Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Απάντηση: Re: SONY: Αδιέξοδος ο πόλεμος των HD format

Εχμ... αυτό το θυμάσαι; Δε χάσαμε μόνο το δισκάκι, αλλά και το πλεϊστέσιο!
Άμα δεις το video και τι έκανε στο δισκάκι θα φρίξεις ... λέμε ότι δεν επηρεάζεται καθόλου από την "φυσιολογική" χρήση που κάνουν πχ στα δισκάκια μερικοί κάφροι πού τα νοικιάζουν.

Last edited:
Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Πράγματι το πσ3 το βρίσκεις κάπου στα 400-450 ευρώ.
Τα hd-dvd είναι επίσης πολύ φθηνά, οπότε με 800 ευρώ το μέγιστο έχεις κ τα δύο μηχανήματα !!! :worshippy::music-smiley-005:

Απάντηση: SONY: Αδιέξοδος ο πόλεμος των HD format

Δωστε κανενα link βρε παιδια να δουμε κι εμεις το βιντεακι :ADFAD2:

Απάντηση: SONY: Αδιέξοδος ο πόλεμος των HD format

Το βιντεακι του Regunus το εχω δει και φυσικα στο δισκακι εκανε πολύ λιγότερα από αυτά που έκανε ο άλλος τυπος που υποστήριζε ότι παίζει.
Μην λεμε ότι ναναι

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Πραγματικά ρε παιδιά το ακούω συχνά και δεν έχω ακόμα καταλάβει τι ακριβώς σκέπτεστε ότι θα το κάνει ο μέσος χρήστης το HD-DVD !!!
Συμφωνούμε ότι είναι πιο φτηνό, αλλά θα αγοράζει κάθε μήνα ταινίες από το εξωτερικό ? ποια λογική υπάρχει πίσω από πιθανή αγορά του ?

ΥΓ
Τουλάχιστον τo ps3 ξέρεις ότι ακόμα και να πέσει στα 250 ευρώ του χρόνου (λέμε τώρα) θα έχεις ενοικιάσει κάποιες ταινιούλες, θα έχεις αγοράσει άλλες τις οποίες μπορεί να τις δει όποιος έχει ps3, θα έχεις παίξει κάποιο game με δωρεάν live και είσαι σίγουρος ότι δεν πετάς τα λεφτά σου.

Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Πραγματικά ρε παιδιά το ακούω συχνά και δεν έχω ακόμα καταλάβει τι ακριβώς σκέπτεστε ότι θα το κάνει ο μέσος χρήστης το HD-DVD !!!
Συμφωνούμε ότι είναι πιο φτηνό, αλλά θα αγοράζει κάθε μήνα ταινίες από το εξωτερικό ? ποια λογική υπάρχει πίσω από πιθανή αγορά του ?

ΥΓ
Τουλάχιστον τo ps3 ξέρεις ότι ακόμα και να πέσει στα 250 ευρώ του χρόνου (λέμε τώρα) θα έχεις ενοικιάσει κάποιες ταινιούλες, θα έχεις αγοράσει άλλες τις οποίες μπορεί να τις δει όποιος έχει ps3, θα έχεις παίξει κάποιο game με δωρεάν live και είσαι σίγουρος ότι δεν πετάς τα λεφτά σου.

Tα Toshiba HD-DVD εκτος των αλλων ειναι εξαιρετικα upscale dvd players οποτε και για DVD να το αγορασει καποιος κερδισμενος ειναι.
Περαν αυτου ομως, τα Χριστουγεννα ξεκινα η διανομη των πρωτων HD-DVD ταινιων στα video-clubs με πρωτο τιτλο το Transformers.
Το μονο πραγμα εκτος λογικης Blizzard ειναι η εμμονη σου σε μια παραλογη σταυροφορια υπερ του BluRay.. Και να με πληρωνανε σε χρυσό, δεν θα εχανα τοσο χρονο καθε μερα ποσταροντας τις ιδιες και τα ιδιες ανακριβειες ελπιζοντας σε τι αραγε??
icon9.gif

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Tα Toshiba HD-DVD εκτος των αλλων ειναι εξαιρετικα upscale dvd players οποτε και για DVD να το αγορασει καποιος κερδισμενος ειναι.
Περαν αυτου ομως, τα Χριστουγεννα ξεκινα η διανομη των πρωτων HD-DVD ταινιων στα video-clubs με πρωτο τιτλο το Transformers.
Το μονο πραγμα εκτος λογικης Blizzard ειναι η εμμονη σου σε μια παραλογη σταυροφορια υπερ του BluRay.. Και να με πληρωνανε σε χρυσό, δεν θα εχανα τοσο χρονο καθε μερα ποσταροντας τις ιδιες και τα ιδιες ανακριβειες ελπιζοντας σε τι αραγε??
icon9.gif

ελπιζει να βρει δουλεια στην Σονυ :flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

To upscale το κάνει και το ps3, αλλά αν κάποιος θέλει δεύτερο πάω πάσο .. αυτή είναι μια αιτία για να αγοράσεις πολύ φτηνό Hd-dvd.

Κατά τα άλλα, αν υπάρχει κάποια λογική στην αγορά του μπορείτε να την αναφέρετε για να βοηθήσετε όποιον διαβάζει... αλλιώς μόνο κακό μπορεί να κάνετε σε όποιον δεν ξέρει τι παίζεται.
(αν το κάνετε μόνο για λόγους προώθησης του format μπας και γίνει κάτι στο μέλλον πείτε το καθαρά… και εγώ είπα στο κόσμο να ενοικιάζει ταινίες ώστε να φέρουν περισσότερες, δεν είναι ντροπή.)

Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Τάκη, το Ε1 μπορείς να το πάρεις με 300 . Αν το PS3 είναι στα 400 όπως λέει ο Spyrmak, μιλάμε για το μισό από το ποσόν που λες.

Εγώ έχω το Toshiba HD-EP10.

Αυτό είναι το αντίστοιχο με το αμερικάνικο Α20, σωστά? Θα ήθελες να μου πεις πόσο ευχαριστημένος είσαι από την απόδοση του, πόσο κόστισε, γενικά να κάνεις ένα μινι review? Θα με ενδιέφερε πολύ, ειδικά να βρω κάποιο σε Αμερικάνικη τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Αυτό είναι το αντίστοιχο με το αμερικάνικο Α20, σωστά? Θα ήθελες να μου πεις πόσο ευχαριστημένος είσαι από την απόδοση του, πόσο κόστισε, γενικά να κάνεις ένα μινι review? Θα με ενδιέφερε πολύ, ειδικά να βρω κάποιο σε Αμερικάνικη τιμή.

Θα τη βρεις εδώ. Ό,τι θες ρώτα με εκεί.

apo oti vlepw edw sthn elada tha epikrathsei alla kai evrwph to HD-DVD:firstprize::firstprize::firstprize:

apo oti vlepw edw sthn elada tha epikrathsei alla kai evrwph to HD-DVD:firstprize::firstprize::firstprize:

απο που το βλεπεις?:ears: :chinscratch: :chinscratch::chinscratch:

Last edited:
Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

ταδε εφη mr sony
November 13, 2007 — Sir Howard Stringer, CEO of Sony, has finally conceded what other observers have been saying for some time: The format war between Blu-ray and HD DVD is stalled in a stalemate.

His statement, at the 92nd Street Y in Manhattan, comes on the heels of two significant leg-ups for HD DVD—unprecedentedly low player pricing for the coming holiday shopping rush, and the defection of two major studios to the HD DVD camp.

"We were trying to win on the merits, which we were doing for awhile," he sighed—"until Paramount changed sides." DreamWorks was the other major studio to go solely for HD DVD.

According to the Associated Press coverage, Stringer characterized the format war as a struggle for prestige, and added that if he'd assumed his position as chief executive sooner, he might have averted it.