Το DVD και τα Μυστικά του

Απάντηση: Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

και δεν χρειάζεται ...τα review σου είναι απόλυτα προβλέψιμα, ξέρεις πάντα προς τα που γέρνουν.

Ε ναι., που να βρω ο άμοιρος λινκ για να παραθέσω.
Τα έβαλες ολα εσυ
-bye-

Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Oπως βλέπεις συνεχίζουμε όλοι.

Τεσπα, να κάτι που νομίζω δεν έχω βάλει... οι μέσοι όροι από τις βαθμολογίες μεγάλων Αμερικάνικων Site για την ποιότητα των HD ταινιών.

allfakereviews.JPG

http://www.dvdfile.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6326

*Προσοχή: σημειώστε ότι το αποτέλεσμα θα διαφοροποιηθεί ριζικά και το προβάδισμα θα πάει με μεγάλη διαφορά στο HD-DVD, όταν προστεθούν τα review του cinemusic.

Απάντηση: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!

Ε. φυσικά ρε bliz. Αφού το Hitch έχει καλύτερη εικόνα από την Casablanca!

Η συγκεκριμένη έχει πάρει και 10ρια οπότε δεν ταιριάζει σε αυτό που λές.... αλλά αν ξέρεις κάπου που υπάρχουν αρκετές ανάλογες, μπορώ να κοιτάξω αν και πόσο επηρέασαν.

Ε. φυσικά ρε bliz. Αφού το Hitch έχει καλύτερη εικόνα από την Casablanca!
Μα καλα τι λεμε τωρα;
Εάν δεν ηταν η Warner να περναει όλα τα HDDVD της με κωδικοποίηση VC1 σε BD αντε να δουμε που θα ηταν το blu με mpeg2 και με αναπτυσσόμενο ( ακομα ) το h264.

Η warner τα βγάζει και σε HD-DVD με ίδια ποιότητα , οπότε δεν επηρεάζει καθόλου την διαφορά.

Οπότε παρόλα τα "χάλια" mpeg 2, το αναπτυσσόμενο h264 και τις ποιοτικές κυκλοφορίας της universal , οι BD ταινίες έχουν καλύτερες βαθμολογίες στα review εικόνας.

Δεν νομίζω το mpeg2 να είναι αρνητικό παρά μόνο στο χώρο που πιάνει στο δίσκο. Με 50 GB δεν είναι πρόβλημα. Με 30?

Η warner τα βγάζει και σε HD-DVD με ίδια ποιότητα , οπότε δεν επηρεάζει καθόλου την διαφορά.

Οπότε παρόλα τα "χάλια" mpeg 2, το αναπτυσσόμενο h264 και τις ποιοτικές κυκλοφορίας της universal , οι BD ταινίες έχουν καλύτερες βαθμολογίες στα review εικόνας.

Sorry, ξέρεις πως υποστηρίζω και τα δύο φορμά και στο έχω αποδείξει και στο παρελθόν.
Οταν και τα δύο φορμά χρησιμοποιούν τον ίδιο codec,όπως Warner τότε παίρνουν ακριβώς την ίδια βαθμολογία.Ετσι εγώ αγοράζω και στα δύο.
Το "Shining" πχ σε HD DVD και το "Blade Runner: Collector's Edition" σε Blu-ray !:grinning-smiley-043
Διαφορά δεν υπάρχει.
Και αν δεν ήταν η Fox και η Disney με τις πολύ καλές δουλειές τους σε Blu-ray (Pirates, Die Hard 4,Fantastic 4:Rise..) τότε θα έβλεπες πολύ κατώτερους βαθμούς ´..
Απορώ πώς μια εταιρεία όπως η Sony που ζεί για το Blu-ray βγάζει τόσο πρόχειρους τίτλους,σαν να θέλει να αυτοκαταστραφεί !!

π.χ "Close Encounters Of the Third Kind".Με απογοήτευσε πάρα πολύ το transfer του σε Blu-ray και το περίμενα πώς και πώς..
Ολο κόκκο και ασυνάφεια,ειδικά στα σκοτεινά πλάνα.
Οκ,θα μου πείτε είναι του 1977.
Το "2001:A Space Odyssey" που είναι πολύ παλαιότερο ,γιατί βγήκε καταπληκτικό και υποκλίθηκαν όλοι? Γιατί η Warner το έχει πάρει σοβαρότερα το ζήτημα.
Και για να μη μιλήσουμε για το φιάσκο του "Dracula" που είναι του ´92..

Sorry, ξέρεις πως υποστηρίζω και τα δύο φορμά και στο έχω αποδείξει και στο παρελθόν.
Οταν και τα δύο φορμά χρησιμοποιούν τον ίδιο codec,όπως Warner τότε παίρνουν ακριβώς την ίδια βαθμολογία.Ετσι εγώ αγοράζω και στα δύο.
Το "Shining" πχ σε HD DVD και το "Blade Runner: Collector's Edition" σε Blu-ray !:grinning-smiley-043
Διαφορά δεν υπάρχει.
Και αν δεν ήταν η Fox και η Disney με τις πολύ καλές δουλειές τους σε Blu-ray (Pirates, Die Hard 4,Fantastic 4:Rise..) τότε θα έβλεπες πολύ κατώτερους βαθμούς ´..
Απορώ πώς μια εταιρεία όπως η Sony που ζεί για το Blu-ray βγάζει τόσο πρόχειρους τίτλους,σαν να θέλει να αυτοκαταστραφεί !!

π.χ "Close Encounters Of the Third Kind".Με απογοήτευσε πάρα πολύ το transfer του σε Blu-ray και το περίμενα πώς και πώς..
Ολο κόκκο και ασυνάφεια,ειδικά στα σκοτεινά πλάνα.
Οκ,θα μου πείτε είναι του 1977.
Το "2001:A Space Odyssey" που είναι πολύ παλαιότερο ,γιατί βγήκε καταπληκτικό και υποκλίθηκαν όλοι? Γιατί η Warner το έχει πάρει σοβαρότερα το ζήτημα.
Και για να μη μιλήσουμε για το φιάσκο του "Dracula" που είναι του ´92..

Ε τώρα γίνεσαι ενοχλητικός.
Ποιος διαδίδει τέτοιες ανακρίβειες ότι το Close Encounters Of the Third Kind και το Dracula δεν είναι καλά ( ενώ αντιθετως το 2001:A Space Odyssey όχι )

Μάλλον κάποιοι εγκάθετοι της Microsoft που θα τους αξιζε να μαζέψουμε τις ροχαλες μας για να τους φτύσουμε.

Εδώ αγαπητέ μου υπάρχουν λινκ που λένε την πάσα και μοναδική αλήθεια…

( εγκάθετε… ε εγκάθετε )
;)

Κακές ταινίες υπάρχουν παντού, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον που στο hd-dvd είναι περισσότερες αυτές (βάση του συνόλου των Αμερικάνικων review), χωρίς να υπάρχει ούτε το "κακό" mpeg2 εκεί , ούτε την sony που δεν προσέχει τι βγάζει .

Τι φταίει άραγε παιδιά ??? σίγουρα θα το έχετε πει πολλές φορές αλλά μου διαφεύγει… είναι πολύ ενδιαφέρον ερώτημα.

Φταίει και η Universal που έκανε και αυτή πατάτες και το πλήρωσε..

αλλά θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για τα Αμερικάνικα Reviews και συολικά αποτελέσματα..:afro:

Οταν από τα εννέα mini review του συγκεκριμένου site ( που είναι ευαγγέλιο για τους bluray fans) μολις τα δυο διατυπώνουν αντικειμενικά την αποψη τους τοτε πολύ αμφιβάλω για την σοβαρότητα και το ενδιαφέρον που μπορει να εχουν τα καρτελάκια που μιλουν για την βάση του συνόλου των Αμερικάνικων review.

Δειτε και κλάψτε η καλυτερα γελάστε .

01sh0.jpg

Τα παρακάτω αναφέρονται για τον τιτλο σε BD Στενές επαφές τρίτου τύπου.

Οταν από τα εννέα mini review του συγκεκριμένου site ( που είναι ευαγγέλιο για τους bluray fans) μολις τα δυο διατυπώνουν αντικειμενικά την αποψη τους τοτε πολύ αμφιβάλω για την σοβαρότητα και το ενδιαφέρον που μπορει να εχουν τα καρτελάκια που μιλουν για την βάση του συνόλου των Αμερικάνικων review.

Δειτε και κλάψτε η καλυτερα γελάστε .

01sh0.jpg

Τα παρακάτω αναφέρονται για τον τιτλο σε BD Στενές επαφές τρίτου τύπου.

Εδώ κολλάει το "Αμερικανάκια" !:smash:

Τι σκ@τ@ μύωπες είναι όλοι,καταρράκτη/γλαύκωμα και άλλες οφθαλμικές παθήσεις έχουν ???:ears:

Αϊ σιχτίρ νυχτιάτικα κολάστηκα !!:ADFADF1:

Παιδιά καλά το πάτε... (μεχρι το Πάσχα ελπίζω να εχουμε καταλήξει)

Παντως οποιος καταφέρει να μεταπείσει τον blizard (πριν φτάσουμε τις 100 σελίδες σε αυτό το thread) εγώ θα του χαρίσω 3 Bluray ταινίες :smash::smash:

Σκουραίνουν τα πράγματα για το HD DVD:
Άλλο ένα μεγάλο studio, η digital playground γίνεται format neutral! H υπερπαραγωγή Pirates βγαίνει σε Blu-ray τον Ιανουάριο.

Ευτυχώς, η συμπονετική BDA, μη θέλοντας να απογοητεύσει τους οπαδούς του κόκκινου στρατοπέδου, πιέζει τις εταιρίες να κάνουν λάθη στις Blu-ray εκδόσεις ταινιών. Μετά τον εντοπισμό δίσκων HD DVD σε blu-ray εκδόσεις του Harry Potter, η τελευταία φιλανθρωπική κίνησή της ήταν με το Blade Runner, όπου αναφέρθηκαν περιπτώσεις κατά τις οποίες το πέμπτο δισκάκι είναι πανομοιότυπο με το πρώτο.

Πολλοί βέβαια πιστεύουν ότι τα λάθη αυτά δεν εκπορεύονται από την BDA, αλλά από την ύπουλη Microsoft, που σαμποτάρει τις κυκλοφορίες. Δε θα με εξέπληττε καθόλου...

Το τελευταίο και χειρότερο λάθος είναι στο Terminator 3, όπου χωρίς το ΙΜΕ on η ταινία παίζει 1080i.

Σχετικά με τη μεταφορά του Δράκουλα, διάβασα πως ο σκηνοθέτης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και πως το μπλου ήταν πιο κοντά στην αρχική κόπια από τα DVD. Αν θέλετε και λινκ, το ψάχνω...
Α, και το Pirates είναι όντως υπερπαραγωγή! :grinning-smiley-043