Re: Ο πραγματικός πόλεμος των format άρχισε!
Αυτό είναι το μόνο σιγουρο!!!
Πότε θα μάθουν το HD? Οταν εμείς θα βλέπουμε 2160p3D????
Αυτό είναι το μόνο σιγουρο!!!

Πότε θα μάθουν το HD? Οταν εμείς θα βλέπουμε 2160p3D????
Ολα θα γινουν παιδιά ... πιθανότατα σε λίγα χρόνια θα αγοράζεις ένα BD-player των 30 ευρώ και αντί να κάνει decoding μόνο από το δισκάκι, θα έχει την δυνατότητα να το κάνει και "on the fly" από το internet.
(με το profile 2.0 θα γίνεται κάτι ανάλογο για trailer αν δεν κάνω λάθος)
Η με 60 ευρώ θα αγοράζεις ps3 που έχει και σκληρό... με την δύναμη του cell μάλιστα ίσως έχουμε και άλλα format με πιο μεγάλη συμπίεση για οικονομία bandwith, ποιός ξέρει?
Ολα με την σειρά τους όμως , και πάντα θα υπάρχουν disk media.... αρκετοί θα θέλουν πχ να πάνε στο videoclub να ενοικιάσουν με 1 ευρώ παρά να πληρώσουν 50 cent για κατέβασμα.
Πάντα θα υπάρχουν όσοι δεν θέλουν οικονομικές συναλαγές και κάρτες, οπότε τώρα που θα αποτύχει το hd-dvd, αν θέλει να πάρει την αγορά η MS, να την δούμε να τρέχει.![]()
Ψάξτο και θα δείς ότι δεν είπα πουθενά κάτι για τα επόμενα 2-3 χρόνια ... για 8-9 πιθανόν.Τα πιστεύεις άραγε αυτά που λές ή τα βλέπεις σε αστρικές προβολές
Εδώ το PS2 κυκλοφορεί τόσα χρόνια και ακόμα παιζει στα 120-140 Ευρώ :rifle::rifle:
H αγαπημένη σου Sony δεν φημίζεται για την επιθετική πολιτική τιμών της.. Τώρα δε που έμεινε και μόνη της... Αν το δείτε το PS3 κάτω από 250 Ευρώ τα επόμενα 2 χρόνια, εγώ σας χαρίζω το δικό μου
Θα σου επαναλάβω και πάλι οτι εδώ μέσα μπορούμε να λέμε οτι θελουμε αλλά να έχεις υπόψιν σου οτι απευθύνεσαι σε ατομα ψαγμένα με γνώσεις και όχι στους συναδέλφους σου στο Μαρούσι :singer:
Και δεν μου λες, ΤΙ θα γίνει το δις συσκευών σε όλο τον κόσμο? θα ακυρωθει για χάρη του proprietary bluRay?
Καλα. Εδω να μαστε γεροι να μαστε να τα βλέπουμε σε 3 χρόνια και να γελάμε...
Παντα θα υπαρχουν καποιοι (απειροι περι τα ιντερνετικα κ.λ.π. που θα θελουν το δισκακι. και δε μιλαω μονο για θειες θειους μεγαλυτερους γενικα σε ηλικια.
δεν ασχολουνται ολοι με downloading...
εκει εγω και βαριεμαι...
η ολοι οσοι πανε στα βιντεοκλαμπ ξερουνε αν μπορουν να το βρουν απο αλλου?
ευκολια μπορει να ειναι η ελλειψη δισκακιων για καποιον που εχει το πι-σι στο σαλονι ετοιμο με το τηλεκοντρολ κ.λ.π.
ποσοι ειναι αυτοι? λιγοι νομιζω.
δεν ειναι μονο θεμα ταχυτητας.
(ειναι και ταχυτητας αφου στο βιντεοκλαμπ νοικιαζω και φευγω ενω στο ιντερνετ και μιση ωρα να θελει...
προς το παρον ειδα για λιγο το στριμινγκ συγκεριμμενης εταιρειας (δυο ειναι ολες κι ολες) σε μαγαζι
(αφου ειχα κανει αιτηση)
και ακυρωσα την αιτηση
αλλα να ανοιγω πι-σι για μια ταινια...
Το Pc το βλέπω και εγώ δύσκολο ... λογικά οι συσκευές σαν το ps3-xbox , BD-player με profile 3.0 και HD-box ανάλογα με αυτό της On θα κάνουν την δουλειά.αν εχει το συστημα χαι ντεφ και ειναι τοσο ευχρηστο
(on demand) και οχι πολυ ακριβο τοτε κανενα προβλημα.
αλλα να ανοιγω πι-σι για μια ταινια...
Μην συγκρίνεις με το 360... δες το ps3 που ούτε θόρυβο κάνει, αρχίζει πιο γρήγορα από όλα τα HD-DVD και blu-ray player ενώ καίει περίπου 1 cent ανα ταινία.να ανοιγουμε παιχνιδομηχανη για το BR?
ενα πραγμα θα πω.
XBOX καταναλωση 203W και λιγη φασαρια
DV-600 καταναλωση 12W και δεν ακουγεται τιποτα.!
Τα BD δεν έχουν γρατζουνιές ... αυτό είναι πρόβλημα κυρίως του HD-DVD και λιγότερο του απλού dvd.Και αφού βρεις μια καλή να τύχει να κολλάει στην πιο κρίσιμη στιγμή από τις γκρατσουνιές;
Αυτό θα πει αποτυχημένο marketing! Αντί να σε πείσουν να αγοράσεις με το χάϊερ τεκνόλοτζυ, σε έπεισαν να ακυρώσεις!
Επειδή δεν έχει τύχει να δώ ακόμα, (θα δω σύντομα όμως αφού φτιάξουν τη γραμμή στον γείτονά μου που του υπόσχονται εδώ και ένα μήνα) -τι ακριβώς σε απώθησε;
Προσωπικα πιστευω οτι το HD ειναι "καταδικασμενο" να πετυχει για ενα βασικο λογο: oλη η βιομηχανια ηλεκτρονικων ειναι βασισμενη πανω του (νεα φορμα ηχου τηλεορασεις HD ready - FULL HD). Η αγορα εχει κορεστει απο DVD players χρειαζεται κατι νεο για να κινηθει κι αυτο ειναι το HD.Και δεν μου λες, ΤΙ θα γίνει το δις συσκευών σε όλο τον κόσμο? θα ακυρωθει για χάρη του proprietary bluRay?
Καλα. Εδω να μαστε γεροι να μαστε να τα βλέπουμε σε 3 χρόνια και να γελάμε...
Το Blu Ray θα εχει κερδισει το DVD οταν θα μοιραζουν ταινιες Blu Ray με τις εφημεριδες και τα περιοδικα (οπως συμβαινει τωρα με το DVD) και οταν θα εχουμε ολοι σπιτι μας απο 2-3 ΒR πλαυερς , ενα σε καθε τηλέοραση.
Μεχρι τοτε ομως υπαρχει πολυ μελλον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.