Το DVD και τα Μυστικά του

Re: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Τα πρώτα modem ήταν του Κόκαλη και ήταν υποχρεωτικά ... συν 140 για εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά.

Προς την SONY:

Απολύστε τον και βάλτε άλλον να κάνει την προπαγάνδα ..... αυτός εδώ μόνο ζημιά σας κάνει.:7SFGSFG:
Η καλή προπαγάνδα στα forum γίνεται πάντα από κλίκες που πάνε μπροστά, συν διάφορα nick χρηστών σαν το δικό σου που ακολουθούν ...
Εγώ είμαι απλά ερασιτέχνης παιδιά, το πολύ-πολύ να μεταφέρω μερικά στοιχεία και να πω δυο πράγματα, αλλά για προπαγάνδα κοιτάξτε αυτούς που μπορούν να την κανουν...

Last edited:

Σε πιστευω, και ειλικρινά μου αρέσει να πιστευω κόσμο, Bliz.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω

>γιατι αυτή η εμπάθεια εναντίον της οποιαδήποτε διάφορης αποψης απο την "Το PS3 τα κάνει όλα και συμφέρει", αφου υπάρχουν τοοοοσες τεκμηριωμένες απόψεις για το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η πραγματικότητα εκτός Sony.

Δεν το θέλω το ρημάδι, και υποχρεωνομαι να το συναντώ σε κάθε ποστ σου, σε καθε ενα ασχετο με το θέμα ποστ, οπως καθε ποστ με το PS3 σαν θέμα ειναι εδω.

Εγω ο ανθρωπος αφησα στην Ακρη XBOX και PS3 και εριξα το βαρος στα standalones για να αποφυγω το χαος που δημιουργήδηκε στον "πραγματικό πόλεμο", και, ουσιαστικά και καθόλου απροκάλυπτα, ΕΣΕΝΑ. Και το PS3 σου.

Εσυ και το PS3 σου, που για παντα να το εχεις και να το χαιρεσαι και να το κάνεις και profile 73+, ΤΙ κανεις εδω, αφου μιλάς πάλι γι αυτό?

Για τα Sharp και τα Sanyo και τα Panasonic εχεις να πεις κάτι, πλην του να μην τα παρουμε γιατι δεν παιζουν παιχνίδια????

Last edited:

Εγώ είμαι απλά ερασιτέχνης παιδιά, το πολύ-πολύ να μεταφέρω μερικά στοιχεία και να πω δυο πράγματα, αλλά για προπαγάνδα κοιτάξτε αυτούς που μπορούν να την κανουν...

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Για τα Sharp και τα Sanyo και τα Panasonic εχεις να πεις κάτι, πλην του να μην τα παρουμε γιατι δεν παιζουν παιχνίδια????
Είπα να πάρεις ότι θές , αλλά μην περιμένεις θαύματα ... και αν μου έλεγες ότι θες HD-DVD αλλά όχι toshiba, θα σε ενημερωνα ότι δεν πρέπει να περιμένεις πολλά από το επόμενο , και να το ξανασκευτείς.

Βγάζεις μια αντιπάθεια για το ps3, το gaming φορματ και τους gamers με αποτέλεσμα να μην μπορείς να επιλέξεις χωρίς παράλογα κολλήματα.
Θες update και τιμή... για ps3 ψάχνεις.

Last edited:
Ο νικητής της μάχης Blu Ray και HD-DVD

Για δείτε κι αυτό!!!

<object width="425" height="373"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ywWfmRdOmJ0&rel=0&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&border=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ywWfmRdOmJ0&rel=0&color1=0xd6d6d6&color2=0xf0f0f0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>

Last edited:

πήγαινε παιδί μου ΕΔΩ και κανε κάτι ωφέλιμο.......
Σοβαρότατα το λέω. Πηγαινε εκεί, που ζητάνε τον χρόνο σου, τις γνωσεις σου για το μηχανάκι, το ιδιο σου το "ειναι" ζητάνε. Πηγαινε και δεν θα χάσει κανείς μας.

Last edited:

Να προσθέσω ότι η Sony χάνει λίγο από κάθε ps3, οπότε ακόμα και λόγο "μίσους" μπορείς να πάρεις ps3 αντί άλλο BD-player... θα σε πληρώσουν δηλαδή.

ΥΓ
δώσε και το gamepad για να μην φοβάσαι τίποτα.

Ρε μλκ θα τον δειρω.......:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
:BDBDG54:

Kαλά. Εχεις δίκιο. Μονο downloads from now on.

Αστο να πεθάνει το μπ****λο. Καλά το ειπα εγω οτι με τετοιους υποστηρικτές δεν εχει αυριο.

Γέλασα με την ψυχή μου διαβάζοντας μαζεμένες τις τελευταίες 2-3 σελίδες.. :flipout: :flipout:
Να'σται καλά όλοι σας!! Πραγματικά, το εννοώ!!

Αλλά, για να είμαστε και σωστοί:

Mήπως θα'πρεπε να μείνεις έξω από αυτή τη διαμάχη επειδή ακριβώς είσαι συντονιστής κατηγορίας; Λέω μήπως...

Κοίταξε, αν θεωρείς ότι η κατηγορία των Προβολέων έχει τόσο αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα με την κατηγορία HD DVD & BluRay, τι να πω.. Μάλλον κακώς μπλέκομαι.. Αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Αν πούλαγα κάποια από τα παραπάνω, ίσως ήταν πάλι λόγος. Αλλά ούτε αυτό συμβαίνει. Αν είναι κάτι άλλο, παρακαλώ να μου το πείτε, γιατί δεν πηγαίνει το μυαλό μου.

Επίσης, αν η κουβέντα που κάνουμε μπορούσε να χαρακτηριστεί "διαμάχη", λογικά θα είχε κλειδωθεί μέχρι τώρα από τους αρμόδιους, ή τουλάχιστον θα είχαν πέσει συστάσεις.

Φυσικά όχι ρε φίλε... την γνώμη για το που δουλεύει ο κάθε user ,τι bonus παίρνει κλπ θα έπρεπε να την κρατάνε για τον εαυτό τους, τουλάχιστον όταν δεν έχουν κάποιο πραγματικό στοιχείο.

Και γιατί αν αρχίσουμε να λέμε ποιός μπορεί να έχει bonus εδώ, δεν θα αρέσει καθόλου...

Μα βρε φίλε blizard, έρχεσαι εδώ και μας λες σε κάθε σου μήνυμα "δώστε τα λεφτά σας στη Sony". Εγώ όταν σου έγραψα περί bonus αστειευόμουν γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι δουλεύεις για τη Sony, εξ'ού και το smilie. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι αρκετός κόσμος που μας διαβάζει πιστεύει πλέον το αντίθετο.

Όσο για την τελευταία σου φράση, θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθω τι στοιχεία θα είχες για να την στηρίξεις.

Κοίταξε, αν θεωρείς ότι η κατηγορία των Προβολέων έχει τόσο αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα με την κατηγορία HD DVD & BluRay, τι να πω.. Μάλλον κακώς μπλέκομαι.. Αλλά όπως καταλαβαίνεις, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Αν πούλαγα κάποια από τα παραπάνω, ίσως ήταν πάλι λόγος. Αλλά ούτε αυτό συμβαίνει. Αν είναι κάτι άλλο, παρακαλώ να μου το πείτε, γιατί δεν πηγαίνει το μυαλό μου.

Επίσης, αν η κουβέντα που κάνουμε μπορούσε να χαρακτηριστεί "διαμάχη", λογικά θα είχε κλειδωθεί μέχρι τώρα από τους αρμόδιους, ή τουλάχιστον θα είχαν πέσει συστάσεις.

Μα βρε φίλε blizard, έρχεσαι εδώ και μας λες σε κάθε σου μήνυμα "δώστε τα λεφτά σας στη Sony". Εγώ όταν σου έγραψα περί bonus αστειευόμουν γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι δουλεύεις για τη Sony, εξ'ού και το smilie. Αλλά να είσαι σίγουρος ότι αρκετός κόσμος που μας διαβάζει πιστεύει πλέον το αντίθετο.

Όσο για την τελευταία σου φράση, θα ήμουν πολύ περίεργος να μάθω τι στοιχεία θα είχες για να την στηρίξεις.
Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία είσαι. Είσαι τέλος πάντων ένας από τους συντονιστές του avclub και θα'πρεπε να ηρεμείς τα πνεύματα, όχι να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Σίγουρα και δεν σκοτωνόμαστε (ακόμα), αλλά δεν βλέπεις ότι η συζήτηση κινείται κάπως οριακά; Όταν λες στον άλλον ότι τα παίρνει απ'τη sony κάνεις δύο πράγματα λάθος (κατά τη γνώμη μου):
1) Εγώ να δεχτώ ότι η διάθεσή σου είναι χιουμοριστική. Όπως και να το κάνεις όμως είναι χοντράδα! Κουβέντα στην κουβέντα θα ξεφύγει το θέμα, δεν το βλέπεις; Κι είναι άλλο να το λένε τα απλά μέλη (που κι αυτά πολύ κακώς το κάνουν) κι άλλο εσύ, ένας απ'τους συντονιστές!
2) Παίρνεις θέση με τους μεν ή τους δε, ενώ οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Με την ίδια λογική μπορεί να υπάρχουν άτομα που διαβάζοντας το thread να σκεφτούν ότι κι εσείς τα παίρνετε απ'την ms κ την toshiba και ως συντονιστές κατευθύνετε τα μέλη προς αυτή την κατεύθυνση (hddvd)!
Εντωμεταξύ, αφού εσύ λές τέτοια ενθαρρύνεις και τους άλλους να αποθρασυνθούν τελείως... Οι κανονισμοί δεν λένε ότι η επιθετική ειρωνία κλπ. απαγορεύονται; Το βλέπεις να γίνεται αυτό στις 3-4 τελευταίες σελίδες που τις είδες και γέλαγες όπως λες; Εγώ πάντως αν είχα την ιδιότητά σου θα έλεγα σε όλους να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε τη συζήτηση πολιτισμένα κ με επιχειρήματα... Όχι αυτό που είπες. Και ότι έβαλες smilie δεν σημαίνει τίποτα. Ο ένας "ρε μλκ θα τον δείρω" κ "άστο να πεθάνει το μπ***λο", ο άλλος "η Sony σου τον ήπιε", ο παράλλος ο ψαράς "δεν βγάζεις άκρη με δαύτονα", κι όλοι τους έχουν βάλει από 300 smilies! H επιθετική ειρωνία κι ο ελληνικός τσαμπουκάς σ'όλο τους το μεγαλείο...
Ίσως εσύ και οι παραπάνω να νομίζετε ότι μόνο ο bliz είναι ο προβληματικός. Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια! Και χωρίς να έχω ιδέα για το πόλεμο των format μ'έχει κερδίσει απ'τον τρόπο γραφής του, ειδικά όταν βάλλεται από 15 άτομα. Και μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι μόνο αυτός υποστηρίζει το bluray κ το ps3, μην τρελαθούμε. Απλά υπάρχουν και άτομα που δεν κάθονται να μπουν σ'αυτή την αντιπαράθεση...

Φιλικά Δημήτρη!

Να προσθέσω ότι η Sony χάνει λίγο από κάθε ps3, οπότε ακόμα και λόγο "μίσους" μπορείς να πάρεις ps3 αντί άλλο BD-player... θα σε πληρώσουν δηλαδή.

ΥΓ
δώσε και το gamepad για να μην φοβάσαι τίποτα.

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Να συντονίσουμε έρανο και να γίνει sticky ......

Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια! Και χωρίς να έχω ιδέα για το πόλεμο των format μ'έχει κερδίσει απ'τον τρόπο γραφής του, ειδικά όταν βάλλεται από 15 άτομα.

Φιλικά Δημήτρη!

Δεν το νομίζω... Ισως εαν ήταν οντως τεκμηριωμένα αυτά που έλεγε και εαν και ο ίδιος δεχόταν να συζητήσουμε με βάση γεγονότα τότε η συζήτηση θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα.. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης αλλά οταν κάνουμε διάλογο πρέπει να συζητάμε οσο το δυνατόν με βάση αντικειμενικά επιχειρήματα και επιστημονικά δεδομένα, μιας και το θεμα που πραγματευόμαστε είναι απόλυτα τεχνοκρατικό και όχι.. μεταφυσικό

Εαν ψάξεις λιγο στο internet θα δεις οτι ο χρήστης που έχει το συγκεκριμένο nickname εχει κυρήξει μια σταυροφορία υπέρ του BR οπου σταθεί και όπου βρεθεί. Εσένα σου φαίνεται λογικό αυτο ?

Τα άτομα που λές οτι τον κοροιδεύουν (αν θελεις βάλε και εμενα μέσα) έχουν προσπαθήσει να συζητήσουν μαζί του κατ επανάληψη αλλά το μονο που εισπράτουμε ειναι .. τοίχος. Οι απαντήσεις είναι οι εξης στανταρτ

α) Το BR θα μας σώσει , το HD-DVD ειναι κακό γιατι πηγάζει από την κακιά Microsoft.
β) Ολα τα transfer του BR είναι άψογα (αναρωτιέμαι εαν εχει δη HD-DVD)
γ) Πάρτε ολοι PS3
δ) Το BR ειναι 50 Gb το HD-DVD 25, αισχος !!!
ε) Αγοράστε ολοι BR δισκάκια και ολα θα γινουν μην αγχώνεστε (ποιά BR δισκάκια ρε παιδιά ? Με το τουφέκι τα ψάχνουμε) . Επίσης επειδή το φορματ δεν εχει καταλήξει ακόμα κάπου πάρτε PS3.. για να αναβαθμιζεστε εύκολα και γρήγορα και να παίζετε και κανένα παιχνιδάκι...

κλπ κλπ...

Οπως καταλαβαίνεις έτσι δεν γίνεται διάλογος...
Τώρα εαν σε έχει κερδίσει από τον τρόπο που γράφει... no comments από μενα

Υ.Γ : Και εγώ εχω PS3 και επίσης εχω το θάρρος να γράφω με ονοματεπώνυμο

Ο συγκεκριμένος τύπος για εμένα έχει καεί ......

Ακόμα και αν κάποιες φορές έχει δίκιο έχει καεί από μόνος του .....

Προσωπικά θεωρώ δεδομένο ότι οι απόψεις του πηγάζουν από προσωπικά συμφέροντα ....

Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία είσαι. Είσαι τέλος πάντων ένας από τους συντονιστές του avclub και θα'πρεπε να ηρεμείς τα πνεύματα, όχι να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Σίγουρα και δεν σκοτωνόμαστε (ακόμα), αλλά δεν βλέπεις ότι η συζήτηση κινείται κάπως οριακά; Όταν λες στον άλλον ότι τα παίρνει απ'τη sony κάνεις δύο πράγματα λάθος (κατά τη γνώμη μου):
1) Εγώ να δεχτώ ότι η διάθεσή σου είναι χιουμοριστική. Όπως και να το κάνεις όμως είναι χοντράδα! Κουβέντα στην κουβέντα θα ξεφύγει το θέμα, δεν το βλέπεις; Κι είναι άλλο να το λένε τα απλά μέλη (που κι αυτά πολύ κακώς το κάνουν) κι άλλο εσύ, ένας απ'τους συντονιστές!
2) Παίρνεις θέση με τους μεν ή τους δε, ενώ οφείλεις να είσαι αντικειμενικός. Με την ίδια λογική μπορεί να υπάρχουν άτομα που διαβάζοντας το thread να σκεφτούν ότι κι εσείς τα παίρνετε απ'την ms κ την toshiba και ως συντονιστές κατευθύνετε τα μέλη προς αυτή την κατεύθυνση (hddvd)!
Εντωμεταξύ, αφού εσύ λές τέτοια ενθαρρύνεις και τους άλλους να αποθρασυνθούν τελείως... Οι κανονισμοί δεν λένε ότι η επιθετική ειρωνία κλπ. απαγορεύονται; Το βλέπεις να γίνεται αυτό στις 3-4 τελευταίες σελίδες που τις είδες και γέλαγες όπως λες; Εγώ πάντως αν είχα την ιδιότητά σου θα έλεγα σε όλους να ηρεμήσουν και να συνεχίσουμε τη συζήτηση πολιτισμένα κ με επιχειρήματα... Όχι αυτό που είπες. Και ότι έβαλες smilie δεν σημαίνει τίποτα. Ο ένας "ρε μλκ θα τον δείρω" κ "άστο να πεθάνει το μπ***λο", ο άλλος "η Sony σου τον ήπιε", ο παράλλος ο ψαράς "δεν βγάζεις άκρη με δαύτονα", κι όλοι τους έχουν βάλει από 300 smilies! H επιθετική ειρωνία κι ο ελληνικός τσαμπουκάς σ'όλο τους το μεγαλείο...
Ίσως εσύ και οι παραπάνω να νομίζετε ότι μόνο ο bliz είναι ο προβληματικός. Όμως κάθε ποστ του είναι απόλυτα τεκμηριωμένο, είτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια! Και χωρίς να έχω ιδέα για το πόλεμο των format μ'έχει κερδίσει απ'τον τρόπο γραφής του, ειδικά όταν βάλλεται από 15 άτομα. Και μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι μόνο αυτός υποστηρίζει το bluray κ το ps3, μην τρελαθούμε. Απλά υπάρχουν και άτομα που δεν κάθονται να μπουν σ'αυτή την αντιπαράθεση...

Φιλικά Δημήτρη!

Κοίταξε, η εν λόγω συζήτηση έχει αρχίσει εδώ και μήνες, σε διάφορα threads, και η εξέλιξή της έχει προδιαγραφεί λίγο-πολύ από την αρχή. Το όλο "αστείο" με την ιδιότητα του blizard έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό, και συνεχίζεται όσο "τρέχει" η ιστορία, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε πιο χοντροκομμένα. Για αυτό ευθύνη έχουμε όλοι μας. Αλλά δεν πιστεύω και ότι έχουμε εκτροχιαστεί.

Όσο για τη θέση μου στο εν λόγω θέμα, θα μου επιτρέψεις να έχω, γιατί είναι δικαίωμά μου και εντός των κανόνων του Φόρουμ μας. Αν κανένας από τους Διαχειριστές δεν έπαιρνε θέση για τίποτα γενικότερα, θα ήμασταν ένα πολύ βαρετό φόρουμ. Αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι δεν είναι μόνο η Διαχειριστική Ομάδα αυτή που "σπρώχνει τον κόσμο προς το HD DVD". Και πίστεψέ με, όπως έχω γράψει από την αρχή αυτής της ιστορίας, έχω την εμπειρία και τις γνώσεις για να είμαι πολύ αντικειμενικός, σε αντίθεση με τον φίλο blizard ο οποίος όταν είχε αρχίσει να "τα χώνει" στο HD DVD δεν είχε δει ούτε ένα BluRay (για HD DVD ούτε λόγος..).

Οπότε δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα αντικειμενικότητας. Ίσα ίσα.

Το ότι ένα άτομο "βάλλεται" από 15 δεν τον κάνει αυτόματα θύμα. Μπορεί να τον κάνει απλά λάθος. Σε λίγο θα τον βαφτίσουμε και "μάρτυρα του BluRay" γιατί έφαγε 7 μέρες ban για σχετική συμπεριφορά του.

Όλα τα παραπάνω "for the record"..

Εννοείτε πραγματικά φιλικά και από εμένα!

Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Κατόπιν των παραπάνω μηνυμάτων, καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής να αποφεύγονται οι αναφορές σε τυχόν συμφέροντα μελών, έστω και χιουμοριστικά. Είναι αρκετά ευαίσθητο θέμα και δεν μας παίρνει να παρεξηγιόμαστε.

Αν εξαιρέσω τέτοιου είδους αναφορές, τα μηνύματα του blizard γενικώς είναι ευγενέστατα. Η διαφωνία των περισσότερων έχει να κάνει με τις διαφορετικές προτεραιότητες που θέτει ο καθένας στις κινήσεις του και αυτό είναι που αδυνατεί να καταλάβει.

Για παράδειγμα, και εγώ θεωρώ το PS3 την πιο συμφέρουσα High Def αγορά στην Ελλάδα σήμερα. Αλλά αν για κάποιους είναι απαγορευτικό το ότι δεν συνεργάζεται με πολυ-τηλεχειριστήριο, ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλο μηχάνημα πάνω του, ότι δεν του αρέσει η εμφάνισή του, ότι θα το πειράζουν τα παιδιά του ή ότι η Sony πριν λίγα χρόνια του χάκεψε τον υπολογιστή του, δεν είναι καθόλου παράλογο να μην το θέλουν!

Επίσης, η πεποίθηση του ότι τα ανώτερα χαρακτηριστικά του Blu-ray μπορούν να κάνουν διαφορά στην πράξη, απλά δεν επιβεβαιώνεται, επομένως και τα περί τεκμηρίωσης είναι συζητήσιμα.

Τέλος, οι διαχειριστές βρίσκονται εδώ πρωτίστως επειδή αγαπούν αυτά τα θέματα. Αν ήταν να μην εκφέρουν και γνώμη, θα πληρώναμε τρίτους. Το να το κάνουν με κοσμιότητα είναι προφανώς υποχρέωσή τους, αλλά εν προκειμένω (και γενικότερα), ο Δημήτρης δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!

Κατόπιν των παραπάνω μηνυμάτων, καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής να αποφεύγονται οι αναφορές σε τυχόν συμφέροντα μελών, έστω και χιουμοριστικά. Είναι αρκετά ευαίσθητο θέμα και δεν μας παίρνει να παρεξηγιόμαστε.

Αν εξαιρέσω τέτοιου είδους αναφορές, τα μηνύματα του blizard γενικώς είναι ευγενέστατα. Η διαφωνία των περισσότερων έχει να κάνει με τις διαφορετικές προτεραιότητες που θέτει ο καθένας στις κινήσεις του και αυτό είναι που αδυνατεί να καταλάβει.

Για παράδειγμα, και εγώ θεωρώ το PS3 την πιο συμφέρουσα High Def αγορά στην Ελλάδα σήμερα. Αλλά αν για κάποιους είναι απαγορευτικό το ότι δεν συνεργάζεται με πολυ-τηλεχειριστήριο, ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλο μηχάνημα πάνω του, ότι δεν του αρέσει η εμφάνισή του, ότι θα το πειράζουν τα παιδιά του ή ότι η Sony πριν λίγα χρόνια του χάκεψε τον υπολογιστή του, δεν είναι καθόλου παράλογο να μην το θέλουν!

Επίσης, η πεποίθηση του ότι τα ανώτερα χαρακτηριστικά του Blu-ray μπορούν να κάνουν διαφορά στην πράξη, απλά δεν επιβεβαιώνεται, επομένως και τα περί τεκμηρίωσης είναι συζητήσιμα.

Τέλος, οι διαχειριστές βρίσκονται εδώ πρωτίστως επειδή αγαπούν αυτά τα θέματα. Αν ήταν να μην εκφέρουν και γνώμη, θα πληρώναμε τρίτους. Το να το κάνουν με κοσμιότητα είναι προφανώς υποχρέωσή τους, αλλά εν προκειμένω (και γενικότερα), ο Δημήτρης δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Φίλε Λευτέρη,

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι είναι δικαίωμα του blizard να λέει ότι θέλει, ακόμα και να προπαγανδίζει υπέρ του ενός ή του άλλου format, ακόμα και επι παντός επιστητού ! Αλλά επειδή εδώ ο καθένας μας πιστεύω οτι προσπαθεί να είναι όσο αντικειμενικός γίνεται όταν εκφράζει άποψη δεν είναι εύκολο να δεχτεί την έστω και καλόπιστη κριτική απο κάποιο ή καποιους που είναι μονομερείς....

Ο blizard, καλά κάνει και υπερασπίζεται ότι νομίζει οτι χρήζει υπεράσπισης. Το κακό είναι οτι το κάνει χωρίς να έχει δεί ή να έχει προσωπική εμπειρία απο την άλλη μεριά.

Και γω θα μπορούσα να προπαγανδίσω υπέρ του τάδε ή του δείνα ενισχυτή ή player επειδή το έχω - ας πούμε - σπίτι μου και είμαι ευτυχισμένος ! Αυτό όμως δε με κάνει αντικειμενικό... Αντικειμενικός θα ήμουν αν είχαν περάσει απο τα χέρια μου 4-5 κορυφαίοι ενισχυτές ή 3-4 κορυφαία players ή 2-3 κορυφαίες τηλεοράσεις. Τότε, αν η άποψη μου εξακολουθούσε να ισχύει, θα έβγαινα και θα έλεγα "μην πάρετε το δείνα αν δεν ακούσετε / δείτε το τάδε" !
Και το σπουδαιότερο, τότε η άποψή μου θα είχε "ειδικό βάρος", άσχετα αν τα αυτιά και τα μάτια μου επιδέχονταν κριτικής !!!!!!!!!

Η μονομέρεια και η ημιμάθεια είναι που ενοχλεί περισσότερο, όχι η προπαγάνδα... Και ο συγκεκριμένος ΔΕΝ έχει ιδέα, ας πούμε, του πώς παίζει ενα HD-DVD στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ τηλεόραση...

Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο της προπαγάνδας, ξέρω οτι είναι μονόπλευρη.

Και όσο για το η Sony τον "'ήπιε" που είπα (και δεν το παίρνω πίσω) κάνε μια έρευνα να δείς το γιατί το είπα ...

Θεωρώ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ η εταιρεία που έβγαλε το format στο φώς της μέρας να υστερεί έναντι των υπολοίπων ... Και - κακά τα ψέμματα - ΥΣΤΕΡΕΙ έναντι της Panasonic εδώ και πολύ καιρό, απο την εποχή που βγήκε το DMP-BD10 που υποστήριζε straight out of the box το ηχητικό κομμάτι του format στην ολότητά του ! Απλά, τώρα το χάσμα μεγάλωσε... Η Sony είναι πλέον ένα version πίσω, στο profile που η ίδια προδιέγραψε...

Φιλικά (ΠΑΝΤΑ)

Φίλιππος