Re: Απάντηση: Η πρώτη...μηνυση για την μη υποστήριξη BD profile!!!!!
Κατόπιν των παραπάνω μηνυμάτων, καλό θα ήταν από εδώ και στο εξής να αποφεύγονται οι αναφορές σε τυχόν συμφέροντα μελών, έστω και χιουμοριστικά. Είναι αρκετά ευαίσθητο θέμα και δεν μας παίρνει να παρεξηγιόμαστε.
Αν εξαιρέσω τέτοιου είδους αναφορές, τα μηνύματα του blizard γενικώς είναι ευγενέστατα. Η διαφωνία των περισσότερων έχει να κάνει με τις διαφορετικές προτεραιότητες που θέτει ο καθένας στις κινήσεις του και αυτό είναι που αδυνατεί να καταλάβει.
Για παράδειγμα, και εγώ θεωρώ το PS3 την πιο συμφέρουσα High Def αγορά στην Ελλάδα σήμερα. Αλλά αν για κάποιους είναι απαγορευτικό το ότι δεν συνεργάζεται με πολυ-τηλεχειριστήριο, ότι δεν μπορείς να βάλεις άλλο μηχάνημα πάνω του, ότι δεν του αρέσει η εμφάνισή του, ότι θα το πειράζουν τα παιδιά του ή ότι η Sony πριν λίγα χρόνια του χάκεψε τον υπολογιστή του, δεν είναι καθόλου παράλογο να μην το θέλουν!
Επίσης, η πεποίθηση του ότι τα ανώτερα χαρακτηριστικά του Blu-ray μπορούν να κάνουν διαφορά στην πράξη, απλά δεν επιβεβαιώνεται, επομένως και τα περί τεκμηρίωσης είναι συζητήσιμα.
Τέλος, οι διαχειριστές βρίσκονται εδώ πρωτίστως επειδή αγαπούν αυτά τα θέματα. Αν ήταν να μην εκφέρουν και γνώμη, θα πληρώναμε τρίτους. Το να το κάνουν με κοσμιότητα είναι προφανώς υποχρέωσή τους, αλλά εν προκειμένω (και γενικότερα), ο Δημήτρης δεν έχει δώσει δικαιώματα.
Φίλε Λευτέρη,
Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι είναι δικαίωμα του blizard να λέει ότι θέλει, ακόμα και να προπαγανδίζει υπέρ του ενός ή του άλλου format, ακόμα και επι παντός επιστητού ! Αλλά επειδή εδώ ο καθένας μας πιστεύω οτι προσπαθεί να είναι όσο αντικειμενικός γίνεται όταν εκφράζει άποψη δεν είναι εύκολο να δεχτεί την έστω και καλόπιστη κριτική απο κάποιο ή καποιους που είναι μονομερείς....
Ο blizard, καλά κάνει και υπερασπίζεται ότι νομίζει οτι χρήζει υπεράσπισης. Το κακό είναι οτι το κάνει χωρίς να έχει δεί ή να έχει προσωπική εμπειρία απο την άλλη μεριά.
Και γω θα μπορούσα να προπαγανδίσω υπέρ του τάδε ή του δείνα ενισχυτή ή player επειδή το έχω - ας πούμε - σπίτι μου και είμαι ευτυχισμένος ! Αυτό όμως δε με κάνει αντικειμενικό... Αντικειμενικός θα ήμουν αν είχαν περάσει απο τα χέρια μου 4-5 κορυφαίοι ενισχυτές ή 3-4 κορυφαία players ή 2-3 κορυφαίες τηλεοράσεις. Τότε, αν η άποψη μου εξακολουθούσε να ισχύει, θα έβγαινα και θα έλεγα "μην πάρετε το δείνα αν δεν ακούσετε / δείτε το τάδε" !
Και το σπουδαιότερο, τότε η άποψή μου θα είχε "ειδικό βάρος", άσχετα αν τα αυτιά και τα μάτια μου επιδέχονταν κριτικής !!!!!!!!!
Η μονομέρεια και η ημιμάθεια είναι που ενοχλεί περισσότερο, όχι η προπαγάνδα... Και ο συγκεκριμένος ΔΕΝ έχει ιδέα, ας πούμε, του πώς παίζει ενα HD-DVD στη ΔΙΚΗ ΤΟΥ τηλεόραση...
Δεν μπορώ να ξέρω το κίνητρο της προπαγάνδας, ξέρω οτι είναι μονόπλευρη.
Και όσο για το
η Sony τον "'ήπιε" που είπα (και δεν το παίρνω πίσω) κάνε μια έρευνα να δείς το γιατί το είπα ...
Θεωρώ Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ η εταιρεία που έβγαλε το format στο φώς της μέρας να υστερεί έναντι των υπολοίπων ... Και - κακά τα ψέμματα - ΥΣΤΕΡΕΙ έναντι της Panasonic εδώ και πολύ καιρό, απο την εποχή που βγήκε το DMP-BD10 που υποστήριζε straight out of the box το ηχητικό κομμάτι του format στην ολότητά του ! Απλά, τώρα το χάσμα μεγάλωσε... Η Sony είναι πλέον ένα version πίσω, στο profile που η ίδια προδιέγραψε...
Φιλικά (ΠΑΝΤΑ)
Φίλιππος