Panagiwtis14
New member
- 9 June 2013
- 22
sorry για την noob ερωτηση αλλα πως κανουμε upgrade to gotham;Καλημερα! Τι εκδοση εχεις βαλει? Εγω εχω την 13(Gotham). Αν εχεις την 12.3(Frodo). δεν εχει αυτη την ρυθμιση νομιζω. Βαλε αυτη την εκδοση να δεις τι γινετε...
Να ρωτήσω κάτι? Έχω την έκδοση 12.2 με OpenELEC. Καθώς τα αγγλικά μου είναι μέτρια για να το γκουγκλαρω ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για να πάω στην 13? Μου προτείνετε ενδεχομένως να κάνω λίγο υπομονή να γίνει σταθεροτερη η παραπάνω έκδοση? Στω εκ των προ!
sorry για την noob ερωτηση αλλα πως κανουμε upgrade to gotham;
Please be aware that development builds often have major bugs. you may experience frequent crashes or other problems when using these builds. stick to the official stable builds where possible. Do not use a development build unless there is a specific need.
sorry για την noob ερωτηση αλλα πως κανουμε upgrade to gotham;
Οντως δεν ειχα προσεξει τις παυλες,παντως εβαλα το αρχειο με καταληξη .tar στο update εκανα επανεκινηση αλλα δεν εγινε το upgrade παλι frodo εχω
καλησπερα σε ολους τους φιλους,
χθες αγορασα και εγω ενα raspberry pi μονο για το xbmc και για συνδεση σε προβολεα,
ακολουθησα τις οδηγιες και εβαλα το NOOBS σε μια toshiba sd card 16gb που την ειχα κανει format και απο τις επιλογες με τα λειτουργικα συστηματα εβαλα μονο το openlec,
ανοιξε το xbmc, εβαλα το fusion και superrepo, εβαλα καποια addons και πηγα να το δοκιμασω αλλα ειναι απιστευτα αργο,
λεγοντας αργο εννοοω οτι πατωντας ενα addon για να ανοιξει κανει 1-2 λεπτα, μετα επιλεγοντας καποιο καναλι/ταινια/σειρα κανει αλλα 2-3 λεπτα για να εμφανισει τα επεισοδια κτλ κτλ,
υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι η sd card και παρήγγειλα μια sandisk class 10 με 80mb/s tranfer rate αλλα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει καποιος μηπως φταει κατι αλλο γιατι οχι απλα ειναι
αργο αλλα σχεδον δεν δουλευτε με τετοια καθυστερηση, το ιντερνετ μου ειναι wired με 10αρα συνδεση οποτε δεν ειναι εκει το προβλημα
επισης εαν αντι για το openlec βαλω το raspbmc ή εαν βαλω το rasbian μαζι με openlec/raspbmc θα εχει λετε καμια διαφορα?
χμους/γιωργος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.