το αρχείο είναι συμπιεσμένο. Πρέπει να το αποσυμπιέσεις και θα μείνει το τελικό image που έχει κατάληξη .img
Αυτό θα χρησιμοποιήσεις.
Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια, αλλα τωρα καπου μπερδευτηκαμε νομιζω.Λοιπον το αρχειο ΑΡΜ7 5.0.8 Diskimage το κατεβασα το αποσυμπιησα, το οποιο ειναι ενα αρχειο που φαινεται σαν δισκετα και το αντεγραψα στη sd.
Τωρα το win32diskimager και αυτο το κατεβασα και το εκανα εγκατασταση στο pc.Aπο αυτο τωρα τι πρεπει να αντιγραψω στη sd δεν καταλαβα ποιο image λες εσυ;
Εδω εγινε το μπλεξιμο.. ΔΕΝ αντιγραφεις απλα (copy-paste) το img στην sd. Ανοιγεις το win32diskimager και κανεις write το αρχειo img στην sd καρτα
Φιλε λίγο μπερδεμένα μας τα λες... Αν θες να τρέξεις το pi σαν ελαφρύ PC, ψάξε για raspbian ή κάποια αλλη συμβατή εκδοση Linux. Αν θες media player (ναι παιζει κ YouTube) μένεις με openelec.
Αν θες και τα δυο βάλε το NOOBS
Ξερει κανεις πως μπορω με openelec να βλεπω το pc μου, και να παιζω ταινιες απο εκει;
videos-files-add video-browse-windows network (smb)
Λοιπον ακολουθησα τη διαδικασια και μου βγαζει δυο φακελους 1penelec 2:user-pc.Παω στο user-pc βαζω ονομα χρηστη,κωδικο παταω ενταξει και δεν μου το παιρνει γιατι;
Το ίδιο ισχύει και για iMac?videos-files-add video-browse-windows network (smb)
Το ίδιο ισχύει και για iMac?
Το ίδιο ισχύει και για iMac?
έχεις κάνει share τον φάκελο που θέλεις να δεις στο pc σου?
Παταω αναζητηση:Μου βγαζει Αναζητηση νεου κοινοχρηστου φακελου και απο κατω ενα κατεβατο
hdhomerun συσκευες
replay tv συσκευες
sap ροες
και πολλα αλλα τη ακριβως χρειαζετε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.