tsiouficto
Senior Member
Re: To **ΕΠΙΣΗΜΟ** Νήμα του Raspberry Pi
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνουμε το Raspberry να δουλέψει σαν Satellite STB;
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνουμε το Raspberry να δουλέψει σαν Satellite STB;
Χοντρικα για να καταλαβεις, το tvheadend δουλευει σαν σερβερ, παιρνει το σημα απο την κεραια και το δινει στον client που ειναι μεσα στο openelec. Για αυτο ισως καπου δεις να λεει "backend".
Μπορεις να δεις nova με αλλους δεκτες εκτος απο τον "μαμισιο" (π.χ. βαζοντας καποια επισημα καρτα ή καπως ετσι); αν ναι ισως γινεται, βρισκοντας καποιον συμβατο usb tuner.
Έχεις απόλυτο δίκιο για το 100αρι, απλά το ανέφεραν γιατί έχω διαβάσει γκρινιες πάνω σε αυτό.
Αλλάζει αυτόματα refresh rate (έχει μια επιλογή) ανάλογα με το αρχείο που παιζει. Δεν ασχολεισαι εσύ καθόλου.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν έχεις ATV 4 εσύ όμως;![]()
Και πάλι όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να αναπαράγεις τέτοια αρχεία, διότι συνήθως μέσα στο HD7.1 αρχείο υπάρχει και το απλό 5.1 το οποίο το αναπαράγει κανονικά. Όποτε έχω δει ταινία με 7.1 ο ενισχυτής μου παίζει κανονικά με 5.1o hd ηχος δε με νοιαζει μιας και δεν εχω ενισχυτη τετοιο.
Έχει επιλογή να αλλάζει αυτόματα αναλόγως το αρχείο που παίζει.To pi 2 αλλαζει απο μονο του σε 24p ή πρεπει καθε φορα να του το λεμε εμεις ?
Άμεση. Άντε να λαγκάρει καμιά φορά άμα εκείνη την στιγμή κάνε κάνα update σε καμιά βιβλιοθήκη. Κατά την διάρκεια αναπαραγωγής αυτά σταματάνε και όσο καιρό το έχω δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα λαγκάρισμαΗ περιηγηση στα μενου του kodi ειναι γρηγορη ?
80-100€ υπολογίζεις αν αγοράσεις Rasberry και όλα τα περιφερειακά. Αν έχεις ξεχασμένα τίποτα καλώδια, φορτιστές από παλιά κινητά, μνήμες κτλ, θα σου βγει ένα 40άρι βαριά. Αλλά και όλα να τα αγοράσεις δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με κάτι σε αυτήν τη τιμή, μόνο και μόνο λόγο του Kodi το οποίο είναι για μένα κορυφή. Από την άλλη δεν ξέρω τι παίζει με τους Android player, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι από το οποίο ζητάω ομαλότητα και σταθερότητα το οποίο να περιέχει την λέξη Android. Δεν υπάρχει περίπτωση να εμπιστευτώ σε κάτι με Android να αναπαράγει ένα αρχείο 50GB...Ετσι κι αλλιως μεχρι 80- 100 ευρω δεν βρισκουμε κατι καλυτερο... ή οχι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.