Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να κάνουμε το Raspberry να δουλέψει σαν Satellite STB;
Pass through κανονικά όλα εκτός από τα hd (Dolby true hd, dts hd).
Τώρα το είδα αυτό. Έχω openelec 6 που αντιστοιχεί σε kodi 15.1 ή 15.2 . δεν έχω ενισχυτή με hd audio οπότε δεν με ενδιαφέρει αμεσαΜιλάς γενικά για όλες τις εκδόσεις του Kodi ή για την επίσημη την 15.2. Υποτίθεται ότι στις version 16 (beta) και 17 (alpha), αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί.
Όχι τίποτα αλλά επειδή σκεφτόμουν σύντομα να το δοκιμάσω, και για μην χάσω τσάμπα τον χρόνο μου. Αν είναι έτσι να το αναβάλω μέχρι να λύσουν το πρόβλημα.
Το θέλω για stand-alone STB. Έτσι και αλλιώς ο υπάρχον αποκωδικοποιητής είναι παλιός.
Αυτό που με προβληματίζει είναι τι tuner αγοράζει κανείς. Ο avpap παρέθεσε μία λίστα με ορισμένους συμβατούς, αλλά δεν γνωρίζω αν απλά διαλέγεις έναν στην τύχη ή αν έχουν διαφορές στην απόδοση.
1. Πώς το ενεργοποιείτε ρε παιδιά; Το έχω συνδέσει με Viera Link (CEC) και λειτουργεί μια χαρά εκτός από το όταν είναι να ανοίξει και πρέπει κάθε φορά να το βγάζω από την τροφοδοσία και να το ξαναβάζω...
2. Πώς μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά των υποτίτλων στον openelec; Διότι είναι πραγματικά τραγικοί αυτοί που έχει...
Καλημέρα παιδιά...
Μπήκα κι εγώ στο κλαμπ των raspberry pi χρηστών... Έχω βάλει openlec/kodi και όλα σχεδόν πάνε μια χαρά...
2 ζητηματάκια μόνο...
1. Πώς το ενεργοποιείτε ρε παιδιά; Το έχω συνδέσει με Viera Link (CEC) και λειτουργεί μια χαρά εκτός από το όταν είναι να ανοίξει και πρέπει κάθε φορά να το βγάζω από την τροφοδοσία και να το ξαναβάζω...
2. Πώς μπορώ να αλλάξω τη γραμματοσειρά των υποτίτλων στον openelec; Διότι είναι πραγματικά τραγικοί αυτοί που έχει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.