Το Φωτογραφικό chat

Βασικά έχετε και οι δύο δίκιο. Έχω δει πολλούς "μαστόρους" με φοβερό εξοπλισμό αλλά αποτέλεσμα με το ζόρι αποδεκτό.
Σίγουρα ένας καλός μάστορας με το σωστό/απαραίτητο εξοπλισμό αναδεικνύει την αξία του.

Η μέση λύση :
Ο σωστός μάστορας έχει τα σωστά εργαλεία για να κάνει πιο εύκολα την δουλειά του.

Σαφέστατα σωστό και άριστα διατυπωμενο...

Νέος προορισμός, νέο ταξίδι και πάμε για άλλα.

Ενα ταξίδι λοιπόν που πρόκειται να γίνει μέσα στο 2016 και μάλιστα σε 2-3 εβδομάδες από σήμερα. Αυτή την φορά σε μια ήπειρο που δεν έχω ξαναπάει.

Οπως καταλαβαίνετε θα έχουμε πάλι όμορφες εικόνες ..

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Ενα ταξίδι λοιπόν που πρόκειται να γίνει μέσα στο 2016 και μάλιστα σε 2-3 εβδομάδες από σήμερα. Αυτή την φορά σε μια ήπειρο που δεν έχω ξαναπάει.

Με το καλό Κώστα, περιμένουμε την αποτύπωση της ματιάς σου.

χαχαχ.. γι αυτο εγινες τσιγκουνης??:smash:

Σας ευχαριστώ πολύ. Για μια ακόμη φορά, προέκυψε δουλειά που μου ήλθε λίγο αναπάντεχα. Ο νέος προορισμός λοιπόν είναι στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Μοζαμβίκη και την πρωτεύουσα Maputo. Δεν έχει τύχει να ταξιδέψω ποτέ στην Αφρική και αυτή είναι η πρώτη φορά. Πάμε για άλλα λοιπόν..

Σας ευχαριστώ πολύ. Για μια ακόμη φορά, προέκυψε δουλειά που μου ήλθε λίγο αναπάντεχα. Ο νέος προορισμός λοιπόν είναι στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Μοζαμβίκη και την πρωτεύουσα Maputo. Δεν έχει τύχει να ταξιδέψω ποτέ στην Αφρική και αυτή είναι η πρώτη φορά. Πάμε για άλλα λοιπόν..

Ωραια Κωστα! Θελω να παω καποια στιγμη προς Αφρικη. Μαγαδασκαρη θα προλαβεις να πας λες;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εαν περισέψει χρόνος θα δω μήπως πάω στην Νότια Αφρική. Εκεί είναι ο διπλανός μου από το λύκειο, που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Γιοχάνεσμπουργκ και μπορεί να του κάνω κάποια επίσκεψη/έκπληξη. Κατά τα άλλα, είναι πολύ φρέσκο ακόμα για να κάνω σχέδια .. θα δούμε

Δεν είμαι ιεραπόστολος φιλαράκο (Thanks για το τραγουδάκι) ένας απλός υπάλληλος είμαι που με στέλνουν εδώ και εκεί για δουλειά

καλο ταξιδι... παντως εγω αισθανομαι οτι θα παρεις μαζι σου ολο το avclub... να περασεις ομορφα.

Ευχαριστώ και πάλι. Το ταξίδι αυτό θα είναι για εμένα μια ακόμα χώρα που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Δεν μπορώ να πω, μέχρι σήμερα μου έχουν προκύψει απίστευτοι προορισμοί αλλά ήδη στην δουλειά με τριγυρνούν και άλλα ταξίδια τα οποία φαίνεται ότι μου έρχονται και μάλιστα πολύ πολύ σύντομα. Θα σας κρατώ ενήμερους και να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε να δούμε μαζί πολλά ακόμα -bye-

Καλησπέρα στην αγαπητή φωτό παρέα.

Εδώ και λίγο καιρό δοκιμάζω το πρόγραμμα αποθορυβοποίησης Noisware Pro και δηλώνω εντυπωσιασμένος. Το έχετε αναφέρει νομίζω κάποιες φορές σε συζητήσεις. Σίγουρα κάποιοι το χρησιμοποιείτε αλλά εγώ το ανακάλυψα πριν από λίγο καιρό.
Είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό και κάνει εξαιρετικά καλά την δουλειά του χωρίς να χάνεις λεπτομέρειες. Πρέπει να έχει εξαιρετικούς αλγόριθμους επεξεργασίας. Βέβαια δεν έχω εμβαθύνει ακόμα στην χρήση του και περιορίζομαι μόνο στους κέρσορες μείωσης θορύβου και χρωματικού θορύβου. Έχει πολλά καλούδια τα οποία δεν έχω εξερευνήσει ακόμα.

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει πρέπει να το κάνετε οπωσδήποτε. Δοκιμάζω το plug in στο Photoshop.