Το Φωτογραφικό chat

Αδέρφια βιντεάδες

Σε σχολική εορταστική παράσταση και για συνεχόμενο βίντεο 40λεπτών χωρίς διακοπή, τι προτείνετε:

οι επιλογές είναι δύο:

1) ενοικίαση βινεοκάμερας
2)sony A6000

Παναγιώτη σ'ευχαριστώ για την γενναιοδωρία σου, δεν είναι για μένα, είναι για συγγενικό μου πρόσωπο, αλλά θα μπορούσε να τραβήξει με την sony rx1004 συνεχόμενα 40λεπτά;

αν αποφασιστεί η δεύτερη επιλογή(sony a6000) θα του δανείσω την δικιά μου αλλά ούτε δεύτερη μπαταρία έχω κ ούτε έχω σκοπό να την δουλευτεί για πολλή ώρα στο βίντεο, την έχω για φωτογραφική και το ποιο πολύ που έχω τραβήξει σε βίντεο είναι πέντε λεπτά εώς καθόλου

...μου φαίνεται οτι θα του προτείνω να νοικιάσει βιντεοκάμερα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ποια απ αυτές προτείνετε: http://www.rentphotovideo.gr/index.php?cPath=24_57&osCsid=5qb2qdacgks1q830p46foia5o3

Δεν τη λέω φίλτατε, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
Έχετε εξαιρετικές μηχανές Sony κατά τα λεγόμενα σας ,τα οποία δεν απέχουν από την πραγματικότητα,
αλλά τρέχετε αμέσως να πάρετε την Α6500 σαν να μην υπάρχει αύριο και σαν να μην υπάρχει παρόν.
Δώσε μου μια τεκμηριωμένη εξήγηση και όχι την εύκολη ατάκα του καταναλωτισμού.

Ζήσε σήμερα καλά γιατί αύριο δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει.
Επίσης εχω πει ψωνίζω σύμφωνα με τις ανάγκες μου.

....Bill με τον Παναγιώτη είμαστε φιλαράκια....

Πολύ βήχας τώρα τελευταία πάντως

Δεν τολμάμε να πλησιάσουμε μη τυχόν κ μας πάρουνε τα σκάγια

Re: Απάντηση: Το Φωτογραφικό chat

Αδέρφια βιντεάδες

Σε σχολική εορταστική παράσταση και για συνεχόμενο βίντεο 40λεπτών χωρίς διακοπή, τι προτείνετε:

οι επιλογές είναι δύο:

1) ενοικίαση βινεοκάμερας
2)sony A6000

δε νομίζω να σε βγάλει 40 λεπτά η 6000 , και όχι λόγω του limitation στο video αλλά λόγω θερμοκρασίας ....

σε μια πρόσφατη παράσταση δε μου έβγαλε πάνω από 17 λεπτά , και αυτά ούτε καν συνεχόμενα

κάρτα έχω μια Samsung microSDXC 64GB Class 10 UHS-I Evo Class 10 with Adapter

Τόσο λίγο!
Εδώ μέσα οι κατέχοντες έχουν παρουσιάσει πιο αισιόδοξες μετρήσεις.
Εγώ πάντως με την Rx100 και rx100iii δεν είχα ποτέ θέμα υπερθέρμανσης εκτός από μια φορά που δούλευα μπαταρία μαζί με powerbank σε συνθήκες καλοκαιριού με τρομερή υγρασία και ζέστη.

ναι ,

βίντεο το αποφεύγω πια , μόνο με ελάχιστες εξαιρέσεις και σε αυτές μόνο κομμάτια μικρής διάρκειας (όταν βγαίνουν τα δικά μου παιδιά π.χ ..... :singer: )

το περίεργο είναι ότι όταν την είχα πρωτοπάρει είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις (2-3 20λέπτα) με το καιρό όμως έχω τεράστιο degredation στην διάρκεια

αυτο ειναι και το προβλημα το να αγορασεις μεταχειρισμενη sony
σου λεει ο αλλος 2000 κλικ και τις εχει βγαλει τα ματια στο video
2 nex 5n ειχα "καψει" παλια και γνωστοι μου φωτογραφοι πανω απο 5 λεπτα σπανια γραφουν

και μετα θελετε φωτογραφικες με βιντεο, καλα κανω εγω και ειμαι κατα:violent-smiley-030:

Τι γράφετε παιδιά;
Φυσικά και μπορεί με τπν 6000 να γράψει τουλάχιστον 2.5 ώρες δίχως υπερθέρμανση, τι γράφουμε τόσο καιρό ....

Πώς? Με το tweak? Και dummy μπαταρία? Πάντως το σκέφτηκα πολλές φορές πως επηρεάζει το βίντεο μια μηχανή. Δηλαδή έχει πχ 7.000 κλικ σου λέει και λες οκ είναι λίγα. Αν είναι ομως ολα απο βίντεο μεγάλα σε διάρκεια τι γίνεται? Και πως το τσεκάρουμε αυτό....

Ζεσταίνεται αρκετά έως ψήνεται με ότι σημαίνει αυτό. Δεν γνωρίζω αν είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να δουλεύουν συνεχώς σε τέτοιες συνθήκες, ίσως κάποιος πιο σχετικός μπορεί να μας πει τις απόψεις του...