Teo όταν λες διαθέσιμη ανάλυση εννοείς κάποια που έχω ορίσει εγώ;
και
μέσα από τον σύνδεσμο που υπάρχει στο flickr?
δεν μπόρεσα να κατεβάσω κάποια δικιά σου
Για σκαφάκι τώρα, υπάρχουν διαθέσιμα κάθε λογής και χρήσης. Ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης, έχουν πέσει πολύ οι τιμές.
Γύρω από την Αττική υπάρχουν πάρα πολλά μέρη τα οποία είναι πανέμορφα, ερημικά και ιδιαίτερα γραφικά. Τα νησάκια των Πεταλιών (όπως το Χερσονήσι παραπάνω), τα Στυρονήσια, το Νημποριό & το Πόρτο Μπούφαλο στην Εύβοια, η Λαγούσα, η Υψηλή, η Κυρά και πάρα πολλά άλλα νησάκια & νησίδες είναι πραγματικά ένας άλλος κόσμος για αυθημερόν αποδράσεις ( αλιευτικές ή εκδρομικές ).
Οσο για το δίπλωμα σκάφους, στοιχίζει περίπου 170 και απαιτεί κάποια θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, απλά και εύκολα. Για σκαφάκι τώρα, υπάρχουν διαθέσιμα κάθε λογής και χρήσης. Ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης, έχουν πέσει πολύ οι τιμές. Χρόνο και διάθεση να έχεις και 8-10 μήνες τον χρόνο μπορείς να το χρησιμοποιείς άνετα

Την ζωή θέλω να την χαίρομαι όσο μπορώ και ανάλογα με τις δυνατότητες που μου δίνονται .. να μην χάνω ευκαιρία. Θέλω να μεγαλώνω γεμάτος αναμνήσεις και όχι γεμάτος ανεκπλήρωτα όνειρα & επιθυμίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.