Το Φωτογραφικό chat

Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Αφού έχουν πει ότι είναι τεχνικό θέμα κ ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο Xmount για να βάλουν ibis

Edit :α εδώ πρότεινε να γίνει crop στο readout του αισθητήρα. Καλό ακούγεται κ είναι κρίμα με τόσους φανταστικους prime να μην υπάρχει σταθεροποιηση

σου γραφει καθαρα οτι αλλοιωνεται η φωτογραφια, χανει η φωτο με ibis, για να καταλαβω, εσυ δεν μπορεις να τραβηξεις φωτο χωρις ibis? κ στην sony ibis μπορει να την εχει κανει την ζημια, γιαυτο λενε οτι εχει καλυτερο βιντεο η a6000, καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Για το βίντεο γίνεται όλος ο ντόρος... Είναι απαραίτητο δυστυχώς.

Sent from my SM-T810 using Tapatalk
18-55 για την ώρα Γιάννη, το ibis γονατίζει κ την μπαταρία

ε, και 10-24, 55-200, 18-135 και βλέπουμε

Κι εγώ αυτόν έχω για βίντεο... Αλλα είναι κρίμα να μη μπορώ να τραβήξω με τον καταπληκτικό 35αρη μου f1. 4...

ειναι θορυβώδης κ αργος στην εστιαση ο 1.4, εκτός αν τον χρησιμοποιεις στο manual, κατα τ αλλα φοβερος για φωτο, για βιντεο δεν τον εχω δοκιμασει, ισως για την ωρα χρειαζεται εωτερικο συστημα σταθεροποιησης, ή κανα τριποδο, μονοποδο για τα σταθερα πλανα, δεν το χω κ πολυ με το βιντεο,

απλα δεν υπολογιζα οτι οντως προκαλει ζημια το ibis στην φωτογραφια κ το βιντεο γιαυτο ανεβασα το ποιο πανω λινκ

Δεν με πειράζει που είναι αι θορυβώδης, η έλλειψη σταθεροποιησης στους σταθερούς είναι το πρόβλημα...

ισως βγαλει μελλοντικα μιας που στραφηκε κ προς το βιντεο, η fuji ειναι ολο εκπληξεις, φακους prime εννοω

σου γραφει καθαρα οτι αλλοιωνεται η φωτογραφια, χανει η φωτο με ibis, για να καταλαβω, εσυ δεν μπορεις να τραβηξεις φωτο χωρις ibis? κ στην sony ibis μπορει να την εχει κανει την ζημια, γιαυτο λενε οτι εχει καλυτερο βιντεο η a6000, καλή Ανάσταση σε όλους!!!

Καμία ζημιά δεν προκαλεί γενικά. Ειδικά για το mount της Fuji υπάρχει το θέμα. Δεν ξέρω να το πω τεχνικά, αλλά εν ολίγοις επειδή το άνοιγμα κύκλου που έχουν οι φακοί είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει ο αισθητήρας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί βινιετα με την κίνηση του αισθητήρα, πράγμα που η Fuji ευλογως δεν θέλει να διορθώσει ψηφιακά. Η A6000 δεν έχει γενικά καλύτερο βίντεο από την 6500 αλλά έχει καλύτερο 1080 για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το ibis. Ίσως το θέμα βινιετας να υπάρχει κ σε άλλους κατασκευαστες που έχουν οδηγηθεί στην λύση του crop

http://www.fujirumors.com/fuji-mana...are-observing-the-progress-of-organic-sensor/

Καμία ζημιά δεν προκαλεί γενικά. Ειδικά για το mount της Fuji υπάρχει το θέμα. Δεν ξέρω να το πω τεχνικά, αλλά εν ολίγοις επειδή το άνοιγμα κύκλου που έχουν οι φακοί είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει ο αισθητήρας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί βινιετα με την κίνηση του αισθητήρα, πράγμα που η Fuji ευλογως δεν θέλει να διορθώσει ψηφιακά. Η A6000 δεν έχει γενικά καλύτερο βίντεο από την 6500 αλλά έχει καλύτερο 1080 για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το ibis. Ίσως το θέμα βινιετας να υπάρχει κ σε άλλους κατασκευαστες που έχουν οδηγηθεί στην λύση του crop

http://www.fujirumors.com/fuji-mana...are-observing-the-progress-of-organic-sensor/
ποιοι ειναι οι λογοι που εχει καλυτερο 1080 η σονυ; το χω διαβασει σε διαφορα φορουμ, την εχω την μηχανη γιαυτο σε ρωτω

Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

ποιοι ειναι οι λογοι που εχει καλυτερο 1080 η σονυ; το χω διαβασει σε διαφορα φορουμ, την εχω την μηχανη γιαυτο σε ρωτω

Εννοεις η 6000 σε σχεση με 6500; Μα κ απο την 6300 εχει καλυτερο 1080 η οποια δεν εχει IBIS. Λογικα ειναι θεμα codec κ επιλογη της Sony ( ; )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το Φωτογραφικό chat

Εννοεις η 6000 σε σχεση με 6500; Μα κ απο την 6300 εχει καλυτερο 1080 η οποια δεν εχει IBIS. Λογικα ειναι θεμα codec κ επιλογη της Sony ( ; )
ναι, εννοω σε σχεση με την 6300/6500

Χρόνια πολλά Χιστός Ανέστη!!!!

Εύχομαι σε όλους υγεία και ευχάριστες οικογενειακές στιγμές με ευημερία!