tiniakos
AVClub Fanatic
Άσε μην γλυκαθώ και λεφτά δεν υπάρχουν.
Και άμα μάθει ο σκύλος να πνίγει τα πρόβατα δεν υπάρχει γυρισμός έλεγαν στο χωριό μου.
Και άμα μάθει ο σκύλος να πνίγει τα πρόβατα δεν υπάρχει γυρισμός έλεγαν στο χωριό μου.
Βασίλη τα έχω ξαναγράψει όποιος θέλει να έρθει Τήνο και έχει φωτογραφικές ανησυχίες είναι ευσπρόσδεκτος.

2000 + 3Χ1000 = 5000ευρω , βαλε στην ακρη και εισαι ετοιμος. :BDGBGDB55:Δεν τρελαίνομαι κι όλας για FF, ουσιαστικά όπως είπε και ο σοφός Γιάννης μόνο βράδυ με 2 - 3 primes και ibis, σε όλες τις άλλες συνθήκες το m4/3 είναι υπέραρκετό - ίσως και overkill αν λάβεις υπόψη και τις φοβερές μικρές 1"...
Στάλθηκε από το Lenovo TB-X304L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιά είναι -αν έχετε ασχοληθεί- η καλύτερη προσομοίωση Kodachrome που συναντήσατε? Σε οποιαδήποτε μορφή (καμπύλες με το χέρι κτλ, Lut, κτλ κτλ κτλ.)
Μούφα η παρουσίαση της Sony στην Photokina, απλά ευλόγησε τα γένια της για το πόσο σπουδαία και φοβερή είναι...καμία παρουσίαση προϊόντος και δυστυχώς όχι ανακοίνωση του αντικαταστάτη της Α6500...κρίμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.