Το Hitech & Blu-ray

Re: Το Hitech το παρακανε

Συνεχίζω λοιπόν εντός θέματος με κριτική επί του περιοδικού....

Ελεος πια, ο,τι bluray τεστάρεται εμφανίζεται να έχει τον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΗΧΟ και την ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ εικόνα!!

Εχει καταντήσει γελοίο πια το θέμα... Ξαφνικά όλες οι κυκλοφορίες BR παίρνουν 10' σε όλα, και σε κάθε review "είναι η πρώτη φορά που είδαμε φαινόταν σα να βλέπουμε την ταινία από ανοιχτό παράθυρο, η πρώτη φορά που νιώσαμε τέτοιο περιβάλλοντα ήχο"

Αμαν ρε παιδιά, εγώ έχω 1 μήνα bluray κι έχω ήδη ξεψαρώσει έχοντας δει 5-6 ταινίες, παρατηρώ πράγματα που θα τα ήθελα καλύτερα. Αυτοι που είναι όλοι μέρα εκει και κάνουν reviews παραμένουν ακόμη τόσο ενθουσιασμένοι?????????

Όσο για το περιοδικό αυτο καθεαυτό.... Γίνεται σύγκριση 2 BR players. Το ένα κοστίζει 1700ευρώ, το άλλο 530ευρώ. Οι επιμέρους βαθμολογίες σε εικόνα και ήχο ακριβώς οι ίδιες.
Πουθενά στο συμπέρασμα δεν αναφέρεται πόσο παράλογο είναι το ένα να κοστίζει την 3πλάσια αξία του άλλου έχοντας ακριβώς το ίδιο επίπεδο ποιότητας. Και τα δύο βγαίνουν εξαιρετικά... βλέπετε, παίζουν Bluray...:smash:

Εν τω μεταξύ, σ'αυτό το τεύχος, στα προσεχώς παρουσιάζονται οι επερχόμενες ευρωπαικές κυκλοφορίες. Για ελληνικές εκδόσεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο πλέον..
Προσωπικά, έκανα μια παραχώρηση και το ξαναπήρα αυτό το μήνα λόγω παιδικού πάθους με τη Ferrari... αλλα δε θα το ξανακάνω...

Last edited:

θα το ξαναβγαλουνε (εστω και οι καινουριοι)? εκει ειναι το θεμα... αν ξαναβγει ας βγει οπως θελει...

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μάλλον έχασα επεισόδια τι συνέβη με το περιοδικό ;

Δεν θα επρεπε σημερα να ειχαμε νεο τευχος?
Δεν εχουν μαζεψει ουτε το παλιο...

Δεν θα επρεπε σημερα να ειχαμε νεο τευχος?
Δεν εχουν μαζεψει ουτε το παλιο...

Για διάβασε δύο ποστ πιο πριν... Θα βγει άλλο τεύχος άραγε...

Το γνωριζω το θεμα, αλλα περιμενα οτι θα εβγαινε κανονικα τουλαχιστον μεχρι καποια ανακοινωση κλεισιματος.

Ναι.... δεν είναι ξεκάθαρο αν κλείνει άμεσα, ή όχι...

Τελικά όπως φαίνεται από το επίσημο site του περιοδικού κυκλοφορεί νέο τεύχος με δώρο Blu-ray για τα ελικόπτερα Apache.

Αντι να ρωτάς παλιοχασομέρη, τράβα κοίτα στο περίπτερο! :p

(σημερα δεν το είδα πουθενά, λογικά αύριο θα σκάσει μύτη)

επιβεβαιωνω αυριο μου πανε θα βγει...:grandpa:

Eσενα που εισαι hitech fanboy τι σε εχουμε δηλαδη?:afro:

Βγήκε με εξώφυλλο φάτσα καρτα μια διαφήμιση του αγαπημένου τους χορηγου (Sony) για το Euro..

και το προηγούμενο μήνα το ίδιο είχε, με αποσπώμενο εξώφυλλο...