Το Hitech & Blu-ray

Re: Το Hitech το παρακανε

Και όμως κάπου εκεί είναι - ακόμα και στο low end: Π.χ. το TW700 της EPSON σε σύγκριση με το 1080 της ίδιας εταιρίας.

Χμ.. Πολύ πιθανό.. Αλλά η διαφορά είναι πλέον αρκετά μικρότερη από 1000 . Τεσπα..

ειδε κανεις προβληματα κινησης

σε μπλου ρει

πχ στο μπλου ρει του χαιτεκ με το διαστημα?

στο εντεκατο λεπτο και 49''

και παρακατω...

η αλλου?

φταιει το μπλου ρει η το 2.40?

Kυκλοφορει σημερα το τευχος ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ με bluray για το ανθρωπινο σωμα.

BLURAY - Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΗΧΑΝΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Pioneer PDP-LX5090, Τηλεόραση plasma 50 ιντσών Full HD

Panasonic TH-50PZ800, Τηλεόραση LCD 50 ιντσών Full HD

Polaroid TFU-44243B, Τηλεόραση LCD 42 ιντσών Full HD

Marantz AV8003, MM8003, Προενισχυτής AV και πολυκάναλος τελικός ενισχυτής

Martin Logan Spire, Ηχεία Hi-End

Klipsch Palladium P-39F, Ηχεία Hi-End

Panasonic DMC-FX500 και DMC-TZ5, Φωτογραφικές μηχανές compact

MLS Destinator 4800BT, Tibo V4150, Συστήματα πλοήγησης αυτοκινήτου

Qnap TS-109 και TS-209, Thecus Ν299 και N1200, Home Media Server

TEST

14 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ 1080p
Η κινηματογραφική μαγεία της υψηλής ευκρίνειας

8 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
Κινητά τηλέφωνα με φακό και MPixel

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το Blu-ray για όσους δεν το τόλμησαν ακόμη.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε στην υψηλή ευκρίνεια και το όχημά της, το Blu-ray, προτού κάνετε το μεγάλο βήμα.

Πόσο μακριά πάει τα 1080p το HDMI;

Μπορεί το PS3 να οδηγήσει τον προβολέα που βρίσκεται στην άλλη άκρη του σπιτιού; Ο ενισχυτής της πολυχωρικής εγκατάστασης θα στείλει σήμα εικόνας μέσω HDMI στην τηλεόραση που είναι στον πάνω όροφο; Πόσο μακριά μπορεί, τέλος πάντων, να ταξιδέψει το HDMI;

Τα κλειδιά της επιτυχίας (keyframes). Μία από τις πιο χρήσιμες ευκολίες του Adobe Premiere.

Μια από τις πιο χρήσιμες ευκολίες του Adobe Premiere, τα καρέ κλειδιά (keyframes) είναι, στην νέα έκδοση του προγράμματος, πιο ισχυρή από ποτέ.

Δέν έχει το Ένθετο τεύχος BDReview (οικονομία η έλλειψη θεμάτων ;). Δεν διαφημίζει "Δώρο" για το επόμενο τεύχος.
Το μυαλό μου πάει αυτόματα στις φήμες ...

Ναι, αλλά ποιά είναι αυτή η φήμη τελοσπάντων? Πάει για φούντο? Μικραίνουν οι επιλογές μας μετά....αν είχαμε ποτέ δηλαδή...

Λοιπόν δεν ξέρω πόσοι από σας πήρατε το τρέχον τεύχος, αλλά τόσες πολλές ανακρίβειες δεν έχω ξαναδεί ποτέ!!!

Μια πολύ γρήγορη ματιά που έριξα στο συγκριτικό των 14 1080p προβολέων, εντόπισα τα εξής ....ανέκδοτα:

1. O BenQ W5000 έχει DarkChip3 και στον συγκριτικό πίνακα δεν δείχνει να έχει περιστρεφόμενο τροχό.
2. Ο Sanyo Z2000 είναι πιο φωτεινός από τον Panasonic PT-AE2000
3. O Epson TW-2000 έχει ένα από τους καλύτερους φακούς και ότι ένας προβολέας είναι τόσο ευκρινής όσο του επιτρέπει ο φακός του. Στο τέλος δίνει τη χαμηλότερη βαθμολογία (δικαίως) για την ευκρίνεια του Epson (καθώς όλοι ξέρουμε ότι είναι το χειρότερο του σημείο).

Είμαι σίγουρος ότι αν το διαβάσω όλο, θα βρώ πολύ περισσότερες ανακρίβειες και *σκοπιμότητες*.....

Πάντως ο Sony VPL-VW200 είναι ο απόλυτος νικητής του τεστ.....

Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Ανεκδοτο πλεον ειναι να εμπιστευεσαι την κριτικη του Hitech για την αγορα προβολεα.. Ας ελπισω μονο να μην το κανουν σκοπιμως, αλλα απο απλη αγνοια..
Thank God for the Internet!

Ανεκδοτο πλεον ειναι να εμπιστευεσαι την κριτικη του Hitech για την αγορα προβολεα.. Ας ελπισω μονο να μην το κανουν σκοπιμως, αλλα απο απλη αγνοια..

Και στις τηλεορασεις το ιδιο ακριβως συμβαινει.

Μαλιστα εχω την υποψια οτι πολλες απο τις δοκιμες ειναι "μαιμου". Ουτε πραγματικη φωτογραφια της τηλεορασης δεν βαζουν αλλα απο το press release με την χρηση photoshop.

μετα απο δεκα και βαλε χρονια αδιαλειπτης αγορας του περιοδικου,''αντισταθηκα'' και εδω και δυο μηνες δεν εχω αγορασει το εν λογω περιοδικο.
Φτανει πια με τα ''δωρα''...

Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Thank God for the Internet!

Aγνοια οι συγκεκριμενοι που κανουν τα τεστ??? Ουτε για αστειο μη το σκεφτεσαι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Hitech το παρακανε

Aγνοια οι συγκεκριμενοι που κανουν τα τεστ??? Ουτε για αστειο μη το σκεφτεσαι!

Καθολου αστειο.... Απο τα γραφομενα τους κατα καιρους, διαπιστωνεται αγνοια βασικων πραγματων...

Παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον περιοδικό που είναι αντικειμενικό στα θέματά του κλπ...Και μιλάω μέσα από τον χώρο...

Απάντηση: Re: Το Hitech το παρακανε

Ποιές φήμες παρακαλώ? Να μαθαίνουμε και εμείς... :Banane0:

οι φήμες αληθεύουν...και από το επόμενο τεύχος θάχει αλλάξει ιδιοκτησία....και ενδεχομένως θα έχει αλλάξει και η συντακτική ομάδα σε μεγάλο βαθμό...