By the way, Cosmote sucks... Μονο σημα-καμπανα δεν εχει πλεον..
Στο γραφειο αναγκαστηκαμε να βαλουμε εσωτερικο αναμεταδοτη.
Μια φιλη που δουλευει cosmote μου ειπε οτι τους εχουν ξηλωσει πολλες κεραιες ειδικα τωρα εν οψει Δημοτικων..
They all suck.. Στο σπίτι μου στον πρώτο έχουν καταφέρει και έχω μια μπάρα.. στη μέση της Νέας Ιωνίας..
Να πω κι εγώ τις εμπειρίες μου με το 4 που έχω στα χέρια μου 2 εβδομάδες.
Για τα καλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα έχουν πει οι υπόλοιποι.
Death grip υπάρχει και μάλιστα είναι εντονότερο από ότι περίμενα. Στο σπίτι μου στην Παλλήνη με ένδειξη σήματος -51db, μόλις κάνω τη θανατηφόρα λαβή το σήμα πέφτει στα -91db. έχω χάσει αρκετές κλήσεις παρά το γεγονός ότι προσέχω πως να το κρατάω, αλλά πολλά πράγματα γίνονται ασυναίσθητα. Proximity sensor: μια φορά ενεργοποιήθηκε η οθόνη και το κατάλαβα γιατί ξαφνικά ενεργοποιήθηκε το mute.
Αυτά μέχρι στιγμής. Α, το τηλέφωνο είναι σε 4.0.1 jb.
Περιμένω τη θήκη της belkin και ευελπιστώ πως θα λυθεί το πρόβλημα της θανατηφόρου λαβής....
Χθες ανακάλυψα τη μαγεία του Multitasking, μίλαγα με τη κοπέλα μου σε ανοιχτή ακρόαση και έπαιζα παράλληλα πασιέτζα, μαγεία σας λέω - μου έλυσε τα χέρια.![]()
ξέρω παντελώς o/t και συγνώμη αλλά Τάκη μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιον αναμεταδότη βάλατε κι αν είστε ικανοποιημένοι?
Ποιον provider εχεις; Και εγω κοντα σου μενω και εχω θεματακια με την cosmote..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.