Το iPhone4 έφτασε...

By the way, Cosmote sucks... Μονο σημα-καμπανα δεν εχει πλεον..
Στο γραφειο αναγκαστηκαμε να βαλουμε εσωτερικο αναμεταδοτη.
Μια φιλη που δουλευει cosmote μου ειπε οτι τους εχουν ξηλωσει πολλες κεραιες ειδικα τωρα εν οψει Δημοτικων..

Τωρα πληρωνουμε την μ@λ@κι@ καθε δημαρχου που εχει επιδοθει στο ξηλωμα κεραιων για ψηφοθηρικους λογους.... Αποτελεσμα; Να ακτινοβολουν περισσοτερο τα τηλεφωνα στην προσπαθεια να πιασουν σημα & να μειωνεται η διαρκεια της μπαταριας...

Απορώ όμως με την Cosmote που λέτε ότι έχει πέσει το σήμα της. Αυτοί βάζουν τις κεραίες σε δημόσια κτήρια συνήθως και για αυτό είχαν τόση διαφορά από τη Vodafone.

Και στο δικο μου σπιτι & στο γραφειο, η voda εχει οντως σημα καμπανα...
Εχει καταντησει λαχειο η φαση...

By the way, Cosmote sucks... Μονο σημα-καμπανα δεν εχει πλεον..
Στο γραφειο αναγκαστηκαμε να βαλουμε εσωτερικο αναμεταδοτη.
Μια φιλη που δουλευει cosmote μου ειπε οτι τους εχουν ξηλωσει πολλες κεραιες ειδικα τωρα εν οψει Δημοτικων..

ξέρω παντελώς o/t και συγνώμη αλλά Τάκη μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιον αναμεταδότη βάλατε κι αν είστε ικανοποιημένοι?

Δεν ξερω, απλα καναμε παραπονα και ηρθαν απο την cosmote και μας εβαλαν ενα σετ κεραιας-ανεμεταδοτη. Θα ρωτησω τον ΙΤ.

Απάντηση: Re: Το iPhone4 έφτασε...

They all suck.. Στο σπίτι μου στον πρώτο έχουν καταφέρει και έχω μια μπάρα.. στη μέση της Νέας Ιωνίας..

Τι κινητό έχεις; Πώς το κρατάς; Θήκη πήρες;
Όλα τα σκατά πάτε κι αγοράζετε.... :D

Να πω κι εγώ τις εμπειρίες μου με το 4 που έχω στα χέρια μου 2 εβδομάδες.
Για τα καλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα έχουν πει οι υπόλοιποι.
Death grip υπάρχει και μάλιστα είναι εντονότερο από ότι περίμενα. Στο σπίτι μου στην Παλλήνη με ένδειξη σήματος -51db, μόλις κάνω τη θανατηφόρα λαβή το σήμα πέφτει στα -91db. έχω χάσει αρκετές κλήσεις παρά το γεγονός ότι προσέχω πως να το κρατάω, αλλά πολλά πράγματα γίνονται ασυναίσθητα. Proximity sensor: μια φορά ενεργοποιήθηκε η οθόνη και το κατάλαβα γιατί ξαφνικά ενεργοποιήθηκε το mute.
Αυτά μέχρι στιγμής. Α, το τηλέφωνο είναι σε 4.0.1 jb.
Περιμένω τη θήκη της belkin και ευελπιστώ πως θα λυθεί το πρόβλημα της θανατηφόρου λαβής....

Αν εχεις προβλημα proximity sencor , βαλε 4.1, λενε οτι το διορθωνει.
Με τη θηκη επισης δεν θα εχεις πια προβλημα.
Εγω εχω θηκη απο τη πρωτη μερα, και δεν εχω κανενα προβλημα.

Να πω κι εγώ τις εμπειρίες μου με το 4 που έχω στα χέρια μου 2 εβδομάδες.
Για τα καλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα έχουν πει οι υπόλοιποι.
Death grip υπάρχει και μάλιστα είναι εντονότερο από ότι περίμενα. Στο σπίτι μου στην Παλλήνη με ένδειξη σήματος -51db, μόλις κάνω τη θανατηφόρα λαβή το σήμα πέφτει στα -91db. έχω χάσει αρκετές κλήσεις παρά το γεγονός ότι προσέχω πως να το κρατάω, αλλά πολλά πράγματα γίνονται ασυναίσθητα. Proximity sensor: μια φορά ενεργοποιήθηκε η οθόνη και το κατάλαβα γιατί ξαφνικά ενεργοποιήθηκε το mute.
Αυτά μέχρι στιγμής. Α, το τηλέφωνο είναι σε 4.0.1 jb.
Περιμένω τη θήκη της belkin και ευελπιστώ πως θα λυθεί το πρόβλημα της θανατηφόρου λαβής....

Ποιον provider εχεις; Και εγω κοντα σου μενω και εχω θεματακια με την cosmote..

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

Χθες ανακάλυψα τη μαγεία του Multitasking, μίλαγα με τη κοπέλα μου σε ανοιχτή ακρόαση και έπαιζα παράλληλα πασιέτζα, μαγεία σας λέω - μου έλυσε τα χέρια. :flipout:

Ελπίζω να μη διαβάζει η κοπέλα σου το forum.... :flipout::flipout::flipout::flipout: :furious3::furious3::furious3:

Re: Απάντηση: Το iPhone4 έφτασε...

ξέρω παντελώς o/t και συγνώμη αλλά Τάκη μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ποιον αναμεταδότη βάλατε κι αν είστε ικανοποιημένοι?

Έρχονται από τον εκάστοτε πάροχο και σου βάζουν αυτοί petran.