Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εάν είχε μπλεξει σε άλλη δουλειά και είχε καθυστερήσει έπρεπε να στο πει...
Βέβαια δεν αναφερεις και ότι δευτερη φορα είχε παλι ξεκαθαριστεί 100% κάτι που παίζει και αυτό τό ρόλο του που δεν επερνε τόσο καιρό...
Όλα τα ενδεχόμενα παίζουν...

Αυτός ήταν σωστός...και είναι απόλυτος λογικό να ήταν ακριβότερος καθώς οι σοβαροί επαγγελματίες έτσι λειτουργούν...

Όσο αφορά τα τεχνικά από την στιγμή που δεν τα παραθέτεις ,ώστε κάποιος να σε βοηθήσει ακούγοντας τα , δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που είναι περίεργα...

Από την άλλη εαν γνώριζες όλες τις τεχνικές λεπτομέρειές δεν θα φωναζες μάστορα αλλά αυτό δεν σημαίνει επειδή τα άκουγες περίεργα ότι ήταν και λάθος...
Επεισης δεν συμφωνώ ότι επειδή ήταν νέος δεν είχε εμπειρία...ξέρεις τι δουλειές κάνει και πώς.. ; πως εσύ μπορείς να κρίνεις...;
Εν έτη 2022 πολλά έχουν άλλαξει αδρης στο τρόπο επισκευών μέσα σε μια 10έτια όπως και οι τρόπος εργασίας με τα ανάλογα υλικά και εργαλεία...

Αναφέρω τα παραπάνω γιατί φενεται η οποία απείρια σου σχετικά με το ζήτημα άσχετος οικονομικού...
Να έχεις υπομονή και να ακούς τους μαστόρους επαγγελματίες ξερουν πολλά περισσοτερα από όσα νομίζουμε...
Όπως έχω πει θελω να κάνω μια πέργκολα με γαλβανιζε 5 επί 6 μέτρα σε βεράντα 50τμ.
Παράλληλα με τη πλευρά των 6 θέλω να τρέχουν σίδερα ανά μέτρο πχ για να στερεωσω βάση για φωτοβολταϊκά πάνελ κτλ.
Αρχικά δεν είχα απλά αποφασίσει πόσα σίδερα θέλω ακριβώς πχ ανά μέτρο αν και το είχε βάλει έτσι αυτός που έκανε το σχέδιο νομιζω.

Τελικά πήρα ξανά αυτόν που ξηγηθηκε καλά του είπα τι αλλαγές θέλω (μικρές) κτλ. Είδωμεν. Ο άλλος χαθηκε

Επιστροφή στην Αθήνα και ξενέρωμα παλι στην δουλειά....

Τι να κάνουμε.

Μεγαλεία χθες με ένα ολοκαίνουργιο airbus ήρθε η Aegean να μας παραλαβει.
Βέβαια μας κερασε μόνο νερό μέσα εν αντίθεσή με την Sky express που είχαμε καφεδακι και κουλουράκι...
Φάουλ η Aegean εδώ...

IMG_20220613_115611.jpgIMG_20220613_121857.jpg

🎹🎵...παρε ναυτακι, ναυτακι Συριανό
λοστρόμο Πειραιωτη
μηχανικο Μυτιλινιο, τιμονι Καλαματιανοοό
και καπετα, και καπετανιο Χιωτηηη 🎶🎺

-Γιωργος Ζαμπετας, Αρχοντας, Μαγκας, Αυθεντικος, Μοναδικος!

Καλα να περνατε πατριωτακι!!

• Like
Reactions: n_olympios
Καλο μεσημερι συναδελφοι!

Καλο ειναι να γνωριζουμε οτι στις ΗΠΑ εορταζεται η μερα του Vanilla Μilkshake (Mίλκσέϊκ βανίλια Ελληνιστι)!
33080af3f555def66d89304b0c25c8ad.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV