Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

εχεις δικιο Ηλια.. δεν ειχα ιδεα και με παραμυθιασε ο πωλητης εκει

Λάθη κάνουμε για να μαθαίνουμε Γιάννη!
Την επόμενη φορά θα ρίχνεις κια μια ματιά πίσω στην ετικέτα! ;-)

Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι της εχω κανει βρε Νικο, το ξυλο δοκιμης ηταν θεοστραβο, αν αυτο εννοεις :))

Merci Δημητρη, καλο εργαλειο και ευκολοδουλευτο ειναι!

Κυριακο το ειδα, και η τιμη ειναι πολυ καλη. Σκεφτομουν να επαιρνα μια μπαταρια και να το δοκιμαζα επι τοπου.
Εαν δεν ειχα το μικρο 10βολτο δισκοπριονο της bosch, και ενα τσιπικο ηλεκτρικο, θα το σκεφτομουν σοβαρα.

Για την γυναίκα σου λέω χαχαχα!!!!

Εδω η 18βολτη πλανη μπαταριας Ryobi, μιας και ανεφερε την μαρκα ο Κυριακος, που την δοκιμασα στα γρηγορα οσο ειμουν στην Ελλαδα.

Εδω βλεπουμε εν πλανο απο διαφορετικου βαθους πλαναρισματα της συγκεκριμενης πλανης :))

Εξαιρετικα βολικη και ευκολοχρηστη, αφου την δοκιμασε η γυναικα μου και θελει να την παρει στη Χιο να πλανισει καποιες πορτες στο πατρικο που εχουν πετσικαρει απο την υγρασια και τη θαλασσα.

Καλά πως τα κατάφερες και έβαλες τη γυναίκα στο λούκι ;εγώ μια βίδα την έβαλα να βιδώσει και μου κατέστρεψε τρεις, και χάλασε και τη μύτη, το δράπανο πάντως είναι οκ ! πάλι καλά. :bigcry:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

χαχαχα, εκεινη το προτεινε μολις ειδε οτι το πλανιδιο ειναι μικρο, χωρις καλωδια και πολυ μανιτζεβελο :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρωτη φωτο απο την παραλαβη την περασμενη βδομαδα του μικρου γωνιακου τροχου της bosch.
Η παραγγελια ειχε γινει τον Γεναρη, οταν ειχε πρωτοβγει το εργαλειο στο αμαζον. Δυστυχως ο Nτετσικας το εβγαλε λιγο αργοτερα και σε πολυ καλυτερη τιμη!!
Στα εργαλεια μπαταριας θα γραψω εντυπωσεις απο τις δοκιμες.

Πολύ ωραίο το τροχάκι σου, περιμένουμε δοκιμές, καλορίζικο φίλε, καλά κοψίματα-τροχίσματα !!

Γιάννη όπως σου είπα στο τηλ και όπως σου είχε γράψει ο Κυριάκος βερνικι εμποτισμου(νερού) για χρωματισμό και κατοπιν αχρωμο βερνικι πολυουρεθανης για πολυ δυνατη κρουστά , μεγιστη αδιαβροχοποιηση και αοσμα .
Του νεφτιού δημιουργει μια κρουστα αλλα δεν ειναι σαν της πολυουρεθανης .
Ηλια,σε κατι παλια ξυλινα παγκακια που εχω-σε ορεινο μερος-να ακολουθησω αυτή την διαδικασια?

Επιση και σε ραμποτε σε μπαλκονι?

χαχαχα, να ξερεις οτι τα παιδια των νησιωτων ναυτικων, για καποιο λογο, πιανουν τα χερια τους!
Η γυναικα μου καταγεται απο γενια ναυτικων που παει πιο πισω απο τον γνωστο πυρπολητη Κωνσταντινο Καναρη (σοι απο την μερια της μητερα της).
Και εγω ακριβως το ιδιο, μονο που οι προγονοι μου ηταν ταπεινα προσωπα:))

Αναφορικα με το τροχουδακι, θα γραψω αυριο κιολας στα 'εργαλεια μπαταριας' τα καλα μου λογια!!

Παρακαμψτε τα αρχικα λεπτα αν θελετε και πηγαινετε στο 5:39 που εχουμε παρουσιαση του πρωτοποριακου δακτυλοφρενου δισκοπριονου, που μπορει ο καθενας μας να χρησιμοποιησει στα DIY παγκοπριονα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οχι Πανο δεν χρειάζεται , υπερβολη και μεγάλο το συνολικό κόστος για ολα αυτα .
Καλο τριψιμο ειδικα στα παγκάκια και ενα καλο βερνικι εμποτισμου (θεωρώ την Aquaxyl σειρά της Vivechrom απο τα καλύτερα που έχω δουλέψει) και θα είσαι καλυμμένος .

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Το δακτυλοφρενο το βρισκω μεγαλη εφεύρεση .... Και πολυ βολικό .... Λεω απο σημερα να το εφαρμόσω ...
Η παντα τα παντως με το μοτέρ πλυντηρίου και ειναι καθολου κακη ...

Καλημερες σε ολους

Χιώτη σε πια περιοχή βρίσκω τέτοιες γυναίκες μάστορες να έρθω να προμηθευτώ μια....

χαχαχα, να ξερεις οτι τα παιδια των νησιωτων ναυτικων, για καποιο λογο, πιανουν τα χερια τους!
Η γυναικα μου καταγεται απο γενια ναυτικων που παει πιο πισω απο τον γνωστο πυρπολητη Κωνσταντινο Καναρη (σοι απο την μερια της μητερα της).
Και εγω ακριβως το ιδιο, μονο που οι προγονοι μου ηταν ταπεινα προσωπα:))

Έτσι σκέφτηκα κι εγώ αγαπητέ Μιχάλη, λέω από Κρήτη είμαι, δεν βρίσκω μία κάτω απ το αυλάκι ; και βρήκα από τα μέρη του Κολοκοτρώνη Ανδρίτσαινα μεριά, ξέρεις μπαρούτια και τα συναφή. Ξέρεις πως πιάνουν τα χέρια της ; αλλά όχι εργαλεία, χύτρες-τηγάνια βαρέως τύπου, για πότε γίνονται ΑΤΙΑ άμα τη νευριάζω δεν σου λέω τίποτα.
:flipout::flipout: Λοιπόν ας το κλείσουμε εδώ γιατί ο Κυριάκος καιροφυλαχτεί για κίτρινη κάρτα,(και θάχει και δίκιο) όχι τίποτ άλλο είναι και πατριώτης κατάλαβες ; αχαχαχαχα

Βρε λες να κλαιμε 500ευρω...???
Revolut vs CC = ??? χαχαχαχααχα