Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, νομίζω ο Κυριάκος γιορτάζει άλλη ημερομηνία. Σήμερα είναι μόνο για γυναίκες.
Αλλά και πάλι οι ευχές δεν κάνουν κακό, ίσα ίσα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αυτός γιορτάζει σε όλες τις γιορτές Δημήτρη.!!!
Αφού να σκεφτείς κάνει διακοπές και τουρισμό στην Ιταλία ???.... Κόλαση !!!!

Ειναι σαν τις παντρεμενες-ανυπαντρες κόρες..χαχαχα..
Σοβαρά τωρα, κανονικά σήμερα γιορτάζει ο Κυριάκος . Τον Σεπτέμβρη γιορτάζει ο Οσιος ή Άγιος Κυριακός που καμία σχέση δεν εχει και πολλοί έχουν λανθασμένα σαν μέρα γιορτής .

Μάστορα μου (kenzo) το google σε διαψεύδει :P :P :P :P :P
Αναμένουμε τον εορτάζοντα (:D :D :D) εκ Ρώμης να μας κεράσει!!!!!!!!!!!!!!

Απο έναν ξαδελφο Κυριάκο τα ξέρω ; Βρε λες να με κοροιδευε ; Κάτσε να το ψάξω και εγω βρε συντεκνε μαστροδημήτρη ... χαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλα στα είπα μαστροδημήτρη !
Σήμερα ειναι της Αγίας Κυριακής και γιορτάζουν κανονικα οι Κυριάκοι οι οποίοι κληρονόμησαν το όνομα απο τους παππούδες τους . Τον Σεπτέμβρη ειναι η γιορτή του Οσίου Κυριακού του αναχωρήτη που κάποιοι επιλέγουν να γιορτάζουν .

OK δεκτόν.

Άρα ο Κυριάκος θα κεράσει 2 φορές!!!!!!!!!!!!

Όσες φορές θέλετε!!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
Όσα είπε ο Ηλίας είναι αλήθεια!
Σήμερα γιορτάζω όπως και ο παππούς μου ο κρητικός από τον οποίο πήρα το όνομα.
Μαζί μου η αδερφή μου Κυριακή και η γιαγιά μου από την μητέρα μου από την Χίο!
Εργολαβία το έχουμε το όνομα!!!
Ελάτε Ρωμη κερνάω καφεδάκι!!!!
Σήμερα δυστυχώς επιστροφή μεταμεσονυχτια επιστροφή στην Αθήνα.

Αφού βρήκαμε την λύση...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ρε φίλε!!!!:guitarist::drummer::music-smiley-006:

Χρονια πολλα παντα με υγεια και καλα μαστορεματα κυριακο!!!!

Χρόνια πολλα κυριακοοοοο...

Μείνε Ρώμη εχει πιο πολυ πλακα...στην ελλαδα εχει ουρές...

Και στη Ρώμη το ίδιο, αλλά είναι για το μουσείο του Βατικανού και το (μούφα) Κολοσσαίο...

Χρόνια πολλά και καλά Κυριάκο!

Ευχαριστω παιδια!!!!!
Να ειστε ολοι καλα και να μαστορευουμε να ξεχνιομαστε απο τα προβληματα!!!!

Γυρισα στα πατρια εδαφη χθες αργα.
Κουραγιο σε ολους μας!

Ερώτηση:
Η φωτογραφική μηχανή του κινητού μου που συνήθως χρησιμοποιώ όταν μαστορεύω δίνει εικόνες με ανάλυση 3264χ2448 pixel.
Αν κάποιος το έχει μελετήσει το θέμα, σε τι ανάλυση πρέπει να τις μετατρέψω και να τις ανεβάσω σε hoster για να φαίνονται ικανοποιητικά στο forum και να μην το βαραίνουν ??.
Πες τε μου γιατί έχω μια κατασκευούλα να ανεβάσω.

Εναλλακτικά στο πιο μερακλίδικο, ανοιγμα με photoshop και μετά "save for web" με ανάλυση πλάτους 800χ(όσο πάει συνήθως 530 για την δική μου μηχανή) και μετά ανέβασμα στο photobucket για να μην χαθούν.

Δες εδώ παράδειγμα του πως θα φαίνονται από μια παρουσίαση που ετοίμασα χτες για έναν φακό http://avclub.gr/forum/showthread.php/143588-DQG-Tiny-3-18650-Ο-μικρότερος-18650-φακός

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εναλλακτικά στο πιο μερακλίδικο, ανοιγμα με photoshop και μετά "save for web" με ανάλυση πλάτους 800χ(όσο πάει συνήθως 530 για την δική μου μηχανή) και μετά ανέβασμα στο photobucket για να μην χαθούν.

Δες εδώ παράδειγμα του πως θα φαίνονται από μια παρουσίαση που ετοίμασα χτες για έναν φακό http://avclub.gr/forum/showthread.php/143588-DQG-Tiny-3-18650-Ο-μικρότερος-18650-φακός

Μπορείς να παραβλέψεις το photobucket και να ανεβάζεις τις φωτογραφίες από το Computer κατευθείαν στο Forum (http://avclub.gr) μέσω της "Διαχείρισης συνημμένων αρχείων" την ώρα που γράφεις το Post.

Καλο ειναι να ανεβαζονται οι photo σε image hosting sites αντι για το δικο μας server για να μην τον επιβαρυνουμε. Αν βεβαια δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη τοτε c'est la vie, καλος ειναι και ο server. :-)

O Server του φόρουμ τι αναλύσεις δέχεται παιδιά, λογικά πρέπει να υπάρχει κάποια συνιστώμενη μέγιστη ανάλυση.
Αλλά εγώ έχω προφίλ στο imgur.com οπότε δεν είναι λογικό να επιβαρύνω τον server του forum.
Απλά ρωτάω ποια είναι η πιο λογική ανάλυση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Έχω δε παρατηρήσει οτι το απότομο resize από τόσο μεγάλη ανάλυση σε πολύ χαμηλότερη επηρεάζει το αποτέλεσμα.Νομίζω ότι το κατέβασμα πρέπει να γίνεται σε βήματα της τάξεως του 15-20% κάθε φορά. Αν κάνω λάθος πες τε μου να μην παιδεύομαι να το κάνω μια και έξω.

Νίκο το resize γίνεται με αλγόριθμο απολεστικής συμπίεσης οπότε το κάνεις μια και καλή για να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;