Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαστορια περασε μια βδομαδα χωρις να αγορασω εργαλειο και νοιθω καπως...ειμαι καλα?:slapface:

Μακαρι νικητης να βγει μελος του φορουμ!!!που ψηφιζουμε να στηριξουμε τους συμφορουμιτες μας;;προταση για τον επομενο διαγωνισμο να κανουμε μια ομαδικη κατασκευη και να την δωρισουμε μετα σε εναν κοινοφελη οργανισμο σαν avclub.τι λετε;

Παρά πολύ καλή ιδέα μια και πλησιάζει και η περίοδος των Χριστουγέννων.

Πολλη καλη ιδέα παίδες ! Φτιαχνω να δορισω ενα χριστουγεννιάτικο δέντρο απο παλετες σε ενα ορφανοτροφείο εδω στα οινοφυτα ... Ευχομαι να αρεσει στα μικρα αγγελουδια..Σε λίγες μέρες θα βάλω φωτο για ιδέες και απόψεις..

Μαστορια περασε μια βδομαδα χωρις να αγορασω εργαλειο και νοιθω καπως...ειμαι καλα?:slapface:

Κράτα γερά Νεκτάριε, στο ίδιο γκρουπ είμαστε!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θα έρθει ένα φιλαράκι που έχει μαντρα με υλικά οικοδομής να τα πάρει με φορτηγό Νίκο.
Παναγιώτη το έχεις μόνιμα έξω η το βαζοβγαζεις????

Καλημερα σε ολους. Το βαζοβγαζω επειδη δεν εχει στεγαστρο, ειναι εκτεθειμενο στις καιρικες συνθηκες. Το κονταρι με τον βραχιωνα εννοειται μονιμα.

Last edited:

Καλημερα Παναγιωτη!!!
Καλημερα στην μαστροπαρεα!!!!

Παναγιωτη ισως σημερα σε επισκεφτω!

ΟΚ. Εννημέρωσε με.

Ώρες - ώρες και εγώ έτσι αισθάνομαι. Ονομάζεται "σύνδρομο στέρησης" και είναι σοβαρό. Να το κοιτάξουμε...lol.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Για να δω τι μαστόρια είστε...
Με πήρε φίλος και θέλει να φτιάξουμε ένα κόσκινο για ελιές, αυτό που ξεχωριλζει τις ελιές απ´ τα φύλλα.
Δεν είναι τίποτε σπουδαίο, με στραντζαριστή λαμαρίνα θα γίνει, αυτό που με προβληματίζει είναι οι τρύπες. Πως θα τις κάνω;
Για πείτε καμια ιδέα.

Για να δω τι μαστόρια είστε...
Με πήρε φίλος και θέλει να φτιάξουμε ένα κόσκινο για ελιές, αυτό που ξεχωριλζει τις ελιές απ´ τα φύλλα.
Δεν είναι τίποτε σπουδαίο, με στραντζαριστή λαμαρίνα θα γίνει, αυτό που με προβληματίζει είναι οι τρύπες. Πως θα τις κάνω;
Για πείτε καμια ιδέα.

=> κοτετσόσυρμα

ΓŽΒΊΓŽΒΏΓβ€žΓŽΒ΅Γβ€žΓΖ’ΓΕ’ΓΖ’Γβ€¦ΓΒΓŽΒΌΓŽΒ±.jpg

Λές; :chinscratch:
Αν ταιριάζουν οι τρύπες γιατί όχι, καλή ιδέα μου φαίνεται. Το έχεις δεί πουθενά να χρηςιμοποιείται ή τώρα σου ήρθε;

Καλά εδώ το καταλαβαίνω να σου την σπάει η τιμολογιακή πολιτική της Bosch αλλά εκτός Ελλάδας γιατί ?

Γιατί απλά είμαι της γνώμης ότι η τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρίας δεν θα πρέπει να είναι η ίδια σε όλη την ήπειρο π.χ. Ευρώπη αλλά σε συνάρτηση με τα οικονομικά της κάθε χώρας όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτό.

Ποια εταιρεία έχει τέτοια τιμολογιακή πολιτική ?

Και σε ποια τιμή αναφέρεσαι, στην τιμή αντιπροσωπείας, στην τιμή μεταπωλητή, στην εργοστασιακή, στην λιανική, στην τιμή προ φόρων ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λές; :chinscratch:
Αν ταιριάζουν οι τρύπες γιατί όχι, καλή ιδέα μου φαίνεται. Το έχεις δεί πουθενά να χρηςιμοποιείται ή τώρα σου ήρθε;

Ο πεθερός μου έχει φτιάξει κόσκινο και το έχει χρησιμοποιήσει ...

Mπαμπη θα ειναι σε βαση; εαν ναι θελει και πατεντα για την "αναρτηση"δηλαδι πως θα κουνιεται πρρα δωθε για να κοσκινηζει.παντως με ενδιαφερει και μενα και ψαχνω ιδεες.

Ωραίος John :a0210: θα του το προτείνω.

Μια άλλη επιπλέον λύση είναι ελιές σε ελεύθερη πτώση και ο διαχωρισμός γίνεται με ροή αέρα κάθετο στην πτώση λόγο διαφορετικού βάρους και αντίστασης στην ροή ...

Mπαμπη θα ειναι σε βαση; εαν ναι θελει και πατεντα για την "αναρτηση"δηλαδι πως θα κουνιεται πρρα δωθε για να κοσκινηζει.παντως με ενδιαφερει και μενα και ψαχνω ιδεες.

Αυτό είναι το εύκολο κομμάτι, μπορεί να γίνει κρεμαστό και να αιωρείται, περίπου σαν κούνια με δέσιμο στις τέσερις γωνίες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια άλλη επιπλέον λύση είναι ελιές σε ελεύθερη πτώση και ο διαχωρισμός γίνεται με ροή αέρα κάθετο στην πτώση λόγο διαφορετικού βάρους και αντίστασης στην ροή ...

Αυτό είναι αρκετά πιο πολύπλοκο και χρειάζεται και ισχυρό μηχανάκι για τη ροή αέρα.