Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οσο ακουω κατι τυπους τρελους με το σκι να λενε αντε να χιονισει αντε να χιονισει με πιανουν τα νευρα μου!!!!!!!!
Εχω μια φιλη συγκεκριμενα μουρλη.

Υπαρχει καλυτερο πραγμα μωρε απο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ?????????????????

Χα χα Κυριακο ολες οι εποχες εχουν τις χαρες τους.
Αλήθεια βλεπω οτι ο Θοδωρας ο profchaos σε εχει στο ξεπαρεού (μεταφραση δεν σε κανει παρεα) ,τι του εχεις κανει και δεν σου μιλαει ;δεν θελω να πιστευω οτι για σενα εχει σταματησει να γραφει στο forum.

Προσωπικά δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ χάρη στον χειμώνα πέραν των εορτών.

Θα δεις πως εδώ δεν υπάρχουν διχονιες και κακία Σάκη οπότε όλοι μιλάμε με όλους.
Τώρα αν κάποιος λόγο εργασιών χάνεται βλέπεις πως αναζητουμε την συμμετοχή του στην παρέα μας.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οσο ακουω κατι τυπους τρελους με το σκι να λενε αντε να χιονισει αντε να χιονισει με πιανουν τα νευρα μου!!!!!!!!

4864ece447ab02c3508880fb09e7a907.jpg

image upload with preview
Βρε και ο χειμωνας εχει τις χαρες του. Αν δεν υπηρχε πως θα ζηταγες να ερθει το καλοκαιρι?

Θοδωρη να μη χανεσαι λεμε!!!

Ειχε αναφερει πιο παλια ο Μιχαηλ πως υπαρχουν εργοστασια θερμανσης νερου και παρεχουν 24ωρη θερμανση με παρα πολυ καλη τιμη!

Ελα Κυριάκο τι λένε οτι δεν σε κάνω παρέα χαχαχα

Τίποτα δεν μου εχει κάνει ο Κυριάκος ίσα ισα που τον συμπαθω !

Καλησπέρα και σε σένα Σάκη!

Προσωπικά δεν βρίσκω ΚΑΜΙΑ χάρη στον χειμώνα πέραν των εορτών.

Θα δεις πως εδώ δεν υπάρχουν διχονιες και κακία Σάκη οπότε όλοι μιλάμε με όλους.
Τώρα αν κάποιος λόγο εργασιών χάνεται βλέπεις πως αναζητουμε την συμμετοχή του στην παρέα μας.

Γιατι εχει καλυτερη χαρη το καλοκαιρι με την ζεστη που βραζουμε ; και ιδρωνουμε συνεχεια,και βλεπουμε και τα stringakia - σορτσάκια και μας τρελλενουν,πας για ενα καφε να σου τα καυτα σορτσακια μες τα μουτρα μας,πας για μια βολτα να τα ιδια,πας για μπανιο στην θαλασσα εκει γινεται το σωσε με τα stringakia,εχουμε παθει αυχενικο απο το πηγαινε ελα της κεφαλης,και εχουμε και την κυρα να μας κανει παρατηρησεις,του στυλ : Ti κοιτας ετσι καλε ;E o o oxi δεν κοιταξα εκει ,αντε να απολογουμαστε συνεχεια,αστα δραμα το καλοκαιρι μην μου το θυμιζεις ασε καλα ειμαστε που δεν βλεπουμε τιποτα τωρα και εχουμε τα κεφαλια μας ησυχα :flipout:

Ελα βρε Θοδωρα καλησπερα,ευτυχως γιατι νομιζα οτι δεν τον κανεις παρεα :ernaehrung004:

Κύριοι ξέρετε που θα βρω plexiglass σε καλή τιμή καθώς και συγκολλητικό .?

@HAF_K οικονομικός είναι ο Βαρδής στη Καλλιθέα (μη πας μετά τις 2 το μεσημέρι θα έχει πιει καμιά ρακή και θα σου κόψει άλλα για άλλα :p)
http://www.vardisk.4ty.gr/el/VARDIS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

Αν θες μεγαλύτερη χρωματική ποικιλία αλλά τσουκτερές τιμές πας στον Κωστάκη
http://www.xo.gr/profile/profile-907558438/el/

Συγκολητικό/κόλλα το καλύτερο για plexiglass είναι το χλωροφόρμιο. προσοχη μόνο μη σε ρίξει κάτω. Θα το βρεις είτε σε αποθήκη φαρμάκων χημικών είτε αν έχεις γνωστό φαρμακοποιό να σου δώσει ένα μπουκαλάκι. Πάρε και μία σύριγγα μαζί για την εφαρμογή. Για ακόμα καλύτερη κόλληση ρίξε μέσα στο χλωροφόρμιο τρήματα/ροκανίδια" απο Plexiglass. Θα γίνει λίγο πιο παχύρευστο.

@HAF_K οικονομικός είναι ο Βαρδής στη Καλλιθέα (μη πας μετά τις 2 το μεσημέρι θα έχει πιει καμιά ρακή και θα σου κόψει άλλα για άλλα :p)
http://www.vardisk.4ty.gr/el/VARDIS - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ PLEXIGLASS ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

Αν θες μεγαλύτερη χρωματική ποικιλία αλλά τσουκτερές τιμές πας στον Κωστάκη
http://www.xo.gr/profile/profile-907558438/el/

Συγκολητικό/κόλλα το καλύτερο για plexiglass είναι το χλωροφόρμιο. προσοχη μόνο μη σε ρίξει κάτω. Θα το βρεις είτε σε αποθήκη φαρμάκων χημικών είτε αν έχεις γνωστό φαρμακοποιό να σου δώσει ένα μπουκαλάκι. Πάρε και μία σύριγγα μαζί για την εφαρμογή. Για ακόμα καλύτερη κόλληση ρίξε μέσα στο χλωροφόρμιο τρήματα/ροκανίδια" απο Plexiglass. Θα γίνει λίγο πιο παχύρευστο.

Ευχαριστώ.. Θα τον πάρω τηλ να δω τιμές ανα m2

Μια που λετε για τιμες. Χτες περασα απο leroy και εχει ανεβασμενες ολες τις τιμες για το κοντρα πλακε. το 20mm απο 26.90 το πηγε 28.90 το m2....

4864ece447ab02c3508880fb09e7a907.jpg

Εκτός ότι είμαι του καλοκαιριού εμένα με πιάνουν τα νεύρα μου με τέτοιους τύπους (τι ωραία θα χιονίσει-σκι κλπ) γιατι δεν σκέφτονται μπροστά στην καυλαντα τους ότι άλλοι δεν έχουν ούτε θέρμανση και άλλοι ειναι στον δρόμο...

Μια που λετε για τιμες. Χτες περασα απο leroy και εχει ανεβασμενες ολες τις τιμες για το κοντρα πλακε. το 20mm απο 26.90 το πηγε 28.90 το m2....

Το Σαββατο το περασμενο που κατεβηκα μια βολτα,τα μισα καδρονια ηταν αδεια τα ραφια του,τωρα ειχε στα ραφια του ?

Μαλλον εκανε νεα παραλαβη και ανεβασε τιμη στο κοντρα πλακε

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βρε ο χειμωνας δεν ειναι κακος. Ουτε αυτοι που το επιζητουν το χιονι ειναι απερισκεπτοι. Μπας και αμα σταματησουν να το ζητανε, δεν θα ερθει ο χειμωνας?
Απλα οπως καποιος του αρεσει η ζεστη καινη θαλασσα καποιος αλλος γουσταρει το χιονι και τις καταιγιδες. Χρειαζονται καιναυτα για να κανει το κυκλο της η φυση, να ψοφησουν οι μυγες, να ξεκουραστουν τα δεντρα καιντα φυτα, να γονιμοποιηθουν καποια αλλα.