Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα...
Φεύγω τώρα αλλά το μεσημέρι έχει Μαρμίτα... Όσοι πιστοί προσέλθετε..

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σε όλους!

Πάω που λέτε στο μαγαζί φίλου μάστορα προχθές, μετά από καιρό. Μπαίνοντας προσέχω κατευθείαν ένα κιτρινάκι 18ν στον πάγκο του..

- Βρε συ, του λέω, πώς και πήρες DeWalt?
- Έλα ντε, μου απαντάει, δεν ξέρω τι με έπιασε. Θα το στείλω πίσω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα πάρω κάποιο μπλε πάλι μου φαίνεται.

True story. :HTEHETH63:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σε όλους!

Πάω που λέτε στο μαγαζί φίλου μάστορα προχθές, μετά από καιρό. Μπαίνοντας προσέχω κατευθείαν ένα κιτρινάκι 18ν στον πάγκο του..

- Βρε συ, του λέω, πώς και πήρες DeWalt?
- Έλα ντε, μου απαντάει, δεν ξέρω τι με έπιασε. Θα το στείλω πίσω γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα πάρω κάποιο μπλε πάλι μου φαίνεται.

True story. :HTEHETH63:

Ωχ!

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μήπως να πετάξετε το ταπαταλκ; Που δεν ξέρω και τι είναι;

Να μάθεις! Ούτε εγώ το είχα σε εκτίμηση μέχρι που το δοκιμασα. Προϋπόθεση να το υποστηρίζει το φόρουμ. Το avclub είναι ένα από αυτά. Έχεις σε μια εφαρμογή όμορφα και νοικοκυρεμενα όλα τα φόρουμ σε λίστα, με γρήγορο τρόπο να βλέπεις τα θέματα που σε αφορούν, νέες απαντήσεις, μηνύματα, χωρίς να ανοίξεις τον browser και να ανοίγεις καρτέλες για κάθε φόρουμ. Μιλάμε για mobile συσκευή. Φυσικά ούτε σπαταλας data αφού δεν φορτώνει html , logo, ούτε διαφημίσεις. Εικόνες αν θες τις ανοίγεις. Μετά το HUB των BlackBerry για mail και μηνύματα το tapatalk είναι η καλύτερη εφαρμογή ενοποίησης για φόρουμ.

Απάντηση: Ομαδική Αγορά από Amazon, Swanson Metric Speed Square Aluminum

Τωρα κατι κακο ειπατε αλλα τι...?

Πλάκα κάνω, μην το αγοράσετε. Δεν δουλεύει. Το είδα σε κάτι γνωστούς, θέλει λιγότερο από ένα κουταλάκι του γλυκού γέμιση. Με παραπάνω μπουκώνει, και δεν κάνει τίποτα. Αν βέβαια σε κάποιον αρέσει το πολύ φύλλο με δείγμα γέμιση, ίσως και να κάνει το εργαλείο.

Συμφωνω και επαυξανω, το συγκεκριμενο εργαλειο ειναι τελειως "μαπα" απο review που εκανε μια θεια. Εκτος απο τη μικρη ποσοτητα, αν θες να τυλιξεις σε κατι πιο σκληρο απο αμπελοφυλλο οπως λαχανο δεν τυλιγει με τιποτα.
Σαν ιδεα για "τηλεκονομα" ομως ειναι απιθανο.

Άσχετο, αλλά σήμερα πέρασα από το πράκτικερ Μάνδρας, και κάνουν αναβάθμιση. Το τμήμα των εργαλείων το έκαναν τεράστιο, και είχε του κόσμου τα bosch. Τι νέα τρυπάνια, τι τρυπάνια για φρέζες, τι εξαρτήματα για ρούτερ, τι ράσπες για ξύλο, τι τρυπάνια γυαλιού, γρανίτη, ξύλου, φτερά, δεκάδες διαφορετικά σετ, μέχρι και μια νέα σειρά εργαλείων.
Και έφεραν και τα άπαντα wolfcraft & dremel. Και περισσότερα stanley!

Για ένα πλαστικό κουτί πετάχτηκα, και χάζευα 2 ώρες... :flipout:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Άσχετο, αλλά σήμερα πέρασα από το πράκτικερ Μάνδρας, και κάνουν αναβάθμιση. Το τμήμα των εργαλείων το έκαναν τεράστιο, και είχε του κόσμου τα bosch. Τι νέα τρυπάνια, τι τρυπάνια για φρέζες, τι εξαρτήματα για ρούτερ, τι ράσπες για ξύλο, τι τρυπάνια γυαλιού, γρανίτη, ξύλου, φτερά, δεκάδες διαφορετικά σετ, μέχρι και μια νέα σειρά εργαλείων.
Και έφεραν και τα άπαντα wolfcraft & dremel. Και περισσότερα stanley!

Για ένα πλαστικό κουτί πετάχτηκα, και χάζευα 2 ώρες... :flipout:
Απο τιμες?

Ε, καλά, τιμές πράκτικερ. Ότι έφερε πολύ περισσότερα πράγματα είπα. Το καπέλο στις τιμές φαντάζομαι παραμένει. Αλλά εγώ, πάλι ψώνιζα και από κει.
Είμαι παρορμητικός τύπος. Αν το δω μπροστά μου, θα το αγοράσω, ας είναι και πιο ακριβό... :flipout: