Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαγνητικά καρυδάκια και μία μακριά μύτη Wiha PZ2 τα σημερινά αποκτήματα

btWl1Wt.jpg

@petasis Για το Παλμικό τα πήρα. Μπορείς να βιδώσεις στριφώνια ή μετρικά με εξάγωνο κεφάλι σε μέταλλο. Το μαγνητάκι βολεύει πολύ γιατι κρατάει ίσια τη βίδα

Πόσο σου κόστισαν τα καρυδάκια και τι μάρκα είναι ?

Γιατί δεν πήρες Impact καρυδάκια για το παλμικό ?

Σε παρόμοιου τύπου καρυδάκια που έχω μετά τα πρώτα βιδώματα ο μαγνήτης είχε φθαρεί και σε κάποια έσπασε.

Κάνε ένα τεστ βιδώματος ή όταν τα χρησιμοποιήσεις με το παλμικό και πες μας αν συμβεί κάτι ανάλογο.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αθανασιε σε ποιο μερος της κυπρου εισαι;;

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Γιάννη αν και δε τα πολυχρησιμοποιώ χθες και σήμερα στο δεκάρακι του ήπια το αίμα. Η μάρκα είναι http://www.balchement.com/
Πόσο μου πήγε το ένα δε ξέρω να σου πω την αλήθεια. Αγόρασα και άλλα μαζί. Μία γωνιά μηχανουργού, μία μακρυά μύτη wiha, μία Inkra, τα καρυδάκια και 2 βάσεις. Ολα μου πήγαν 27ευρώ
Για το μόνο που θυμάμαι τιμή είναι το 17άρι που έγραφε 2.5ευρώ

ΥΓ είμαι έτοιμη να πέσω κάτω λέμε :p
Πάω να συναρμολογήσω τα συρτάρια μου :D

Το καφενείο των αγγέλων! :) Πρέπει να μπαινουμε σε πνεύμα και κατάσταση δράσης. Δηλαδή να κινούμαστε και να δημιουργούμε. Αφού τελειώσουμε το εργαστήριο αγοράσουμε τα εργαλία μας τα Πολύμετρα μας, τα oscilators, τα wave generators, τα power supplies και άλλα βοηθητικά πρέπει να αρχίσουμε να κατασκευάζουμε τελικά προϊόντα!. Και μετά να εμπορευόμεθα αμα λάχει αυτά που κάνουμε!

Αγαπη εχεις το παλμικο dewalt το 10.8v? θυμαμαι καλα?
Αγάπη είναι όταν έχεις γυναίκα μάστορα παρα το πλευρό σου! Ξέρω τι σημαίνει. Απίστευτο και όμως ελληνικό.

το ειδα.. το 10αρι κοιταω ομως που ειναι σε χαμηλοτερη τιμη και ηθελα να δω αν εχει βαρια αισθηση στο χερι γτ δε φαινεται και πολυ compact

το ειδα.. το 10αρι κοιταω ομως που ειναι σε χαμηλοτερη τιμη και ηθελα να δω αν εχει βαρια αισθηση στο χερι γτ δε φαινεται και πολυ compact
Κοιτα δε το εχω δει. Το 18αρι ομως το δουλευα σημερα. Συνολικος χρονος λειτουργιας 2 με 2.5 ωρες. Το εχω με 4αρα μπαταρια. Προς το τελος της δουλειας με κουρασε αλλα εγινε οτι επρεπε να γινει. Θεωρω οτι δε θα εχεις θεμα εσυ. Εισαι και αγορακι :)

Δες ποσα κιλα ειναι το δικο μου (ειμαι απο κινητο οποτε δυσκολακι να το βρω) και κρινε.

Άλλο το αγοράκι και άλλο το άνδρας αγαπητή Καρεν1985. Εμείς οι μάστορες (και εσύ) άνδρες ήμαστε και όπου πατούμε βγαίνει νερό!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλή παραγωγική εβδομάδα.