Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Στρουμφάκια, τί λέτε για αυτό το μωρό; Parkinson το λένε.... Εννοώ PARKSIDE.....

H τιμή του με δελεάζει. Με 79 Ευρωπουλλάκια γίνεται δικό σου. Έχει και εγγύηση 3 χρόνια με την αξιοπιστία lidl !

aea0109bd63f1203ba0f3ff6d689f463a1c89515.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Και εγώ έτσι λέω. Πόσο χάλια να είναι με 79 ευρώ !

Θανάση θέλω πριν ρωτήσεις Να κάνεις μια έρευνα στα θέματα.
Το συγκεκριμένο έχει τρεις σελίδες με σχόλια από τα μέλη που το έχουν, που το πήραν, και όπως εσύ που θα ήθελαν να το πάρουν.
Αυτό ισχύει για όλους.

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θανάση θέλω πριν ρωτήσεις Να κάνεις μια έρευνα στα θέματα.
Το συγκεκριμένο έχει τρεις σελίδες με σχόλια από τα μέλη που το έχουν, που το πήραν, και όπως εσύ που θα ήθελαν να το πάρουν.
Αυτό ισχύει για όλους.

Μπορω να κανω μια φιλική επισήμανση ? .... Εχεις δικιο να ψάχνουμε τα κατάλληλα πόστο για το καθε θεμα, αλλα αν βαζουμε καπου αλλου οταν μας λες το σωστο βαλε και ενα λινκ. Οσοι γράφουνε απο tablet η κινητά η απο tapatalk κτλ. Δεν εχουμε την ευκολία του ψάξιματος που εχει ο υπολογιστής... Οπωτε το σωστο λινκ θα ειναι μεγαλη βοηθεια.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-Εργαλεία-από-Lidl-Aξιολόγηση-σχόλια-προσφορές

Θανάση αυτο ειναι το λινκ για ολα τα εργαλεια του lidl. Απο σελίδα 330-331 και μετα νομιζω μιλαμε αρκετα για το δράπανο

Last edited:

Αλέξανδρε πολλές φορές γίνεται αυτό.
Αλλά όχι πάντα.
Τώρα πχ είμαι και εγώ από κινητό.
Επίσης πως γίνεται να κάνω εγώ την αναζήτηση και να μην την κάνει ο ενδιαφερομενος ?
Καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω.
Πάντα φιλικά.

Ευχαριστώ φίλε Starman75 για το link.

Αγαπητοί κατα τ' άλλα φίλοι, πώς θέλετε να ξέρω ότι υπάρχει συζήτηση κρυμένη μέσα σε ένα μακρύ γενικό νήμα για μηχανήματα όταν δεν με παραπέμψει κάποιος? Και με τί κριτίρια να το βρώ αφού κανείς δεν χρησιμοποίησε τον κωδικό του μοντέλου? Anyway, ευχαριστώ για την επισύμανση αλλά είναι άστοχη. Φυσικά και θα το προσέξω αλλά και αυτό το νήμα, καφενείο είναι, και εφ όλης της ύλης σχετικής πάντοτε, θεωρητικά είναι επιτρεπτή.

Last edited:

Στρουμφάκια, τί λέτε για αυτό το μωρό; Parkinson το λένε.... Εννοώ PARKSIDE.....

H τιμή του με δελεάζει. Με 79 Ευρωπουλλάκια γίνεται δικό σου. Έχει και εγγύηση 3 χρόνια με την αξιοπιστία lidl !

aea0109bd63f1203ba0f3ff6d689f463a1c89515.jpg

Το πήρα πρόσφατα.
Ωραίο είναι και κάνει δουλειά αν του πάρεις τα μπόσικα βέβαια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ φίλε Starman75 για το link.

Αγαπητοί κατα τ' άλλα φίλοι, πώς θέλετε να ξέρω ότι υπάρχει συζήτηση κρυμένη μέσα σε ένα μακρύ γενικό νήμα για μηχανήματα όταν δεν με παραπέμψει κάποιος? Και με τί κριτίρια να το βρώ αφού κανείς δεν χρησιμοποίησε τον κωδικό του μοντέλου? Anyway, ευχαριστώ για την επισύμανση αλλά είναι άστοχη. Φυσικά και θα το προσέξω αλλά και αυτό το νήμα, καφενείο είναι, και εφ όλης της ύλης σχετικής πάντοτε, θεωρητικά είναι επιτρεπτή.

Θανάση, έχει δίκιο ο Κυριάκος αλλά εγώ σε δικαιολογώ γιατί είσαι από Κύπρο και λογικά το έχετε αυτήν την εβδομάδα εσείς το κολωνάτο.
Είσαι και νέο μέλος και δεν είδες την προηγούμενη συζήτηση, λογικό! :)

Γεία σου φίλε Diabolic. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Όποσδήποτε έχεις δίκαιο για το νήμα το οποίο σχετίζεται με τα προϊόντα lidl, αλλά δυστηχώς δεν συγχρονίζεται η διαθεσιμότητα των εν λόγω προϊόντων εδώ στην Κύπρο με την υπόλοιπη Ελλάδα και έτσι όποιαδήποτε σχετική με το ¨κολωνάτο" συζήτηση ξεφέυγει απο την ροή στο αντίστοιχο νήμα με αποτέλεσμα να καλύπτεται με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης δεν θα ήταν καλό να postaρω εγώ τώρα στο αντίστοιχο νήμα γιατί θα αποσυντόνιζα εγώ την ροή της συζήτησης για προϊόν που ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα σε διαφορετικό χρόνο.

Πλήρωσε για να μάθεις? Η εξοικονόμισε για να μάθεις?

Γεία σου φίλε Diabolic. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Όποσδήποτε έχεις δίκαιο για το νήμα το οποίο σχετίζεται με τα προϊόντα lidl, αλλά δυστηχώς δεν συγχρονίζεται η διαθεσιμότητα των εν λόγω προϊόντων εδώ στην Κύπρο με την υπόλοιπη Ελλάδα και έτσι όποιαδήποτε σχετική με το ¨κολωνάτο" συζήτηση ξεφέυγει απο την ροή στο αντίστοιχο νήμα με αποτέλεσμα να καλύπτεται με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης δεν θα ήταν καλό να postaρω εγώ τώρα στο αντίστοιχο νήμα γιατί θα αποσυντόνιζα εγώ την ροή της συζήτησης για προϊόν που ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα σε διαφορετικό χρόνο.

Θαναση το θεωρεις καλο να γραφονται ξανα και ξανα τα ιδια πραγματα??
Δλδ Αν γραψει καποιος φιλος απο Ιταλια που θα το βαλει την επομενη εβδομαδα πχ θα πρεπει να ξαναρωτησει?
Καλο ειναι τα θεματα να ειναι συγκεντρωμενα για να αξυπηρετουν τους χρηστες.

Την καλησπεραν μου εις την Κυπρον
Μπαρμπα Στρουμφ Αθανασιε το εχω το κολωνατο δραπανο parkside καί για τα ριάλια του αμπλέπω ειναι τελειο.
Θαρκουμαι ότι έχει καποιο τζογο οπως ολα αλλωστε,αλλα το καϊλώ,παρατηρω και εναν κατσιαρισμο γενικα αλλα μεσα στα ορια.