Θανάση θέλω πριν ρωτήσεις Να κάνεις μια έρευνα στα θέματα.
Το συγκεκριμένο έχει τρεις σελίδες με σχόλια από τα μέλη που το έχουν, που το πήραν, και όπως εσύ που θα ήθελαν να το πάρουν.
Αυτό ισχύει για όλους.
Κουαξ κουαξ
Στρουμφάκια, τί λέτε για αυτό το μωρό; Parkinson το λένε.... Εννοώ PARKSIDE.....
H τιμή του με δελεάζει. Με 79 Ευρωπουλλάκια γίνεται δικό σου. Έχει και εγγύηση 3 χρόνια με την αξιοπιστία lidl !
![]()
Ευχαριστώ φίλε Starman75 για το link.
Αγαπητοί κατα τ' άλλα φίλοι, πώς θέλετε να ξέρω ότι υπάρχει συζήτηση κρυμένη μέσα σε ένα μακρύ γενικό νήμα για μηχανήματα όταν δεν με παραπέμψει κάποιος? Και με τί κριτίρια να το βρώ αφού κανείς δεν χρησιμοποίησε τον κωδικό του μοντέλου? Anyway, ευχαριστώ για την επισύμανση αλλά είναι άστοχη. Φυσικά και θα το προσέξω αλλά και αυτό το νήμα, καφενείο είναι, και εφ όλης της ύλης σχετικής πάντοτε, θεωρητικά είναι επιτρεπτή.
Χαχαχα μια ωραιοτατη ΠΑΤΑΤΑ... Θα σ πω σε λιγο γτ οδηγαω
Γεία σου φίλε Diabolic. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Όποσδήποτε έχεις δίκαιο για το νήμα το οποίο σχετίζεται με τα προϊόντα lidl, αλλά δυστηχώς δεν συγχρονίζεται η διαθεσιμότητα των εν λόγω προϊόντων εδώ στην Κύπρο με την υπόλοιπη Ελλάδα και έτσι όποιαδήποτε σχετική με το ¨κολωνάτο" συζήτηση ξεφέυγει απο την ροή στο αντίστοιχο νήμα με αποτέλεσμα να καλύπτεται με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα τώρα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης δεν θα ήταν καλό να postaρω εγώ τώρα στο αντίστοιχο νήμα γιατί θα αποσυντόνιζα εγώ την ροή της συζήτησης για προϊόν που ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα σε διαφορετικό χρόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.