Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κατά πάσα πιθανότητα είναι για να δίνει την μειωμένη ταχύτητα.
Παρεμβάλει τον πυκνωτή και η τάση προς το μοτερ μειώνεται, οποτε στρέφεται με λιγότερες στροφές κατά τη διάρκεια των πλύσεων.
Όταν είναι να στίψει, το μοτέρ συνδέεται κατ' ευθείαν στο δύκτιο και στρέφεται με πολύ περισσότερες στροφές!

Δες και αυτό το video με μια συνδεσμολογία:
https://www.youtube.com/watch?v=XrYBAVG5dT4
Φυσικά αυτό είναι για να πάρεις μια ιδέα , γιατί τα μοτερ δεν είναι ίδια !!!
Ευχαριστώ. Νομίζω ότι το είχα δει αυτό το βίντεο. Κι εγώ που νόμιζα ότι θα ήταν απλή η συνδεσμολογια. Πρέπει να το ανοίξω μάλλον και να πάρω φώτο. Έτσι θα μπορέσεις να μου εξηγήσεις τι να συνδέσω και που;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν εχω ιδέα απο αυτά ειλικρινά. Η μόνη σχέση που έχω με νερά είναι οι υδροψύξεις των υπολογιστών. Με τα του σπιτιού δε το έχω τολμήσει :rofl:
Αν θες βοήθεια πες μας. Κάτι κατέχουμε από το άθλημα. Αν και δεν είναι της προτίμησης μου. Εμένα δως μου ξυλα.

Αν οι φωτο είναι καλές και δειχνουν όλα τα απαραίτητα σημεία , ναι ! :)
Νομίζω ότι έχω ένα τέτοιο μοτερ, θα δώ αν το ξελακώσω από εκεί που υποθέτω ότι είναι και ίσως σου δωσω κι εγώ πιο συγκεκριμένα πράματα !

Αν οι φωτο είναι καλές και δειχνουν όλα τα απαραίτητα σημεία , ναι ! :)
Νομίζω ότι έχω ένα τέτοιο μοτερ, θα δώ αν το ξελακώσω από εκεί που υποθέτω ότι είναι και ίσως σου δωσω κι εγώ πιο συγκεκριμένα πράματα !
Να 'σαι καλά. Ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Απορώ πως σε 6τμ τίγκα γεμάτη αποθήκη.... χωράνε 2 καρότσια οικοδομής από κομμένα άχρηστα ρεταλάκια και 1 καρότσι πριονίδι....μαζί με όλα τα κλαδέματα και τα ξεχορταριάσματα από την προηγούμενη βδομάδα και κάτι άχρηστες μελαμίνες, σπασμένες πλαστικές καρέκλες και γενικά ότι σκουπίδι είχε μαζευτεί από πέρσι το καλοκαίρι (που ήταν αρκετό τελικά)....μπήκε μια φωτιά που εδώ και 2 ώρες καίει ακατάπαυστα....

Αααααα ειπα και γω χαχχαχαχα

Δεν εχω τετοια κολληματα :) τη δουλεια μου να κανω και ας λεει και pentax (αχ να ειχα μια)

Εγώ δεν έχω ούτε από τη μία ούτε από την άλλη κι ησύχασα! :firstprize:

Παραλαβή από Amazon σήμερα το πρωϊ, φρέσκα φρέσκα και λαχταριστά. εργαλεία για μία μέρα μόνο :flipout::flipout::flipout:

v09GhDf.jpg

Υ.Γ. σιγά μην σας δώσω και το link δε σφάξανε...

Εγώ πάλι νομίζω ότι σφάξανε, και κάμποσα μάλιστα, αν κρίνω από τη φωτό!

In other news, τα κατάφερα! Χθες μέσα σε μία ώρα (τόσο είχα διαθέσιμο, σκαστός από τη δουλειά), η αποθήκη που είχε γίνει μπάχαλο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών με τη γνωστή μέθοδο "ανοίγω πόρτα-πετάω μέσα-κλείνω πόρτα-κινέζος", ήρθε ξανά στα ίσα της (σχεδόν).

2016-03-01 23.32.40.jpg

Τον τελευταίο χρόνο, μόνο μ'αυτό ασχολούμαι όσον αφορά στα εργαλεία και τις κατασκευές...

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ωραια ατμοσφαιρικη φωτογραφια! Παλι θες να κρυψεις πραγματα στο σκοτος?
:firstprize::flipout::flipout:

Έχω και φωτεινές βρε εγκάθετε! :afro: Αφού ψάχνεσαι, πάρτες με τη σειρά (το πριν και το μετά, προφανώς):

2016-03-01 19.40.33.jpg

2016-03-01 19.40.16.jpg

2016-03-01 19.40.02.jpg

2016-03-01 22.10.50.jpg

2016-03-01 22.06.58.jpg

Έχω και φωτεινές βρε εγκάθετε! :afro: Αφού ψάχνεσαι, πάρτες με τη σειρά (το πριν και το μετά, προφανώς):
...

Απίθανο εργαστήριο! Το τραπέζι του ρούτερ το έφτιαξες εσύ ή το αγόρασες?

Απίθανο εργαστήριο! Το τραπέζι του ρούτερ το έφτιαξες εσύ ή το αγόρασες?

Ευχαριστώ! Πού να το δεις και στις καλές του... Το ρουτεροτράπεζο το αγόρασα από το Rutlands.co.uk πριν καιρό, αλλά έχω κάνει κάποιες τροποποιήσεις.

Ευχαριστώ! Πού να το δεις και στις καλές του... Το ρουτεροτράπεζο το αγόρασα από το Rutlands.co.uk πριν καιρό, αλλά έχω κάνει κάποιες τροποποιήσεις.

Ευχαριστώ! Ωραίο μαγαζί το rutlands...

Καλημερα στην παρεα!

Αντε να παει 9 η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε να πάει 12 η ώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημερα στην παρεα!

Αντε να παει 9 η ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά αφού το μήνυμα σου το έγραψες η ώρα 10:34. Πώς να πάει 9 ή ώρα?????????????
.

Last edited by a moderator: