Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μπορεί να έχεις δίκιο...
Αλλά εγώ όταν ζήτησα τοπ απ το μόνο που έκανα ήταν να γράψω πόσα ευρώ στέλνω πουθενά δεν είχα δει option gbp κοκ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάτησα τοπ απ μου έδωσε λογαριασμό Iban κτλ και απλά έστειλα εμβάσμα από Ελλάδα για εκείνο τον λογαριασμό...
Υπάρχει τροπος να επιλέξεις σε τι νόμισμα θα γίνει το τοπ απ...???

Τώρα έλεγξα και έχεις απόλυτο δίκιο έχει άλλες δύο επιλογές για currency transfer...
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση άλλη φορά θα ξέρω...

Θυμάται κανείς που είχε δείξει η ΑΓΑΠΗ εκείνη την πενσα για τα άκρα των καλωδίων στα ηλεκτρικα εργαλεία?

Ευχαριστώ πολύ φίλε

Έχει να προτείνει κανείς μια οικονομικότερη πρέσα?

Eδω βλεπω μια.. http://www.banggood.com/AWG23-10-Wi...Ratcheting-Ferrule-Crimper-Tool-p-986171.html

6.jpg

Περί revolut ο λόγος...
Έκανα μετά από πολλές μέρες ένα topup στον λογαριασμό μου...
Ενώ έστειλα 50ευρω τα λεφτά που έφτασαν παρότι πλήρωσα τα ελληνικά έξοδα δεν ήταν 50ευρω αλλά 37,93 λίρες...
Αν αυτά πάω να τα κάνω ευρώ βγαίνουν λιγότερα από 50ευρω...ειχα την εντύπωση ότι δεν έκανες λεφτά πέραν του 1ευρω ελληνικά έξοδα
Αυτό σημαίνει σχεδόν 2% προμήθεια...

Όταν πηγαίνεις στο top up θα επιλέγεις την καρτέλα με τα ευρώ (έχει 3) και θα κάνεις κατάθεση σε εκείνουν τον λογαριασμό.
Γι αυτό χρεώθηκες παραπάνω.

Enduras1 αν θές να οικονομίσεις λεφτάκια εγώ προτείνω κάτι πιό οικονομικό και πιό λειτουργικό.

61sOjMOaUaL._SL1500_.jpg

http://www.amazon.de/97-22-240-Crim..._UL160_SR160,160_&refRID=0FD5XCYBRMQXZMJC4X7P

Μια με έξι σημεία σφιξης βρες Μιχάλη.

Ή κάτι σαν και αυτό με 20 ?

61qypPYuXgL._SL1000_.jpg

http://www.amazon.de/Jago-Crimpzang..._UL160_SR160,160_&refRID=0FD5XCYBRMQXZMJC4X7P

Εντωμεταξύ με 20 ευρώ σκεύτομαι να πάρω το πιό πάνω εργαλείο ! Πές τε μου τί νομίζετε?

Ωραιοτατη και κνιπεξ!
Ευχαριστω Θαναση!

Ανοιγω ενα θεματακι για ομαδικη εδω:
http://avclub.gr/forum/showthread.p...0-Crimping-Pliers?p=1057609649#post1057609649

Επισης καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους.
Συγνώμη που επεμβαίνω Κυριάκο, αλλά τι θα κερδίσεις με την ομαδική, αφού υπάρχει και εδώ:
https://www.toolstore.gr/knipex-9722240-presa-akrodektwn-240mm-p-10210.html#.Vt6D2_mLRaR
Την έχω πάρει πριν 10 ημέρες.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα,
Κυριάκο α) το λινκ δεν δουλεύει και β) συμφωνώ με τον συνονόματό μου...

Μεταφορικάαααααααααααααααααααα, τσάμπα πράμα.

[TABLE="class: small-line-height, width: 262"]
[TR="class: order-summary-unidenfitied-style"]
[TD="class: a-text-left"]Artikel:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 16,35[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Verpackung & Versand:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 25,00[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-grand-total"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-text-left"]Gesamtbetrag:[/TD]
[TD="class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right"]EUR 41,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Μια με έξι σημεία σφιξης βρες Μιχάλη.

Εγώ παράγγειλα αυτή που λέει ο Μιχάλης από Aliexpress με 13,11 αλλά δεν είχα δει αυτή.
Έχει δίκιο Κυριάκο σίγουρα καλύτερη με 6.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Enduras1 αν θές να οικονομίσεις λεφτάκια εγώ προτείνω κάτι πιό οικονομικό και πιό λειτουργικό.

61sOjMOaUaL._SL1500_.jpg

http://www.amazon.de/97-22-240-Crim..._UL160_SR160,160_&refRID=0FD5XCYBRMQXZMJC4X7P

Ή κάτι σαν και αυτό με 20 ?

61qypPYuXgL._SL1000_.jpg

http://www.amazon.de/Jago-Crimpzang..._UL160_SR160,160_&refRID=0FD5XCYBRMQXZMJC4X7P

Εντωμεταξύ με 20 ευρώ σκεύτομαι να πάρω το πιό πάνω εργαλείο ! Πές τε μου τί νομίζετε?
Αλλο το ενα εργαλειο και αλλο το αλλο.
Η δουλεια που κανει η πενσα της wago και οι παραπλησιες δεν την κανει αυτη η knioex ή η αλλη.
Χονδρικα, ο τυπος της wago ειναι για ηλεκτρολογικες εργασιες, της knioex για ελαφριου τυπου και ηλεκτρονικα/εργαλειων συνδεσεις καινη τριτη η μεγαλη, ειναι για cos και σωληνωτα βαρεως τυπου και μεγαλυτερες διατομες.

Καλημέρα,
Κυριάκο α) το λινκ δεν δουλεύει και β) συμφωνώ με τον συνονόματό μου...

Μεταφορικάαααααααααααααααααααα, τσάμπα πράμα.

[TABLE="class: small-line-height, width: 262"]
[TD="class: a-text-left"]Artikel:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 16,35[/TD]
[/TR]
[TD="class: a-text-left"]Verpackung & Versand:[/TD]
[TD="class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right"]EUR 25,00[/TD]
[/TR]
[TR="class: order-summary-grand-total"]
[TD="class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: a-size-medium a-color-price a-text-left"]Gesamtbetrag:[/TD]
[TD="class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap grand-total-price a-text-right, align: right"]EUR 41,35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Εγώ παράγγειλα αυτή που λέει ο Μιχάλης από Aliexpress με 13,11 αλλά δεν είχα δει αυτή.
Έχει δίκιο Κυριάκο σίγουρα καλύτερη με 6.

Και τα ποσα σημεια συσφιξης εχει παιζει ρολο η εργασια που απευθυνεται.
Αν τομκαλωδιο θα μπει σε κυκλικης διατομης υποδοχες ναι, καλυτερα η 6πλευρη. Αν μπει ομως σε τετραγωνη υποδοχη καλυτερα η 4πλευρη.

Παλι καλημερα.
Παιδια, εδω βαζω τρεις πενσες για καθε οικιακη χρηση καλωδίωσης πλην τηλεόρασης (ομοαξονικα, πολυ ακριβο για την ευκαιριακη χρηση). Οχι 4 η 6 σημειων οπως Αγαπης-Καρμενσιτας.
RJC-11 / RJC-45 / electrical
Δηλαδη τηλεφωνου δικτυου ρευματος.
Σε ρευμα υπαρχει στις φωτο μια σκουριασμενη ρευματος προσφατα αποκτηθείσα απο κληρονομια (γερμανιας αλλα μαπεξ), και μια ΤΑΚΤΙΞ (10 ευρω). Οι πενσες βυσματων υπαρχουν απο την παλια μου εργασια ως μηχανικος δικτυων στην Τζενεραλ και δεν τις ειχα πληρώσει.
Δεν ειναι κνιπεξ αλλα στο μισο της βαλαντιο....

20160308_104048.jpg

20160308_104109.jpg

20160308_104126.jpg

20160308_104236.jpg

Και να συμπληρωσω χελωνακια οτι η μεσαια η σκουριασμενη ειναι για να πρεσαρει ακροδεκτες χωρις μονωση,ενω η tactix ειναι για ακροδεκτες με μονωση.

Ειναι παραδειγμα επιλογης τσιπικη για καποιον που φτιαχνει πριζες τηλ-ρευματος-δικτυου-τηλεορασης-συσκευων στο σπιτι. 20 με 30 ευρω αναλογα μαρκας.
(μαλλον πρεπει να παει αλλου το ποστ)

Και να συμπληρωσω χελωνακια οτι η μεσαια η σκουριασμενη ειναι για να πρεσαρει ακροδεκτες χωρις μονωση,ενω η tactix ειναι για ακροδεκτες με μονωση.

Σε ευχαριστω!

Τώρα κατάλαβα πως αισθάνεται κάποιος αρχάριος στα ξυλουργικα όταν βλέπει διαφορά θέματα με ξύλο. Με μπερδεψατε με τα Ηλεκτρολογικά σας. τέτοιο πενσακι έχω ένα απλό που απογυμνωνει και καλώδια. Τέτοια ακροτσουτσουνια που βρίσκουμε?

Σε πιο σημείο το βάζω το τσιτσιμπλικι και το σφίγγω?

33735b184b47515367c22a140ca884be.jpg
[/IMG]

Τώρα κατάλαβα πως αισθάνεται κάποιος αρχάριος στα ξυλουργικα όταν βλέπει διαφορά θέματα με ξύλο. Με μπερδεψατε με τα Ηλεκτρολογικά σας. τέτοιο πενσακι έχω ένα απλό που απογυμνωνει και καλώδια. Τέτοια ακροτσουτσουνια που βρίσκουμε?

Σε πιο σημείο το βάζω το τσιτσιμπλικι και το σφίγγω?

To βάζεις εκει που εχει μια κουκιδα μπλε-κοκκινο-κιτρινο και τα χρωματα αφορουν το μεγεθος των ακροδεκτων,βρισκεις σε μαγαζια με ηλεκτρολογικο και ηλεκτρονικο υλικο

Βλέπω όμως ότι η κνιπεξ έχει και κάτι άλλες τρύπες πάνω από εκεί που γδερνει. Που η δικιά μου δεν εχει. Επίσης δεν μιλάω για ακροδεκτες σαν αυτούς που φαίνονται στη φωτο που ανέβασα. Μιλάω για ακροχιτωνια σαν αυτά της καρμεν