Επελεξε contact us και επειτα chat και μιλα με την/τον εκπροσωπο.
Να εχεις τον αριθμο παραγγελιας ευχερο.
Δεν υπαρχει συνδεσμος για αναφορα μη παραδοσης. μονο μια αναφορα γενικη στο λινκ που εδωσες.
=> Contact Us
Κάνεις Login άμα στο ζητήσει
[1] [What can we help you with?]
Σου εμφανίζει την τελευταία παραγγελία. Εάν θέλεις πιο παλιά κάνεις κλικ στο [Choose a Different Order]
Επιλέγεις όλα τα προϊόντα της παραγγελίας ή αυτό που παρουσιάζει πρόβλημα κάνοντας κλικ στο τετράγωνο αριστερά αυτών
[2] [Tell us more about your issue]
Στο [Select issue details] Επιλέγεις ότι ταιριάζει στο πρόβλημα ή [Other Order issue] κάνοντας κλικ πάνω την λίστα.
Στο [Select an issue] Επιλέγεις [Something else]
[3] [How would you like to contact us?]
Κάνεις κλικ στο [E-mail]
Στον χώρο του [Enter additional information:] Τους ενημερώνεις ότι η παραγγελία δεν ήρθε στη αναμενόμενη ημερομηνία ή ότι άλλο πρόβλημα υπάρχει και πατάς το [Send E-mail]
Επενδυσε σε ΜΕΤΑΒΟ με προστασια κλωτσηματος και ρυθμιζομενες στροφες.
Μια φορα θα τον αγορασεις, μια ζωη θα τον δουλευεις με ασφαλεια!
Απο τα πλεον επικυνδυνα εργαλεια!
ΠΕΡΝΏ τροχό γιατί ο μεταμπο μου κάηκε. Ότι εργαλεια είχα μεταμπο πέρα από ένα κρουστικό χαλασαν. Ποτε ξανά μεταμπο για μενα. Αργά σε δύο χρόνια διαλύθηκε. Με πραγματικά πολύ λίγη χρηση
ΠΕΡΝΏ τροχό γιατί ο μεταμπο μου κάηκε. Ότι εργαλεια είχα μεταμπο πέρα από ένα κρουστικό χαλασαν. Ποτε ξανά μεταμπο για μενα. Αργά σε δύο χρόνια διαλύθηκε. Με πραγματικά πολύ λίγη χρηση
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όπου αργά βάλε αργά.
Όπου αργά βάλε αργά.
Thanks koulis. Your info was very helpful, not like other's man from pravi have prix me with wrong or no way info.
:afro:
να ρωτησω για τις αγορες και πληρωμες μεσω paypall αλλαξε κατι;
Σεμνα....Φακ γιου ναουμ!
Όχι.
Μπορείς βέβαια να βγάλεις μία revolut και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Σεμνα....
Εδώ που τα λέμε παιδιά ....έχει καταντήσει και λίγο facebook πλέον το κομμάτι των μαστορικών στο forum.
Όλοι μας (και εγώ μέσα) γράφουμε πολλές φορές χωρίς λόγο.... αγοράζουμε ένα κατσαβίδι το βάζουμε φωτογραφία και ακολουθούν 10 καλορίζικο, καλοδούλευτο καλά βιδώματα κλπ. μέχρι να δείξει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο κατσαβίδι και πάει λέγοντας.
Κάθε τόσο ανοίγει και καινούργιο νήμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη. πχ "τι παραγγείλαμε σήμερα" ....καθαρά επιδεικτικό νήμα !!!
Ας μην αναφερθώ σε άλλα γιατί θα στεναχωρήσω κόσμο ... βέβαια αυτά που λέω είναι απόψεις μου πάντως σημασία έχει ότι το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό του την παρουσίαση -βοήθεια-και ανταλλαγή απόψεων για κατασκευές μεταξύ ερασιτεχνών.
Γκρινιάρικο το σχόλιο μου ...είναι και προχωρημένη η ώρα ...τέλος πάντων σταυρώστε με :HTEHETH63:
Εδώ που τα λέμε παιδιά ....έχει καταντήσει και λίγο facebook πλέον το κομμάτι των μαστορικών στο forum.
Όλοι μας (και εγώ μέσα) γράφουμε πολλές φορές χωρίς λόγο.... αγοράζουμε ένα κατσαβίδι το βάζουμε φωτογραφία και ακολουθούν 10 καλορίζικο, καλοδούλευτο καλά βιδώματα κλπ. μέχρι να δείξει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο κατσαβίδι και πάει λέγοντας.
Κάθε τόσο ανοίγει και καινούργιο νήμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη. πχ "τι παραγγείλαμε σήμερα" ....καθαρά επιδεικτικό νήμα !!!
Ας μην αναφερθώ σε άλλα γιατί θα στεναχωρήσω κόσμο ... βέβαια αυτά που λέω είναι απόψεις μου πάντως σημασία έχει ότι το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό του την παρουσίαση -βοήθεια-και ανταλλαγή απόψεων για κατασκευές μεταξύ ερασιτεχνών.
Γκρινιάρικο το σχόλιο μου ...είναι και προχωρημένη η ώρα ...τέλος πάντων σταυρώστε με :HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.