Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Δεν υπαρχει συνδεσμος για αναφορα μη παραδοσης. μονο μια αναφορα γενικη στο λινκ που εδωσες.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Επελεξε contact us και επειτα chat και μιλα με την/τον εκπροσωπο.
Να εχεις τον αριθμο παραγγελιας ευχερο.

Thanks koulis. Your info was very helpful, not like other's man from pravi have prix me with wrong or no way info.
:afro:

Δεν υπαρχει συνδεσμος για αναφορα μη παραδοσης. μονο μια αναφορα γενικη στο λινκ που εδωσες.

=> Contact Us

Κάνεις Login άμα στο ζητήσει

[1] [What can we help you with?]
Σου εμφανίζει την τελευταία παραγγελία. Εάν θέλεις πιο παλιά κάνεις κλικ στο [Choose a Different Order]
Επιλέγεις όλα τα προϊόντα της παραγγελίας ή αυτό που παρουσιάζει πρόβλημα κάνοντας κλικ στο τετράγωνο αριστερά αυτών​

[2] [Tell us more about your issue]
Στο [Select issue details] Επιλέγεις ότι ταιριάζει στο πρόβλημα ή [Other Order issue] κάνοντας κλικ πάνω την λίστα.
Στο [Select an issue] Επιλέγεις [Something else]​

[3] [How would you like to contact us?]
Κάνεις κλικ στο [E-mail]
Στον χώρο του [Enter additional information:] Τους ενημερώνεις ότι η παραγγελία δεν ήρθε στη αναμενόμενη ημερομηνία ή ότι άλλο πρόβλημα υπάρχει και πατάς το [Send E-mail]

=> Contact Us

Κάνεις Login άμα στο ζητήσει

[1] [What can we help you with?]
Σου εμφανίζει την τελευταία παραγγελία. Εάν θέλεις πιο παλιά κάνεις κλικ στο [Choose a Different Order]
Επιλέγεις όλα τα προϊόντα της παραγγελίας ή αυτό που παρουσιάζει πρόβλημα κάνοντας κλικ στο τετράγωνο αριστερά αυτών​

[2] [Tell us more about your issue]
Στο [Select issue details] Επιλέγεις ότι ταιριάζει στο πρόβλημα ή [Other Order issue] κάνοντας κλικ πάνω την λίστα.
Στο [Select an issue] Επιλέγεις [Something else]​

[3] [How would you like to contact us?]
Κάνεις κλικ στο [E-mail]
Στον χώρο του [Enter additional information:] Τους ενημερώνεις ότι η παραγγελία δεν ήρθε στη αναμενόμενη ημερομηνία ή ότι άλλο πρόβλημα υπάρχει και πατάς το [Send E-mail]

Αυτο ακριβος εκανα!

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Επενδυσε σε ΜΕΤΑΒΟ με προστασια κλωτσηματος και ρυθμιζομενες στροφες.
Μια φορα θα τον αγορασεις, μια ζωη θα τον δουλευεις με ασφαλεια!
Απο τα πλεον επικυνδυνα εργαλεια!

ΠΕΡΝΏ τροχό γιατί ο μεταμπο μου κάηκε. Ότι εργαλεια είχα μεταμπο πέρα από ένα κρουστικό χαλασαν. Ποτε ξανά μεταμπο για μενα. Αργά σε δύο χρόνια διαλύθηκε. Με πραγματικά πολύ λίγη χρηση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΠΕΡΝΏ τροχό γιατί ο μεταμπο μου κάηκε. Ότι εργαλεια είχα μεταμπο πέρα από ένα κρουστικό χαλασαν. Ποτε ξανά μεταμπο για μενα. Αργά σε δύο χρόνια διαλύθηκε. Με πραγματικά πολύ λίγη χρηση

Όπου αργά βάλε αργά.

Όπου αργά βάλε αργά.

Όπου αργά βάλε σεγα ελεοοος

Όπου αργά βάλε αργά.

Όπου αργά βάλε σεγα ελεοοος το οτοκορεκτ

Εγώ πάλι έχω 3 metabo τροχούς, έχουν λιώσει στη δουλεία γιατί δουλεύουν επαγγελματικά και δεν έχουν πάθει τίποτα. Μόνο ένα αυτόματο παξιμάδι ασφάλισης του δίσκου έχω αλλάξει στον ενα

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Thanks koulis. Your info was very helpful, not like other's man from pravi have prix me with wrong or no way info.
:afro:

Φακ γιου ναουμ! :p

να ρωτησω για τις αγορες και πληρωμες μεσω paypall αλλαξε κατι;

Όχι.
Μπορείς βέβαια να βγάλεις μία revolut και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Φακ γιου ναουμ! :p

Όχι.
Μπορείς βέβαια να βγάλεις μία revolut και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Σεμνα....

Εδώ που τα λέμε παιδιά ....έχει καταντήσει και λίγο facebook πλέον το κομμάτι των μαστορικών στο forum.
Όλοι μας (και εγώ μέσα) γράφουμε πολλές φορές χωρίς λόγο.... αγοράζουμε ένα κατσαβίδι το βάζουμε φωτογραφία και ακολουθούν 10 καλορίζικο, καλοδούλευτο καλά βιδώματα κλπ. μέχρι να δείξει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο κατσαβίδι και πάει λέγοντας.
Κάθε τόσο ανοίγει και καινούργιο νήμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη. πχ "τι παραγγείλαμε σήμερα" ....καθαρά επιδεικτικό νήμα !!!
Ας μην αναφερθώ σε άλλα γιατί θα στεναχωρήσω κόσμο ... βέβαια αυτά που λέω είναι απόψεις μου πάντως σημασία έχει ότι το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό του την παρουσίαση -βοήθεια-και ανταλλαγή απόψεων για κατασκευές μεταξύ ερασιτεχνών.
Γκρινιάρικο το σχόλιο μου ...είναι και προχωρημένη η ώρα ...τέλος πάντων σταυρώστε με :HTEHETH63:

Δε με χαροποιει το γεγονος..Νομιζω πως καλο θα ηταν να δωσουν σημα τα παλικαρια.προσωπικα τουλαχιστον αισθανομαι πολυ αβολα αν ισχυει κατι τετοιο Νικολα.

Εγω δε θα σε "σταυρωσω" παντως.Σε διαβαζω πολυ προσεκτικα.

Εδώ που τα λέμε παιδιά ....έχει καταντήσει και λίγο facebook πλέον το κομμάτι των μαστορικών στο forum.
Όλοι μας (και εγώ μέσα) γράφουμε πολλές φορές χωρίς λόγο.... αγοράζουμε ένα κατσαβίδι το βάζουμε φωτογραφία και ακολουθούν 10 καλορίζικο, καλοδούλευτο καλά βιδώματα κλπ. μέχρι να δείξει κάποιος άλλος κάποιο καλύτερο κατσαβίδι και πάει λέγοντας.
Κάθε τόσο ανοίγει και καινούργιο νήμα χωρίς να υπάρχει ανάγκη. πχ "τι παραγγείλαμε σήμερα" ....καθαρά επιδεικτικό νήμα !!!
Ας μην αναφερθώ σε άλλα γιατί θα στεναχωρήσω κόσμο ... βέβαια αυτά που λέω είναι απόψεις μου πάντως σημασία έχει ότι το πράγμα αρχίζει και ξεφεύγει από τον αρχικό σκοπό του την παρουσίαση -βοήθεια-και ανταλλαγή απόψεων για κατασκευές μεταξύ ερασιτεχνών.
Γκρινιάρικο το σχόλιο μου ...είναι και προχωρημένη η ώρα ...τέλος πάντων σταυρώστε με :HTEHETH63:

Eν μερει εχεις καποιο δικιο Νικολα αλλα οχι σε ολα.(ομοιοκαταληξια)
Π.χ το τι παραγειλαμε σημερα το θεωρο ολιγον ακυρον σαν νημα,αλλα τις παραλαβες μην τις σνομπαρεις ασχετο αν προσωπικα εγω δεν δειχνω κατι λογο που βαριεμαι να ανεβαζω φωτογραφιες,μαθαινουμε τι υπαρχει και τι εργαλεια-αναλωσιμα κυκλοφορουν στην μαστρο-πιατσα,που πολλα δεν τα γνωριζαμε οτι καν υπαρχουν και τα ξετρυπωνουν καποιοι και τα δειχνουν,και μετα πεφτει το κους-κους πως-τι-ποσο-που κ.τ.λ

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω!

Έχεις δίκιο Νικ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο νήμα δεν είναι για επιδεικτικούς σκοπούς. Τόσος κόσμος ενημερώνεται (μην βλέπεις μόνο αυτούς που έχουν ενεργή συμμετοχή στο forum) και μαθαίνει για εργαλεία και για ενδεχόμενες προσφορές που δεν ήξερε. Το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και το νήμα "Οικιακό εργαστήριο" όπου ο καθε ένας (και εγώ) δείχνουμε τι και πόσο "τζαμάτο" εργαστήριο έχουμε.

Δεν είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει καθώς έχουμε μάθει στην ζωή μας να είμαστε περήφανοι για κάτι που κατέχουμε ή δημιουργούμε και θέλουμε να το προβάλουμε.
Φυσικά και κάποιοι το κάνουν για να ζηλέψουν κάποιοι άλλοι αλλά εδώ μέσα τουλάχιστον εγώ νομίζω ότι δεν το κάνει κάποιος για τάσεις αυτοπροβολής αλλά πιο πολύ για να δείξει την κατασκευή που έκανε και ενδεχομένως να βοηθήσει κάποιους άλλους που δεν το κατέχουν να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Το fb είναι απλά μία ανάρτηση και τίποτε άλλο γι αυτό τον λόγο και προσωπικά (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) αποφεύγω να ανεβάζω σε αυτό ότι κάνω εδώ.

Έπειτα, εγώ πετάω από την χαρά μου όταν κάποιος αγοράζει ένα καλό και ακριβό εργαλείο και δεν κοιτάω πως να αναβαθμίσω τα δικά μου για να τον φτάσω ή να τον ξεπεράσω, ίσα ίσα που θα μάθω τι αξίζει αυτή η διαφορά ή το ανάποδο (π.χ. αν αξίζει ένα bosch μπλε έναντι ενός πορτοκαλί B & D).
Το ότι έχω παρασυρθεί και αγοράζω ακριβότερα αλλά συνάμα ποιοτικότερα εργαλεία το οφείλω εν μέρει στο forum αλλά σε καμία περίπτωση προσωπικά δεν το κάνω για αυτοπροβολή.
Αν είναι να πάρω ένα εργαλείο για να το δείξω μόνο σε εσάς και να το αφήνω να κάθεται, τότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα (εξαιρούνται φυσικά οι περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει χρόνος για την τωρινή του αξιοποίηση).

Τέλος δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος αλλά πιστεύω ότι ο Ηλίας δεν ξαναπόσταρε στο forum γιατί αφενός εγώ τον στεναχώρησα γιατί επέλεξα ένα ακατάλληλο υλικό για τον Πάγκο μου αλλά και γενικά επειδή είμαι νέος σχετικά στον χώρο δεν έχω τις ίδιες απόψεις μαζί του, επίσης του εναντιώθηκε και λίγο ο Μιχάλης (Χιώτης) και το πήρε "κατάκαρδα".
Σίγουρα έχει χίλια δίκια καθώς έχει πολύ περισσότερη εμπειρία αλλά καλό είναι να αφήνουμε τους νέους να τρώνε λίγο τα μούτρα τους για να βάζουν μυαλό.
Επίσης πολλές φορές η διαφορετικότητα έχει φέρει και νέες ανακαλύψεις γιατί καλώς ή κακώς μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα αλλά πάντα κάποιος βρίσκει κάτι νέο πολλές φορές από μία βλακεία. :)

Φιλικά πάντα όλα αυτά προς όλους. Μία παρέα είμαστε και είναι κρίμα να χαλιόμαστε για τέτοιες χαζομάρες. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιος ποστάρει την νέα αγορά του με πολλές φωτό και ωραίες περιγραφές αλλά εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε τόσο καχύποπτοι και σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθούμε. :)

Καλημέρα, καλό σ/κ με μια ηλιόλουστη, εν σχέση με τις προηγούμενες, μέρα.
ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.

Last edited:

Και να πούμε και μια καλημέραααααααααααααα πέρα για πέραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!