Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε review γραφουν αφου εχουν παρει και δοκιμασει το εργαλειο.
Α στο καλο μας τρομαξες!!!

Ε καλα γραψε λαθος..:ernaehrung004:
Ισως επρεπε να γραψω preview..
Ειδα και κατι stanley δραπανα εκει, συγκεριμενα επιασα το 10βολτο.
Δεν μου εδωσε την αισθηση στιβσρου εργαλειου. Το τσοκ πολυ ψευτικο μου φανηκε και σαν να μην ηταν και πολυ στιβαρο. Μου θυμισε lidl που ευκολα κινηται δεξια αριστερα.
Πιασαμε και ενα metabo της κατηγοριας. Παλμικο αυτο, πολυ δυνατο στο χερι, ροπατο!
Ειχε και το φαλτσοπριονο της αγαπης.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και ακομη, μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα δεν υπαρχουν τεμαχια στοκ. Οποτε οποιος θελει, οτι βρει στα καταστηματα. Αναφορα για νεα παραλαβη το καλοκαιρι. Την εκθεσιακη δεν τη θελω, οποτε με βγαζει και απο τη δυσκολη αποφαση...

Δεν ειχε αλλη.
Το αντιθετο Μπαμπη, το ονειρο ξεφουσκωσε γιατι στιβαρο δυνατο βαρυ εργαλειο με ωραια εμφανιση αλλα τρια σημεια δεν. Ε εντυπωσιασαν.

Άσχημα νέα...
Αν είναι και η 317 έτσι τότε δύο πιθανολτητες υπάρχουν, ή δεν παιρνω κορδέλα ή οάω παραπάνα. Κι αν φτάσω τα λεφτά της Dewalt ένα σάλτο παραπάνω και πάω στη Makita.
Μ´ετούτα και μ´ εκείνα όμως πιάσαμε το χιλιάρικο... Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.... :drool:

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Άσχημα νέα...
Αν είναι και η 317 έτσι τότε δύο πιθανολτητες υπάρχουν, ή δεν παιρνω κορδέλα ή οάω παραπάνα. Κι αν φτάσω τα λεφτά της Dewalt ένα σάλτο παραπάνω και πάω στη Makita.
Μ´ετούτα και μ´ εκείνα όμως πιάσαμε το χιλιάρικο... Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.... :drool:

Τελικά ο Νταλάρας πρέπει να έχει ρίξει πολύ χέσιμο…

Άσχημα νέα...
Θα πας να τη δεις και θα μας πεις! Αν ειναι και η 216 εκει, κανεις μια συγκριση και μας λες πως τα βλεπεις τα πραγματα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έκανα χυμό πορτοκάλι. Τον έβαλα στον θάλαμο για να είναι παγωμένος. Πάω τώρα να ελέγξω ! (εντωμεταξύ η μπαταρία του wireless logitech mouse μου έχει εκφορτιστεί και το έβαλα σε θύρα USB να φορτίσει. Μέχρι να βάλω χυμό θα έχω μπαταρία για να περάσω την νύκτα ενώ μετά θα το βάλω και πάλι σε USB overnight !

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλές γιορτές να έχουμε.
Χρονια πολλα στους Λάζαρους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα και καλα μαστορεματα.
Θα λειψω εξωτερικο για γιορτες, ευχομαι καλες γιορτες σε ολους!

Καλημέρα! Καλά να περάσετε όλοι που θα φύγετε. Στη νότιο Γαλλία έχω περάσει απίστευτα όμορφα (διασχίζοντας τις Κάννες βέβαια γίναμε ρεζίλι - θα σας τη διηγηθώ κάποια στιγμή την ιστορία)...