Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χρηστοοοοοοοο έλα για μια Απλαριναααααααα!!!!
DSC_2504.jpg

Στην Χιο στον Αι Γιάννη στον Λιλικα.
Ελάτε να κεράσω!

Ξεροσφύρι ? 😛

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κι εκεί που γίνεται χαμός μετά τον επιτάφιο που λέτε, ένας κύριος με πληρώνει στο ταμείο. Βάζει το χέρι στην τσέπη και μαζί με τα ψιλά του βγάζει κι ένα κοπτικό (φρεζάκι αυλακώσεων 45 μοιρών) για δράπανο! Όπα λέω εσύ είσαι δικός μας!

Πιάσαμε για λίγο τη συζήτηση, ερασιτέχνης κι εκείνος που "πιάνουν λίγο τα χέρια του" απ'ό,τι μου είπε.

Καλό Πάσχα σε όλους! Είθε μαζί με το Άγιο Φως να δούμε και φως γενικά στην ταλαίπωρη χώρα...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Φιλε Κωστα τα μεζεδακια, χταποδακι, καλαμαρακια, γαριδες, φαβα σαλατα δε τα προλαβε καν το κλειστρο......

Αυτά είναι ! Αφήστε όμως χώρο για τα νυχτερινά κ τα αυριανά. Καλή συνέχεια.

Φιλε Κωστα τα μεζεδακια, χταποδακι, καλαμαρακια, γαριδες, φαβα σαλατα δε τα προλαβε καν το κλειστρο......

Ναι καλά το κλείστρο σου φταίει, πες ότι πήγαν ζούμπητα στο στομάχι σου.. :flipout:

Άντε ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ φίλε με υγεία και ευτυχία

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλα τα στελέχη και τα μέλη του φόρουμ. Να έχουμε πάντα υγεία και εννοείται ΚΑΛΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ !!

animatedchick-20.gif

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χρηστοοοοοοοο έλα για μια Απλαριναααααααα!!!!
DSC_2504.jpg

Στην Χιο στον Αι Γιάννη στον Λιλικα.
Ελάτε να κεράσω!

Να σαι καλα Κυριάκο μου και να περνάτε καλα. Ειναι σαν να είμαι εκεί με την φωτο και το σερβίρισμα.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε ολους μας.

Kυριάκο είσαι άρχοντας,νά περάσεις καλά μέ τήν οικογένεια σου καί νά μεταβιβάσεις τίς ευχές μου στόν συμπαθή μάστορα τόν παππού σου, επίσης καί σέ όλη τήν παρέα μαστόρια και μαστόρισσα καλή Ανάσταση καί καλό Πάσχα μέ υγεία νά έχουμε όλοι.

Μέ τό θέμα τού ρουκετοπόλεμου στήν Χίο
Τό σωστό γιά μένα θά ήταν νά γίνει ένα τοπικό δημοψήφισμα στήν Χίο γιά τό άν οι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν ρουκετοπόλεμο η όχι,καί ότι έβγαζε η πλειοψηφία νά γινόταν,δίκαια καί σωστά πράγματα.

Last edited:

Kυριάκο είσαι άρχοντας,νά περάσεις καλά μέ τήν οικογένεια σου καί νά μεταβιβάσεις τίς ευχές μου στόν συμπαθή μάστορα τόν παππού σου, επίσης καί σέ όλη τήν παρέα μαστόρια και μαστόρισσα καλή Ανάσταση καί καλό Πάσχα μέ υγεία νά έχουμε όλοι.

Τό σωστό γιά μένα θά ήταν νά γίνει ένα τοπικό δημοψήφισμα στήν Χίο γιά τό άν οι μόνιμοι κάτοικοι θέλουν ρουκετοπόλεμο η όχι,καί ότι έβγαζε η πλειοψηφία νά γινόταν,δίκαια καί σωστά πράγματα.

Να είναι όμως σαν το δημοψήφισμα της κυβέρνησης. Να βγει το ΟΧΙ και να γίνει ΝΑΙ στα βαρελότα!!! :p

Χρειάζεται δημοψήφισμα ότι μιλάμε για 3 αντιδράσεις;

Χρειάζεται δημοψήφισμα ότι μιλάμε για 3 αντιδράσεις;

Δέν γνωρίζω άν είναι 3 η 103 αντιδράσεις,αν είναι 3 αντιδράσεις τό θεωρώ παράλογο γιά νά σταματήσει ένα έθιμο αιώνων.

Καλή Ανάσταση, με υγεια σε ολους μας.

Tο Καφενείο των Μαστόρων

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, καλημέρα και καλό μήνα σε όλη την παρέα.
Και του χρόνου με υγεία και δουλειά για όλους.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Έπεσε από την σούβλα το άτιμο κατά τις 11.30...
Είπαμε να μην το αφήσουμε να κρυώσει!!!

P60501_112729.jpg

Για επιστροφή στην βάση μας σιγά, σιγά...

Στάλθηκε από το X9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
f67fe3da429718239b2aed81ffd87236.jpg