Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τον Κ@ριολη!!!!
Μην δουν περιποιημενο αυτοκίνητο ρε φίλε τα τσογλ@νια!!!!!!!

Δυστυχώς Κώστα θέλεις βαφή, τουλάχιστον τοπική για να μη βαψεις όλο το κομμάτι.

Καλημέρα στην παρέα από το μαγικό Πυργι της Χίου.
DSC_2511.jpg

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριάκο να ναι καλά όποιος το έκανε.
Τα σίδερα (& τα ξύλα) γίνονται, στα μυαλά του καθενός είναι λίγο δύσκολη η επισκευή !!!

Πάντως το πόσο μου αρέσει που παινεύεται τον τόπο σας δεν λέγεται. Μπράβο & πάλι μπράβο.

Δεν έχω πάει ποτέ στην Χίο & με βλέπω πρώτα ο Θεός να επισκεφθώ το νησί σας σύντομα με τόσα πολλά όμορφα που ακούω & βλέπω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαχαχαχαχα!!!!
Έλα για μια μπυριτσα ρε Μιχάλη!!!
Ακόμη ένα χιωτικο διαμάντι.
DSC_2533.jpg

Να τους πεις να φτιάξουν & ποτήρια με την δική τους φίρμα όμως !!!

Καλημέρα στην παρέα. Μιχάλη άπαιχτος, γεια σου Κυριάκο με τα ωραία σου...!!!:ernaehrung004:

Καλημέρα σε όλα τα καλά παιδιά !!!!
Κώστα δοκίμασε αλοιφές χοντρή-ψιλή και να δεις πως θα πάει.

Καλημέρα σε όλους!

Κώστα, μπορείς να πας στην αντιπροσωπεία και να αγοράσεις πινελάκι με το χρώμα σου. Θα πρέπει να περάσεις μια γραμμή πάνω στη γρατζουνιά με προσοχή να μη σου στάξει, και μετά θέλει καλό τρίψιμο/γυάλισμα. Θα φαίνεται και πάλι γιατί δεν μπορεί να γίνει τέλειο, αλλά τουλάχιστον όχι όσο η γρατζουνιά που έχεις ήδη.

Σας ευχαριστώ.

Θα το πάω στην Αντιπροσωπεία στην Πάτρα (Κάνιστρας) & θα δώ.

Φοβάμαι μην το κάνω χειρότερο μόνος μου, για κανά 150 $ μου μυρίζει (βάψιμο πόρτας & φτερό).

Να είμαστε καλά λοιπόν.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ από Πάτρα

Εγώ δεν έχω ξύλινα γυαλιά (αν γίνω ποτέ ξυλομάστορας θα φτιάξω :2thumb22sup:), μόνο μια ξύλινη βάση για γυαλιά έχω φτιάξει & αυτήν την "αντάλλαξα" με ένα κοκορέτσι το Πάσχα !!!
Θα ετοιμάσω όμως μια δεύτερη γιατί μου άρεσε & βολεύει αφάνταστα.

Τώρα ......σε δυο βαθιές γρατζουνιές που βρήκα στο αμάξι μου 6.15´ το πρωί που κατέβηκα να πάω για δουλειά να βάλω atlacol με πριονίδι & μετά τρίψιμο ??? :violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:

Χτες το έπλυνα, το γυάλισα & το έβαλα για "ύπνο".

Σήμερα κάποιος "πονηρός" από την πλευρά του πεζοδρομίου του έβαλε (μάλλον με κλειδί) δυο γενναία παράσημα, στο ένα μάλιστα στην πίσω πόρτα, φάνηκε το αστάρι.

Είμαι για μάστορα ή να βάλω κανά προϊόν εμπορίου, μεμβράνη κλπ που βλέπω στην TV ?

Που να του καεί το .....................video όποιος το έκανε.

View attachment 127288
Κρίμα ρε Κώστα..

Κώστα μακάρι να έρθεις και να είμαι και εγώ εδώ να πιούμε μια σουμα παρέα!
Έχει και δικό της ποτηράκι απλά ζήτησα ένα τέτοιο καθώς ήταν παγωμένο!

Μόλις γύρισα από την PEUGEOT για κάθε γρατσούνισμα θέλει 150 κ 150 πλήρη επισκευή.
Για τοπικό βάψιμο (ένα φύσημα το λένε οι φαναριτζήδες) θέλει 50 κ 50 . Διαλέχτεεεε.

Έχω μεικτή ασφάλεια κ μου είπαν να πάω σε αυτούς κ μέσα από εκεί θα βρω το ....μονοπάτι.

Στάλθηκε από το Lenovo B8000-F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριάκο μία δεν θα φτάσει ούτε μέχρι το λαιμό του παππού (1.90 cm / 102 Kg +++ plus λόγω Πάσχα). :ernaehrung004:

Αν έχεις μικτή μην φοβάσαι...
Αγιογδύτες, ούτε mercedes να ήταν!

Κώστα γιά μένα δέν αξίζει νά δώσεις 100 ευρώ plus γιά κάτι πού θα ξαναγίνει στό μέλλον (και ειδικά στίς μέρες μας πού είναι ισχνές οι αγελάδες) εφόσον δέν έχεις γκαράζ οι πιθανότητες αυξάνονται κάθε μέρα έξω τό ιχ παρκαρισμένο

Οπως λέει ο Νίκος (olympios)
Προσωπικά για μικρές εκδορές απο πετραδάκια στόν μπροστά προφυλακτήρα,αλλά καί γρατζουνιές από άσχετους που για να παρκάρουν ακουμπάνε τόν μπροστινό και πισινό τους αυτοκίνητο,έχω πάει εκεί που πουλάνε μπογιές ιχ τους ειπα τον κωδικό τού χρώματος και μου φτιάξανε 200 γραμμαρια μπογιά σέ ένα κουτάκι,έτσι πήρα ένα μικρό πινελάκι τής γυναίκας μου που βάζει σκιές στά μάτια,τό βουτάω στήν μπογιά και πολύ απαλά βάφω μόνο τοπικά τά σημεία πού έχει φύγει τό χρώμα,περιμένω 10 λεπτά νά ψιλοστεγνώσει λίγο,και μέ τό δάχτυλο πατάω απαλά μέ πολλές κινήσεις τήν μπογιά νά έρθει στό σημείο μέ τήν παλιά νά μήν φουσκώνει δηλαδή και να δείχνη πιό πάνω από τήν παλιά,καί τέλος.
Μέ αυτές τίς αλχημείες έχω καταφέρει νά περιορίζω τήν ασχήμια και φαίνεται η διαφορά μονο από κοντά (αλλα και παλι πολύ καλύτερα από πρώτα) ,απο το 1 μέτρο και πανω δέν φαίνεται τίποτα.

Κυριάκο είσαι άρχοντας,να σαι καλά και νά περνάς πάντα έτσι,παρεπιπτόντως η μπουκαμβίλια βλέπω δέν έχει βγάλει ακόμα φύλλα,είσαι σέ υψόμετρο στήν Χίο ? γιατί εδώ στήν Αθήνα είναι φούλ στά φύλλα αυτήν τήν εποχή.

Η μικτή ασφάλιση έχει συνήθως μια απαλλαγή (ανάλογα με το συμβόλαιο), όπου για τέτοιες μικροζημίες δε συμφέρει συνήθως. Αν η απαλλαγή σου είναι πχ 300 , πάλι από την τσέπη σου θα βγουν όλα, συν το ενδεχόμενο της αλλαγής του bonus/malus σου (εάν δεν υπάρχει προστασία του στο συμβόλαιο).

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κώστα γιά μένα δέν αξίζει νά δώσεις 100 ευρώ plus γιά κάτι πού θα ξαναγίνει στό μέλλον (και ειδικά στίς μέρες μας πού είναι ισχνές οι αγελάδες) εφόσον δέν έχεις γκαράζ οι πιθανότητες αυξάνονται κάθε μέρα έξω τό ιχ παρκαρισμένο

Οπως λέει ο Νίκος (olympios)
Προσωπικά για μικρές εκδορές απο πετραδάκια στόν μπροστά προφυλακτήρα,αλλά καί γρατζουνιές από άσχετους που για να παρκάρουν ακουμπάνε τόν μπροστινό και πισινό τους αυτοκίνητο,έχω πάει εκεί που πουλάνε μπογιές ιχ τους ειπα τον κωδικό τού χρώματος και μου φτιάξανε 200 γραμμαρια μπογιά σέ ένα κουτάκι,έτσι πήρα ένα μικρό πινελάκι τής γυναίκας μου που βάζει σκιές στά μάτια,τό βουτάω στήν μπογιά και πολύ απαλά βάφω μόνο τοπικά τά σημεία πού έχει φύγει τό χρώμα,περιμένω 10 λεπτά νά ψιλοστεγνώσει λίγο,και μέ τό δάχτυλο πατάω απαλά μέ πολλές κινήσεις τήν μπογιά νά έρθει στό σημείο μέ τήν παλιά νά μήν φουσκώνει δηλαδή και να δείχνη πιό πάνω από τήν παλιά,καί τέλος.
Μέ αυτές τίς αλχημείες έχω καταφέρει νά περιορίζω τήν ασχήμια και φαίνεται η διαφορά μονο από κοντά (αλλα και παλι πολύ καλύτερα από πρώτα) ,απο το 1 μέτρο και πανω δέν φαίνεται τίποτα.

Κυριάκο είσαι άρχοντας,να σαι καλά και νά περνάς πάντα έτσι.

Με πείραξε που εδώ που μένω είναι μία ήσυχη γειτονιά, όλοι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, παρκάρεις πάντα έξω από το σπίτι σου κ όπου αλλού περίμενα κάτι να γίνει αλλά όχι εδώ. Τέλος πάντων αν με καλύψει η ασφάλεια θα το φτιάξω σωστά κ θα ευχηθω σε αυτόν που το έκανε να μην του "ξανασηκω@εί" για ένα χρόνο.

Όχι φίλε μην εύχεσαι τέτοια πράγματα γιατί από την τσαντίλα του μπορεί να κάνει χειρότερα!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Η μικτή ασφάλιση έχει συνήθως μια απαλλαγή (ανάλογα με το συμβόλαιο), όπου για τέτοιες μικροζημίες δε συμφέρει συνήθως. Αν η απαλλαγή σου είναι πχ 300 , πάλι από την τσέπη σου θα βγουν όλα, συν το ενδεχόμενο της αλλαγής του bonus/malus σου (εάν δεν υπάρχει προστασία του στο συμβόλαιο).

Θα γίνει λίγο πιο ..."διαφορετικά", αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Πάμε παρακάτω όμως.

Όχι φίλε μην εύχεσαι τέτοια πράγματα γιατί από την τσαντίλα του μπορεί να κάνει χειρότερα!

Αν θέλει κάποιος να σου την κάνει θα στην κάνει. Οπότε πάω στην ταράτσα να μαστορέψω κ αν δω τίποτα παράξενο να του πεταξω το ρουτερ στο κεφάλι.
Δεν θα σκάσω για 2 γρατσουνιές.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θα γίνει λίγο πιο ..."διαφορετικά", αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Πάμε παρακάτω όμως.

Αν θέλει κάποιος να σου την κάνει θα στην κάνει. Οπότε πάω στην ταράτσα να μαστορέψω κ αν δω τίποτα παράξενο να του πεταξω το ρουτερ στο κεφάλι.
Δεν θα σκάσω για 2 γρατσουνιές.

Όχι παππού,όχι το ρούτερ!Έχε καμιά γλάστρα εκεί κοντά για "ώρα ανάγκης"!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Όχι παππού,όχι το ρούτερ!Έχε καμιά γλάστρα εκεί κοντά για "ώρα ανάγκης"!

Ρε το παππού Κώστα δεν σκάει για τίποτα. Την υγειά μας να έχουμε.
Εγώ κ το μπανάκι μου το έκανα σήμερα στον Αγ. Βασίλη (ξύλιασα βέβαια αλλά δεν το λέμε πουθενά ε,ε,ε !)

Δίπλα στο χωριό μου είναι πιο ζεστά (Ακταίο)
Στον Κάνιστρα δεν δοκιμάσατε καθόλου αλοιφές που σου είπα??