Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αγόρια το κούρεμα του αγοριού από το Αναγνωστικό της Α' Δημοτικού το είχα βιώσει στο κεφάλι μου.
Ρε λες κ είχαν μοιράσει την φωτο σε όλους τους μπαρμπέρηδες της Ελλάδος κ είχε δοθεί εντολή γκα πιστή εφαρμογή.

Ανάλογο ήταν κ το dress code που ακολουθούσαμε!!!

Καλημέρα στην παρέα.
Σε λίγο θα πάω βόλτα με τους Ντιούκς!!!!
Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε,αλλά προ μηνός περίπου είδα το General Lee στους δρόμους της Αθήνας!
Δεν μπόρεσα να το φωτογραφήσω γιατί ήμουν κι εγώ σε αμάξι,αλλά ήταν το ίδιο πορτοκαλί ρημάδι με τη σημαία του νότου στον ουρανό!Ποιός ξέρει ποιός καμμένος παλιακός τύπος το κυκλοφοράει αυτό!

Καλα το Star Trek γιατι δεν το ανέφερε κανένας ;
Το original με τον William Shatner.

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλα το Star Trek γιατι δεν το ανέφερε κανένας ;
Το original με τον William Shatner.

Χρήστο αν αρχίσουμε να αναφέρουμε ότι θυμόμαστε... Καήκαμε... Η σειρά είναι τεράστια!

Εκεινον το τυπο' που ηταν μπατσος με ενα περιστροφο και ειχε και χιουμορ πως το λεγανε?

Επισης αν εξαιρεσουμε το προστατη 'αγιο' μαγκαιβερ,ηταν και μια σειρα με ενα ελικοπτερο. Woulf κατι...

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εκεινον το τυπο' που ηταν μπατσος με ενα περιστροφο και ειχε και χιουμορ πως το λεγανε?

Επισης αν εξαιρεσουμε το προστατη 'αγιο' μαγκαιβερ,ηταν και μια σειρα με ενα ελικοπτερο. Woulf κατι...

Πρακτωρ Σμαρτ.

12187c596e8abd776b698d1c85c53551.jpg

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σέ όλους συνάδελφοι,καί καλή βδομάδα

Last edited:
Καλημέρα & Χρόνια πολλά.

Φροντίστε σήμερα να ξεκουράσετε το Πνεύμα σας, καθώς & τα ............μάτια σας σε κάποια παραλία.

Καλημερα, Χρονια Καλα.
Ο κυριος απο επανω να χαρει τον αερα της ελευθεριας που αναπνεει ακομα. Να "ρουφηξει" οσο πιο πολυ μπορει απο την καθε ωρα, για οσο ακομα προλαβαινει.
Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει Μαστρο-Κυριακο, αλλα εσυ και ο Νεκ εισαστε τα "πιπινια" (οι πιο πιτσιρικαδες) στη συζητηση.
Μετα ηλικιακα ειμαι εγω γιατι δεν θυμαμαι τον "Αγνωστο Πολεμο" και τους "Εμπορους των Εθνων, οπως οι υπολοιποι εδω, αλλα μονο το "Γιουσουφακι" στο "Ο Χριστος ξανασταυρωνεται".
Επισης, παρολο που υπηρχα, δεν θυμαμαι την ΕΙΡΤ, παρα μονο την ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ.
Καλα το "Γκαλακτικα" δεν το εβλεπε κανενας; Τον ...μπιρι, μπιρι, μπιρι.....Μπακ Ροτζερς;
Μπολεκ και Λολεκ που ειπε ο Κωστης πιο πανω κορυφη!
.....................................................................................................................................................................................
Αφηγηση.
Ηταν καλοκαιρι, και ο πατερας μας ειχε βγαλει οικογενειακως για πιτσα. Μεγαλη χαρα, αλλα και συγκρουομενα αισθηματα, γιατι ηταν σαββατο βραδυ, και εκτος απο το στανταρ "ελληνικο" που επαιζε παντα, ειχε μια ταινια περιπετειας με πολλα υποσχομενο τιτλο, που ηθελα οπωσδηποτε να δω.
Φτανουμε στην πιτσαρια και διαλεγοντας τραπεζι, εδωσα μαχη ωστε η καρεκλα μου να ειναι απεναντι απο την "τελεοραση" ωστε να δω και το εργο.
Ξεκιναει λοιπον η ταινια με τον βαρυγδουπο τιτλο "Πεφτουν οι σφαιρες σαν το χαλαζι" και τρωω την πρωτη κρυα. Ηταν ελληνικη. Ελληνικη και καλη περιπετεια δεεεεεεενν επαιζε να ειναι.
Και εκει που ειχα αρχισει να ξενερωνω, ηρθε το "καλο". Κατι "γκομενες" με τα "βυζια" εξω, και με ενα μουσατο μαντραχαλο να κανει το μωρο.Οι δικοι μου δεν ειχαν καταλαβει κατι, και εγω ειχα ηδη αντικρουσει τη προτροπη "φαε την πιτσα σου, θα κρυωσει" με το "παγωμενη μου αρεσει καλυτερα.
Πανω λοιπον που την ειχα καταβρει γιατι στην ΥΕΝΕΔ εκαναν λαθος και εβαλαν τσοντα αντι για την περιπετεια, και ειχε γεμισει η οθονη στηθη, αρχισε μια βουη να δυναμωνει. Ηταν οι υπολοιποι πελατες που εκραζαν το μαγαζατορα για την ταινια που ειχε βαλει, με τα κλασικα "νροπη σου", "εχουμε και μικρα παιδια" καθως και το "τι πραγματα ειναι αυτα".
Και ενω καταριομουν τους βλακες που φωναζαν (ισως δεν καταλαβαιναν απο "ποιοτικο" σινεμα), και τον ιδιοκτητη της πιτσαριας εχει λουσει ιδρωτας και εχει βαλει καρεκλα για να αλλαξει καναλι, πεφτει χιονι..............Εκλεισαν τον "διακοπτη" του καναλιου.
Αντε δεν πειραζει λεω απο μεσα μου, τουλαχιστον μου εμεινε η πιτσα, και η ελπιδα την επομενη που ηταν Κυριακη, να εχει κανα καλο "καμποϋκο".

Χαχαχα Δημήτρη όλα τά λεφτά η αφήγηση σου στήν πιτσαρία,τελικά σού βγήκε καλύτερο από το καμποϋκο πεπερόνε τό ένα πεπερόνε καί τό άλλο :flipout:

Τήν Μάχη μέ τόν λοχια Σόντερς τήν έβλεπε κάποιος ?
Μετά μιά άλλη σειρά Απολλωλά Πρόβατα,συνέχειες μέ σειρές από Αμερικάνικο σμήνος αεροσκαφών,σέ μάχες στόν Ειρηνικό μέ τούς Ιάπωνες.

https://www.youtube.com/watch?v=F17guKnvmZE

Last edited:
Καλημερα Δημητρη.
Γιεεεεεεεεεεες Κομπακτ.........
Που να τα θυμηθω ολα.
Απο αυτη την σειρα που εμειναν αποθημενο τα Τομσον, και οι ξιφολογχες, και με το που τα επιασα στα χερια μου ποσα χρονια μετα (Τομσον) τα "δουλεψα" μεχρι κορεσμου, για να μου φυγει το αχτι.

Χτες σε σκεφτομουν, γιατι σιχτιριζα με τα αυτοματα ποτιστικα και αναρωτιωμουν αν ειμαι ο μοναδικος που πρεπει να κανει την πολυ βαρετη πλεον συντηρηση, οπως αλλαγη ποπ-απς, ξεβουλωμα των ελεεινων κοκκινων σταλακτων απο κατι σαν ριζιδια, αλλαγη κλαδεμενων Φ6 ληψεων, κτλ, κτλ. Και μετα 2,5 μπαρ δυκτιο για να μην μπορω να δοκιμασω, αφου δεν ειχα καμια ορεξη πλεον να καθαρισω με ακουαφορτε την ακιδα στο μοτερ του πιεστικου για να δουλεψει. Ασε που νομιζω οτι θα πρεπει να το ψιλοξεκολησω γυρνωντας τη φτερωτη.