Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει Μαστρο-Κυριακο, αλλα εσυ και ο Νεκ εισαστε τα "πιπινια" (οι πιο πιτσιρικαδες) στη συζητηση.

Ξέχασες τον Diabolic που είναι (μάλλον) ο μικρότερος της παρέας.

Δεν θυμάμαι τις σειρές που έβλεπα τέλη δεκαετίας '50...

Last edited:
Καλημερα, χρονια πολλα και καλή βδομάδα να έχουμε.
Τον "ΑΓΙΟ" τον έβλεπε κανεις ; Με τον Simon Templer που υποδυόταν ο Roger Moore.
Η πρώτη εικόνα που είδα σε τηλεόραση στο σπίτι μας, με τον Πατέρα μου στη ταράτσα να γυρνάει κεραία κι εμείς απο κάτω να του δίνουμε οδηγίες. Ασπρομαυρη φυσικά, δεν το συζητάμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρες!

Καλημερα, χρονια πολλα και καλή βδομάδα να έχουμε.
Τον "ΑΓΙΟ" τον έβλεπε κανεις ; Με τον Simon Templer που υποδυόταν ο Roger Moore.
Η πρώτη εικόνα που είδα σε τηλεόραση στο σπίτι μας, με τον Πατέρα μου στη ταράτσα να γυρνάει κεραία κι εμείς απο κάτω να του δίνουμε οδηγίες. Ασπρομαυρη φυσικά, δεν το συζητάμε.

Roger Moore και Volvo P1800. Χωρίς google.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επίσης θυμάστε τον Bruce Willis στο Moonlight?

Μαζί με Cybill Shepherd και BMW 635CSi. Ξανά χωρίς google!

Α και Al Jarreau εκπληκτικό soundtrack!

Εγώ θυμάμαι την τηλεόραση που είχε αγοράσει ο πατέρας μου, μια Uranya μπαούλο με λυχνίες που αργούσε να ξεκινήσει μέχρι να ζεσταθούν, με μια όμορφη ξύλινη μπροστινή διακόσμηση, που είχε & κουμπαρά !!!
Δηλαδή έριχνες κέρμα για να δεις !!! Δεν θυμάμαι περισσότερα όμως για να σας πω, πόση ώρα, τι κέρμα κλπ.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μαθήματα οικιακής οικονομίας..

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν θυμάμαι τις σειρές που έβλεπα τέλη δεκαετίας '50...

Του 60 θέλεις να πεις, 1966 άρχισαν οι εκπομπές ...μην προσπαθείς να φαίνεσαι αρκετά μεγάλος :flipout::flipout::ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Του 60 θέλεις να πεις, 1966 άρχισαν οι εκπομπές ...μην προσπαθείς να φαίνεσαι αρκετά μεγάλος :flipout::flipout::ernaehrung004:

Να δούμε πότε θα το χωνέψετε οτι ο Παναγιώτης είναι 10 χρόνια μπροστά. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να δούμε πότε θα το χωνέψετε οτι ο Παναγιώτης είναι 10 χρόνια μπροστά. :grinning-smiley-043

Νικόλα μου μέχρι τον 12/1963 ήμουν Αυστραλία... τότε και τα σχολεία έκαναν κάποια μαθήματα μέσω TV...:ernaehrung004:
Πες τα Μπάμπη!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Νικόλα μου μέχρι τον 12/1963 ήμουν Αυστραλία... τότε και τα σχολεία έκαναν κάποια μαθήματα μέσω TV...:ernaehrung004:
Πες τα Μπάμπη!!!

Κι εμείς εδώ έχουμε τον φίλη (και τον καθε καραγκιόζη) !
Άμα σωθεί ποτε αυτή η χώρα, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Εεε Πανάγο ....αυτό το κομμάτι του βιογραφικού σου δεν μου το έχεις πει !!!
Άρα έχεις Αγγλοσαξονικές βάσεις !!!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κι εμείς εδώ έχουμε τον φίλη (και τον καθε καραγκιόζη) !
Άμα σωθεί ποτε αυτή η χώρα, εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη.

Έχω έναν πριτσιναδόρο κάπου,υπόσχομαι να προσέχω!Θα εξασκηθώ στη δική μου μύτη πρώτα!

Δεν κάνει δουλειά ο πριτσιναδόρος, θέλει αυτό που ανοίγουν τρύπες στις ζώνες.

Καλημέρα σας μαστόρια και μη.

Εεε Πανάγο ....αυτό το κομμάτι του βιογραφικού σου δεν μου το έχεις πει !!!
Άρα έχεις Αγγλοσαξονικές βάσεις !!!:ernaehrung004:

Νικόλα αυτό που λέω πάντα... Κάθε άνθρωπος και μια ιστορία!:fahne90:

Δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε,αλλά προ μηνός περίπου είδα το General Lee στους δρόμους της Αθήνας!
Δεν μπόρεσα να το φωτογραφήσω γιατί ήμουν κι εγώ σε αμάξι,αλλά ήταν το ίδιο πορτοκαλί ρημάδι με τη σημαία του νότου στον ουρανό!Ποιός ξέρει ποιός καμμένος παλιακός τύπος το κυκλοφοράει αυτό!

ειπαμε εχει ΔΥΟ στην ελλαδα. ενα αθηνα και ενα κοζανη
δεν μπορω να βρω πια το βιντεο και με τα δυο μαζι,
αλλα οποιος ενδιαφερεται μπορει να ξεκινησεο απο εδω
https://www.facebook.com/stratigos....41446413563.1073741830.100005731237334&type=3

το βρηκα http://generalofgreece.blogspot.gr/