Tο Καφενείο των Μαστόρων.

πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω
και
απαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπααπαπαπα

:drool:

Σήμερα το βράδυ έχει Περσείδες....από τις 2 ως τις 7, στις 3 δύει το φεγγάρι οπότε θα λιγοστέψει το φως και η παρατήρηση θα είναι ευκολότερη...οπότε όσοι τυχεροί είναι σε επαρχία ή σε περιοχές χωρίς πολύ φωτισμό και μείνει ξύπνιος θα δει ωραία πράγματα....

Σήμερα το βράδυ έχει Περσείδες....από τις 2 ως τις 7, στις 3 δύει το φεγγάρι οπότε θα λιγοστέψει το φως και η παρατήρηση θα είναι ευκολότερη...οπότε όσοι τυχεροί είναι σε επαρχία ή σε περιοχές χωρίς πολύ φωτισμό και μείνει ξύπνιος θα δει ωραία πράγματα....

Γουσταρωωωω
Αλλα ποιος θα ξυπνησει 7 να παει δουλεια,,,

Οριζουν ενα αντικείμενο στο δρόμο πχ το άγαλμα του Κολοκοτρώνη ότι θα είναι το ποκεμον Α
Οσοι είναι κοντά στη περιοχή παίρνουν ειδοποιηση στο κινητό ότι εκεί κοντά έχει ποκεμον. Ο πρώτος που θα πλησιάσει το ποκεμον/αγαλμα το κερδίζει και καλά

Οσο πιο πολλοί είναι κοντά τόσο μαλιοτράβηγμα γίνεται αχαχαχαχαχαχ

Α οκ, αλλα ποιοι ειναι οι διοργανωτες και τι κερδιζει αυτος που βρισκει το καθε ποκεμον?
Και επισης, αν ειναι πολλοι, πως το διεκδικουν? Το αγαλμα/ποκεμον πχ.

Είναι η εξέλιξη του Ingress με άλλο μανδύα για να απευθύνεται σε περισσότερους. $35εκ έχουν σκοπό να επενδύσουν συνολικά οι Google, Nintendo και Pokemon.

Είναι τρελός ο κόσμος που ζούμε.

Μιχάλη από ότι έχω καταλάβει μιας και το κινητό μου είναι παλιό και δεν έχει τέτοια κόλπα...ο σκοπός είναι κάποιος να προλάβει να πιάσει το ποκεμον, κάθε ποκεμον έχει μία αξία μάχης....μόλις μαζέψεις όσα περισσότερα μπορείς συναντιέσαι σε ποκεμον αρενα και δίνεις μάχη real time με άλλους...αυτά μου το είπε το ανιψάκι μου...ο πραγματικός σκοπός τώρα είναι να πάρει μία ώθηση η αγορά της κινητής.

Bλεπω οτι η εφαρμογη, που χρησιμοποιει gps, σου εμφανιζει τα ποκεμον που ειναι κοντα σου στην οθονη σου. Σε ειδοποιει αν υπαρχει ποκεμον κοντα.
Δηλαδη βλεπεις την οθονη σου (με την βοηθεια της καμερας) τον δρομο που περπατας, και περα απο οτι αλλο υπαρχει στην πραγματικοτητα στον δρομο, σου τοποθετει εικονικα και το ποκεμον!
Και εσυ ριχνεις λασο μεσω κινητου να το πιασεις πριν φυγει!

Επισης ειδα οτι αμα πληρωσεις κατι τις, σου εμφανιζει ποκεμον και μεσα στο σπιτι σου, για να μην κουραζεσαι να τρεχεις :))

Εγω παντως εχω βρει τι θα κανω. Οταν γυρισω στην Ελλαδα θα βαλω την εφαρμογη και θα την εχω stand by. Αμα χτυπησει το αλαρμ οτι υπαρχει ποκεμον τριγυρω, θα το αιχμαλωτισω χαλαρα.
Μετα, θα τα ανταλλασω με εργαλεια :))

Yπαρχει τροπος αραγε να δινεις το ποκερμον (οπως το λεει και ο τακαρος) που εχεις πιασει και εχεις δαμασει με κοπο σε καποιον αλλον? Μεσω του κινητου?

Αν και την ήπια πριν από περίπου 4 ώρες την βάζω τώρα!

Δεν μου πολυάρεσε και ήταν και ακριβή αλλά χαλάλι για τον Μέγα Αλέξανδρο!!! :)

IMG_20160811_234631.jpg

Αν και την ήπια πριν από περίπου 4 ώρες την βάζω τώρα!

Δεν μου πολυάρεσε και ήταν και ακριβή αλλά χαλάλι για τον Μέγα Αλέξανδρο!!! :)

IMG_20160811_234631.jpg

Καλημερα. Αστα αυτα τώρα.
Για το ρεσω την ανέβασες την φωτο !
Εντάξει, ωραίο ειναι και μάλλον το έφτιαξες απο τις πρόσφατες προμήθειες σου. Αλλα είπαμε...
You got potential.

Sent from my iPad using Tapatalk

Χαχα τρελή φαντασία έχετε. Το συγκεκριμένο ρεσώ είναι 2 εβδομάδων, αλλά εκτός αυτού είναι και το τραπέζι απο κάτω, που το βάζεις αυτό? :p

Ο δρόμος της τελειότητας είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα έχω πολύ ακόμα Ζουζούνι!