g red...αν και ήμουν σε ένα γάμο 2 αστυνομικών και μόλις γύρισα, ξέχασα να τον ρωτήσω εάν επιτρέπεται να έχεις στο πορτ παγκάζ στυλιάρι ή ξύλινο γκλόπ? θεωρούνται και αυτά όπλα....το ρωτάω γιατί μου έχει μείνει ένα ξύλινο γκλοπ από τον πατέρα μου που είχε όταν ήταν στο σώμα...είναι σίγουρα 50 εκ μήκος....αν είναι να το βγάλω και να βάλω ένα στυλιάρι από κασμά.
επιτρέπεται ή είναι παράνομο?
επίσης τα σπρέι πιπεριού είναι και αυτά παράνομα? και τι σημαίνει ότι επιτρέπονται για "ιδία χρήση" ?
επίσης τι ισχύει στην περίπτωση που όντως σε αυτοάμυνα ο άλλος τραυματιστεί σοβαρά ή αποκτήσει αναπηρία?
συνάδελφος ηλεκτρολόγος, πριν 40 χρόνια γυρνώντας σπίτι του, έπιασε την γυναίκα του με τον γκόμενο στο κρεββάτι, και πάνω στον τσακωμό ο γκόμενος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον σύζυγο, αυτός του πήρε το μαχαίρι και τον έστειλε στην πέρα όχθη...ο δικαστής του έριξε 20 χρόνια....
Δεν χρειαζεται....είχα πάει πέρσι και είχα ρωτήσει στο τμήμα για άδεια καραμπίνας, και μου είχαν πει ότι χρειάζεται να γραφτώ σε κάποιο κυνηγετικό σύλλογο, δεν το έψαξα και περαιτέρω διότι δεν είχα σκοπό να πληρώνω κάθε χρόνο παράβολα σε συλλόγους.
για φέτος το χειμώνα πάντως θα το ερευνήσω καλύτερα το θέμα και ίσως πάρω μία κοντόκανη χράπα χρούπα...
:worshippy:Δηλαδή κ κερ@τας κ φυλακισμένος. Έπαιξε κ έχασε.
Αυτά παιζουν στο δικο τους γηπεδο και δεν σηκωνει αστεια,να φανταστείς ότι σε δημοσιο δρομο με τον τσομπανη μακρια και μου ξηλωσαν το πισω φτερο,εν κινησει...Γυρνώντας χρονια με μηχανές τα βουνά ενας απο τους μεγάλους φόβους όλων μας ειναι η συνάντηση με τους ελληνικούς ποιμενικούς...
που οςο όμορφα σκυλιά ειναι να τα βλέπεις τοσο τρομακτική γίνεται η εμπειρία αν νιώσουν οτι για καποιο λογο απειλείς το κοπάδι τους...
το να κανεις οτι πετάς ή να πετάξεις πέτρα σε αυτά τα σκυλιά ειναι αστείο μιας και τα εν λόγω σκυλιά δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν λύκους ή και αρκούδες προκειμένου να υπερασπιστούν το κοπάδι τους...
Πολλές φορες νευριάζω με την απουσία τσοπάνη στο μερος που βρίσκεται το κοπάδι και άρα το ή τα σκυλιά γιατι δεν μιλαμε για σκυλακια...
Αυτή η κουφόβραση με υγρασία δεν υποφέρεται. Σου κόβει την διάθεση να κάνεις οτιδήποτε..
g red...αν και ήμουν σε ένα γάμο 2 αστυνομικών και μόλις γύρισα, ξέχασα να τον ρωτήσω εάν επιτρέπεται να έχεις στο πορτ παγκάζ στυλιάρι ή ξύλινο γκλόπ? θεωρούνται και αυτά όπλα....το ρωτάω γιατί μου έχει μείνει ένα ξύλινο γκλοπ από τον πατέρα μου που είχε όταν ήταν στο σώμα...είναι σίγουρα 50 εκ μήκος....αν είναι να το βγάλω και να βάλω ένα στυλιάρι από κασμά.
επιτρέπεται ή είναι παράνομο?
επίσης τα σπρέι πιπεριού είναι και αυτά παράνομα? και τι σημαίνει ότι επιτρέπονται για "ιδία χρήση" ?
επίσης τι ισχύει στην περίπτωση που όντως σε αυτοάμυνα ο άλλος τραυματιστεί σοβαρά ή αποκτήσει αναπηρία?
συνάδελφος ηλεκτρολόγος, πριν 40 χρόνια γυρνώντας σπίτι του, έπιασε την γυναίκα του με τον γκόμενο στο κρεββάτι, και πάνω στον τσακωμό ο γκόμενος τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον σύζυγο, αυτός του πήρε το μαχαίρι και τον έστειλε στην πέρα όχθη...ο δικαστής του έριξε 20 χρόνια....
Εάν ένας αστυνομικός σου κάνει έλεγχο και βρει ένα στιλιαρι στο πορτ μπαγκαζ μπορεί να σε σε συλλάβει ,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.