Πωπω ωραια πραματα, και οι γονεις μου φτιαχνουν τετοιες κι εχουν μαλιστα το ιδιο κοπιδι για το χαραγμα. Οταν γινουν ειναι τελειος μεζες.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοεις οτι κανει το περιβαλλον οξινο? να μην τρωμε λεμονι πχ?.
απολύτως.Ρε σεις είναι ασφαλές να γεμίζεις μπουκάλια νερού με ελιές???
είναι πολύ όμορφος.Τα ευσημα μου, ως συνηθως, για τα θαυμασια γατονια που λιαζονται αμεριμνα)
Να και ο δικος μου γεροντας, που κατι ειδε και γυαλιζε το ματι του!
![]()
Δυστυχώς αυτό που πήρα για τον Θείο μου δεν είναι τύπου αχινού. Απ ότι παρατήρησα σε αυτές που μάζεψα (Χαλκιδικής) έχουν πολύ μικρά χτυπηματάκια οπότε και δεν το ρίσκαρα να τις χαράξω. Θα τις κάνω τσακιστές!
Ορίστε και οι φωτό που υποσχέθηκα:
![]()
Τις χαράσω με αυτό το πολύ ωραίο γκατζετάκι που αγόρασα από την Βαλαωρίτου στην Θεσσαλονίκη πριν από 2-3 χρόνια στην τιμή των 4 ευρώ. Τα μαχαίρια προσθαφερούνται για επιλογή στον αριθμό των τομών.
Ενδεικτικά για την ποσότητα που βλέπετε το χάραγμα μαζί με το πλύσιμο μου πήρα γύρω στις 2 ώρες. με το χέρι θα μου έπαιρνε τουλάχιστον τον τριπλάσιο χρόνο!
![]()
![]()
Good point... θα ρωτησω την υπευθηνη του χημειου εδω.. ειναι καλη φιλη...Καλημέρα!!!
Αυτό ακριβώς λέω.
Αυτά είναι κατάλληλα για νερό. Ποιος λέει πως είναι κατάλληλα για αρμη η ξύδι???
εγώ χρησιμοποιώ αυτά της coca cola αφού αντέχουν μακροχρόνια αποθήκευσης του διαβρωτικού/διαλυτικού coca-cola πιστεύω ότι θα αντέχει την άρμη και το ξύδι.Καλημέρα!!!
Αυτό ακριβώς λέω.
Αυτά είναι κατάλληλα για νερό. Ποιος λέει πως είναι κατάλληλα για αρμη η ξύδι???
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.