sharkovios
AVClub Addicted Member
ΧεχεΡε Αντωνη απατεωναααααααααααααααααααααααααααα!!!
Πωπω φιλε ζηλεψα τωρα!!!
Καλημερα παιδια.
ΧεχεΡε Αντωνη απατεωναααααααααααααααααααααααααααα!!!
Πωπω φιλε ζηλεψα τωρα!!!
Καλημερα παιδια.
Χεχε
Καλησπερα σας Μαστορια...
το εχω ποσταρει και σε αντιστοιχο θεμα του λοιπου φορουμ αλλα μεχρι στιμγης δεν ειχα καποια απαντηση οποτε ειπα να ρωτησω και εσας...αν ξερει κανεις κατι...
Ενδιαφερομαι για την αγορα του Hi 10Pro ή Ηι 10 plus...
εχετε καποιο απο τα παραπανω...
η χρηση του θα ειναι για ελαφρια exceloφυλα word etc και χρηση ταμπλετας σε πολυ συχνα ταξιδια οποτε και ο ογκος παιζει μεγααααλο ρολο μιας και γινεται και η μεταφορα του εταιρικου λαπτοπ στην ιδια τσαντα...οποτε και δεν θελω να γινει ασηκωτη...εως τωρα μεταφερω σαν προσωπικο μια ταμπλετα apple air αλλα δεν με καλυπτει στην περιπτωση που θελω να κανω χρηση λαπτοπ καθως και στερω την ταμπλετα απο το σπιτι στην οικογενεια...
Με ενδιαφερει να ξερω αν με την χρηση του πληκτρολογιου γινετε ενα κανονικο λαπτοπ (οκ δεν περιμενω την αποδοση του κανονικου μου) καθως και σαν ταμπλετα για browsing, Youtube ktl...
Και αν θελετε να μου προτεινετε ενα απο τα δυο σαν καλυτερο vfm για την χρηση καθως και την χρηση τους σαν λαπτοπ...
Παιχνιδια στον λαπτοπ ΔΕΝ με ενδιαφερουν να παιζω...
Ευχαριστω πολυ
Ευγένιος
Διαβασα οτι την αρπαξες και εσυ ε?
Φιλε αν ημουν εκει και ημουν καλα θα την εριχνα την βουτια μου!!!
Να ένα ωραίο κομμάτι........ξύλου.
Πολύ ωραιο Κώστα...
Με τη σέγα το έκοψες;![]()
Και οι ερασιτεχνες στα Μεσαια ΑΜ στις συνομιλιες στα 1600+:ernaehrung004:
Να ένα ωραίο κομμάτι........ξύλου.
Ναι,θα έκανε πολύ ωραίο...κρεβάτι!
Τό μετέφερα εδώ
Γειά σου Πάνο,κατάλαβα ήσουν καί εσύ δίπλα στήν RF,έτσι πολύ σωστά,βραχέα τού Αμερικάνου,καί εκτός μπαντας γινόταν τού "κουτρούλη ο γάμος",απο παρεμβολή/παράσιτο/ιονοσφαιρικό.![]()
παρακολουθώντας περισσότερο και λιγότερο παίρνοντας μέρος σε συζητήσεις εδώ βλέπω ότι χρησιμοποιείται πολλοί στις κατασκευές σας ξυλεία από έλατο. σε κάποιες κατασκευές που έκανα κι εγώ χρησιμοποίησα το ίδιο. ξυλεία από έλατο σε μαδέρια 4 μέτρων με 4,5 εκ. πάχος χ 19,5 εκ. πλάτος στην τιμή των 12,5 . σχετικά φθηνό μπορώ να πω. παρατήρησα όμως ότι το συγκεκριμένο ξύλο είναι πολύ μαλακό και όσο και να το τρίψεις χαράζεται πολύ εύκολα ( και με το νύχι ακόμα) και αυτό μου την σπάει. όταν αγόρασα το τορνάκι χρησιμοποίησα και άλλα ξύλα σε κατασκευές, όπως οξυά, καρυδιά, αμυγδαλιά, ελιά και διάφορα άλλα. εάν τα αγοράσεις από το εμπόριο αυτά τα ξύλα είναι πανακριβα. επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω καυσόξυλα. έτσι σήμερα επισκέφτηκα ένα πριονηστήριο εδώ στις Σέρρες και τον ρώτησα αν του πάω ένα κορμό οξυάς( τα φέρνουν οι ξυλέμποροι καυσόξυλων από βουλγαρία μάλλον) να μου τον βγάλει σε φέτες πάχους 5 εκ. και μήκος όσο πάει, δηλ. 3 - 4 ή και παραπάνω. μου απάντησε ότι έχει έτοιμα κομένα και τα δίνει 250 το κυβικό. η τιμή μου φάνηκε πολύ καλή.
η ιδέα αυτή μου φάνηκε καλή και από οικονομικής άποψης αλλά και ότι η όποια κατασκευή κάνεις θα είναι πιο ανθεκτική.
πως σας φαίνεται η ιδέα μου; το έχει δοκιμάσει κάποιος;
Η οξιά να ξέρεις είναι πολύ όμορφη και "κυριλέ",αλλά δύσκολη..Είναι σκληρή και βαριά,ταλαιπωρεί εργαλεία και μάστορες.Α,και σκευρώνει,γι'αυτό οι επιφάνειες οξιάς είναι πάντα επικολλητές,είναι πολύ υγροσκοπικό ξύλο.Νικόλα διαβολικέ καλά τα λέω;
όσο και ξεραθεί θα σκευρώσει πάλι Νίκο; τι εννοείς ακριβώς επικολλητές;
για την ταλαιπωρία το ξέρω αλλά το αποτέλεσμα όμως πιστεύω ότι σε αποζημιώνει.
Γεια σου Δημητρη.Βραχεα του Δεύτερου και πριν την Ν Μακρη,συντονιζα,χωρις καν αεροφυλλο!!!
Πιο κατω κατεβαινα για συνομιλιες,πανελλαδικα.
Μεγαλη τρελα...από τα 15...Ωραια χρονια!!!!!!!!!!:worshippy:
Αν π.χ.c εχεις κοψει παχος 5cm, μετα την ξηρανση θα πλανισεις και θα βγαλεις περιπου 4cm. Aν αυτα τα πλανισμενα τα αφησεις πανω απο 2-3 μηνες χωρις προστασια θα σκεβρωσουν παλι και θα πρεπει να τα πλανισεις παλι στα 3.0-3.5cm
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.