Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Για αυτή τη δουλειά Μπάμπη,τρυπαγαν και μετά με λάμα σιδιροπριονου.
Τώρα οι ηλεκτρολογοι αγοράζουν το πολυεργαλειο τού lidl.

Πάλι καλά που ήταν σημαδεμένη η θέση του κουτιού...ή όχι?

Δεν ήταν, πέφταμε πολύ κοντά όμως γιατί το ύψος το ξέραμε και στο κάθετο παίρναμε τις ευθείες των πριζών που υπήρχαν στο πλακάκι.

Δεν θυμάμαι κόστος, το έχω κάμποσα χρόνια. Γύρω στο 50-άρι ίσως... Δεν θυμάμαι.

Για στα χέρια σας!

Την επόμενη κόψε αφοβα μεγάλο κομμάτι και μετά κόλα του από.μεσα πλάτη,στα όρια του ραφιού ώστε να μην φαίνεται...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κώστα,5 χρόνια πηγαινοέρχομουν στο Ζαβλάνι,στην Ναούσης αν θυμάμαι καλά.

Στην Πάτρα έρχεται το συνεργείο σας?!

Περιμένω πρόσκληση απ´ το Νίκο...:flipout:

Για στα χέρια σας!

Την επόμενη κόψε αφοβα μεγάλο κομμάτι και μετά κόλα του από.μεσα πλάτη,στα όρια του ραφιού ώστε να μην φαίνεται....

Ποιά επόμενη φορά... Δεν διάβασες; :flipout:

Υ.Γ. Βέβαια, μετά, ο φίλος αποφάσισε, και πολύ σωστά νομίζω άσχετα αν εγώ τον άρχισα στα γαμοσταυρίδια πιυ μας παίδεψε :furious3:, να κόψουμε καινούριες πλάτες κολλητές με σιλικόνη πάνω στην παλιά για να μην φαίνονται οι τρύπες.

Κώστα,5 χρόνια πηγαινοέρχομουν στο Ζαβλάνι,στην Ναούσης αν θυμάμαι καλά.

Πάνο, το Ζαβλανι το ξέρω, την Ναούσης όχι. Μένω σε εντελώς αντίθετη περιοχή.

Αν είναι έτσι, άστο θα τα φτιάξω μόνος μου τότε.

Ναι ρε συ πως και δεν πηρες το πολυεργαλειο μαζι?
Μαζι με ενα ανιχνευτη καλωδιων θα σε ειχε σωσει.
Και το υλικο που αφαιρει ειναι χιλιοστο οποτε θα το ξαναεβαζες στην θεση του με ταινια διπλης και θα μπορουσες να "ξαναεπισκευτεις" το κουτι σε δευτερο χρονο!

Ναι ρε συ πως και δεν πηρες το πολυεργαλειο μαζι?
Μαζι με ενα ανιχνευτη καλωδιων θα σε ειχε σωσει.
Και το υλικο που αφαιρει ειναι χιλιοστο οποτε θα το ξαναεβαζες στην θεση του με ταινια διπλης και θα μπορουσες να "ξαναεπισκευτεις" το κουτι σε δευτερο χρονο!

Αν δείς τη φωτογραφία, μαζί μου το είχα, φοράει το τριγωνικό τριβειάκι.
Τη πτώτη τρύπα μ´ αυτό την κάναμε, αργούσαμε πιο πολύ όμως και οι κοπές με το τροχάκι ήταν πιο ίσιες.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ποιά επόμενη φορά... Δεν διάβασες; :flipout:
:flipout:

Παλι στο τζαμπα Μπαμπη?:flipout:[

Ο ηλεκτρολογος Μπαμπη τη δουλεια ειχε στα μπουτα πισω απο τα ντουλαπια? Επανακαλωδιωση εκανε?

Ο ηλεκτρολογος Μπαμπη τη δουλεια ειχε στα μπουτα πισω απο τα ντουλαπια? Επανακαλωδιωση εκανε?

Ναί.
Και πέρναγε και γείωση παντού, γιατί το σπίτι δεν είχε.
Όταν ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη γιατι δεν έχει γείωση μας είπε οτι, κατα τον ηλεκτρολόγο του, στα παλιά σπίτια με ξύλινα πατώματα δεν βάζανε γειώσεις. :nounder:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ναί.
Και πέρναγε και γείωση παντού, γιατί το σπίτι δεν είχε.
Όταν ρωτήσαμε τον ιδιοκτήτη γιατι δεν έχει γείωση μας είπε οτι, κατα τον ηλεκτρολόγο του, στα παλιά σπίτια με ξύλινα πατώματα δεν βάζανε γειώσεις. :nounder:
:flipout:
Πρωτη φορα το ακουω...

Τα σκουρόχρωμα εργαλεία τα παίρνεις μαζί για να ψαρώνουν τα μαστόρια ?? Την κάμερα την είχες πάρει μήπως έπρεπε να δεις τίποτα κρυμμένο ??
Γεια σου στρατηγέ με τα εργαλεία σου !!! :worshippy::worshippy:-bye-

Μονο εμενα δε βολεψε εκεινο το δισκοπριονακι του λιντλ; Το ειχε παρει ο πατερας μου και το χρησιμοποιησα μια φορα οπου μου βγηκαν ολες οι κοπες στο γαμο του καραγκιοζη, δε με βολεψε καθολου στο πιασιμο και στον τροπο που επρεπε να το πιεσεις για να βυθιστει, τιποτα, ξενερωσα. Αν ηταν δικο μου θα το ειχα παει πισω χωρις δευτερες σκεψεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk