Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μια βροχερή Καλημέρα σε όλους.
animated-rain-image-0014.gif

Δεν ξερω αν φταινε τοσο οι δρομοι οσο η πανάθλια οδικη παιδεια καποιων 'οδηγων'.
Διαβασα οτι καποιος εχασε τον ελεγχο απο το απεναντι ρευμα και εμβολισε το αυτοκινητο των ατυχων παιδιων.

Οι επαρχιακοι δρομοι της Ρουμανιας ειναι τρισχειροτεροι απο τους δικους μας και ομως τα ατυχηματα ειναι αναλογικα ελαχιστα.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ξερω αν φταινε τοσο οι δρομοι οσο η πανάθλια οδικη παιδεια καποιων 'οδηγων'.
Διαβασα οτι καποιος εχασε τον ελεγχο απο το απεναντι ρευμα και εμβολισε το αυτοκινητο των ατυχων παιδιων.

Οι επαρχιακοι δρομοι της Ρουμανιας ειναι τρισχειροτεροι απο τους δικους μας και ομως τα ατυχηματα ειναι αναλογικα ελαχιστα.

Καλημέρα. Μπορεί & τα δύο Μιχάλη.

...............Ο τραγικός απολογισμός
Από το 2009 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2017, σε όλον τον ΒΟΑΚ σημειώθηκαν 296 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα, 141 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 77 άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και 280 άτομα ελαφρά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας του ΒΟΑΚ................

Όποιος δεν έχει οδηγήσει σε αυτόν το δρόμο δεν αντιλαμβάνεται πόσο φονικός είναι.Σήμερα θα έπρεπε όλοι οι Κρητικοί να πολιορκούν την Περιφέρεια,και εννοείται να έχουν στήσει οδοφράγματα.Βρίσκουν λεφτά για μ@λακίες αλλά όχι για διαχωριστικό στηθαίο και μπαριέρες.Αίσχος.

Ασυντηρητος με αναποδες κλισης απουσια διαχωριστικου κιγκλιδωματος και προσβασιμος απο καθε παραπλευρη εισοδο για να κανουν αναστροφες νταλικες τρακτερ και γαιδουρια.
Α Κ Α Τ Α Λ Η Λ ΟΣ!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα.
Περιμενω να δω μετατροπη της επιτραπεζιας σεγας σε ραπτομηχανη, και ραψιμο σακουλας καλλιτεχνικο.
Μη με βαλετε να παω να ψαξω σπιτι και να τραβηξω φωτο σακουλες πλαστικες απο τις ΗΠΑ.

gplus1895897874.jpg

Κωστα τι κανεις εσυ με τους θεατρινους;
Βεβαια δεν πολυκαταλαβα που κολλαει το τατουαζ...............(εχω ακουσει οτι ειναι σειρα βεβαια)
Ποτε επιστρεφεις στην βαση σου διαθετοντας χρονο να "χαραμισεις" μαζι μου;
Τα κομματια απο τα στυλο πρεπει οποσδηποτε να ειναι 150 Χ 20 Χ 20; Δεν κοβεται στη μεση αυτο μετα το τρυπημα;
Αν ναι ποσο μηκος το πανω και ποσο το κατω;

Δημήτρη καλησπέρα.
Την Δευτέρα βράδυ θα γυρίσουμε. Μετά όμως θα είμαι βάρδια.

Τα κομμάτια στα στυλό συνήθως είναι κομμένα ακριβώς στην μέση. Φυσικά σε άλλα μοντέλα υπάρχει μία μικρή διαφορά. Ο γενικός κανόνας είναι στην μέση.

Απλά εδώ που είμαι έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια - σκηνές για το σήριαλ "Τατουάζ".

Καλημέρα κ Χρόνια Πολλά. Μακάρι η θεία Φώτιση να μας φωτίσει όλους.

Χρόνια Πολλά κ στο νήμα των Φωτιστικών !