Δεν είναι θέμα οδήγησης ο Gustard δίνει 2.5 Watt στα 50 Ohm και είναι και ποιοτικά Watt , με λίγα λόγια τα ξεσκίζει!Βρε συ Πετρο, δεν ξερω με τι να τα οδηγησεις αλλα το γεγονος οτι τα ακους μονοδιαστατα δηλωνει ανεπαρκη οδηγηση. Βρες κανα mojo αν μπορεις και ακουτα σε νορμαλ σταθμες...
Εσύ Πέτρο καλά κάνεις και πιστεύεις ότι θέλεις ... απλά επειδή είσαι κάπως απόλυτος στην κατάθεση των απόψεων σου, πρέπει να ακούγεται και καμμιά άλλη γνώμη, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αντιληφθούν ότι στον χώρο δεν χωρούν ''αξιώματα'' ...
Καλά όχι απλά απόλυτος (μου το λέει ο teddy συνέχεια!) , ισοπεδωτικός τολμώ να πω , καλά που υπάρχουν και πιο μετριοπαθείς φωνές όπως εσύ να μου τραβάνε λίγο το αυτί
και να έρχονται τα πράγματα στην θέση τους :ears:
Φυσικά τα είπαμε αυτά περί ορέξεως....και δεν χωράει συζήτηση ότι όπως είπες η ακρόαση από υποψήφιους αγοραστές σε αυτά τα ποσά είναι υποχρεωτική.
ΥΓ. τα δικά μου 650 ήταν μπλεδίζον -μολυβί, αν θυμάμαι καλά ... σίγουρα όχι ασημένια ... αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς ασημένια ..
Είναι αυτά που αν κοιτάξεις μέσα από τις γρίλιες από την έξω μεριά βλέπεις μέσα το ηχείο και είναι ασημί όχι μαύρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.