Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε πραξη τα γραπτα σου

Σε πείραξε το +1??? χαχαχχααχ... όσο θα με προσβάλλεις τόσο θα απαντώ...(μέχρι του σημείου βέβαια που δεν θα ανεχτώ άλλη προσβολή)... Υποθέτω μου επιτρέπεις έτσι???

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εγώ πάντος πλακωνόμουν με τους ΧΑυγήτες από μικρό παιδί...
Στους πόσους ΧΑυγήτες παίρνουμε δώρο έναν Πακιστανό;

:flipout:

:flipout::flipout::flipout: ...μου φύγαν ολα απ τα χερια,μπύρες,τσιγάρα..χαχαχαχα
Μπα παναθεμάσε...χαχαχαχαχα

Και στο γήπεδο φωνάζουν συνθήματα, ενίοτε σπάνε και καίνε. Λυντσάρισμα είδες; Εγώ όχι...

Ε δεν μπορεί κάνεις πλάκα....τώρα...

Αν τον αφήσουν ελεύθερο στα χέρια τους, νομίζεις θα μείνει τίποτα.... ήδη κάποια μέλη θα ήταν πρόθυμα.....

Δωράκι.....(τι να κάνω τώρα το βρήκα...)...

Για όσους σκεφτούν να αντιτείνουν “μα πώς η Ελλάδα θα κάνει μεταναστευτική πολιτική εν μέσω κρίσης και χωρίς πόρους;”, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι – αλλά κι αυτοί δε χωρούν στα θεαματικά πλάνα των δελτίων. Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, από τα 12.250.000 που της χορηγούσε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων για το 2010, η Ελλάδα απορρόφησε μόνο 196.000 ευρώ [2]. Γιατί; Διότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κέντρα φιλοξενίας, και όχι για στρατόπεδα κράτησης ανθρώπινου φορτίου προς απέλαση, σαν αυτά που έχει κατά νου ο κύριος Δένδιας και οι συν αυτώ. Τα χρήματα αυτά προορίζονται, με άλλα λόγια, για μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, και όχι για την υλοποίηση των φαντασιώσεων της ακροδεξιάς, που ανέλαβαν φιλότιμα αυτοί ακριβώς που ευθύνονται για τον ξενιτεμό τόσων και τόσων ελλήνων την τελευταία διετία.

http://www.alterthess.gr/content/po...zeys-toy-dimostheni-papadatoy-anagnostopoyloy

Υ.Γ Αντε γειά......

Σε πείραξε το +1??? χαχαχχααχ... όσο θα με προσβάλλεις τόσο θα απαντώ...(μέχρι του σημείου βέβαια που δεν θα ανεχτώ άλλη προσβολή)... Υποθέτω μου επιτρέπεις έτσι???

Νομιζω ειρώνικα σχόλια και προσβολές προσάπτεις κι εσυ σε όσους δε συμφωνούν με τα λεγόμενά σου.
Μη με κάνεις να τα ψάξω απ την αρχή του νήματος..νυχτιάτικα(φιλικά πάντα)

Ε δεν μπορεί κάνεις πλάκα....τώρα...

Αν τον αφήσουν ελεύθερο στα χέρια τους, νομίζεις θα μείνει τίποτα.... ήδη κάποια μέλη θα ήταν πρόθυμα.....

Όχι δεν κάνω καμία πλάκα. Εδώ είναι η διαφορά, στην Ελλάδα δεν σε αφήνουν στα χέρια του όχλου...

Oχι τι να με πειραξει απλα νομιζα οτι θα εφευγες.
Αλλα μιας και δεν εφυγες να σου θυμισω και 2-3 ακομα γραπτα σου μιας και ξεχνας.

Για το περιστατικο που ΧΑτες την επεσαν σε τσιγγανους
Η αντιβία ως απάντηση στην βία(και η μοναδική) είναι το μοναδικό ανθρώπινο στοιχείο που απομένει σε τέτοιες "απάνθρωπες" στιγμές......

Μπράβο στα παιδιά.....
Μπραβο στα παιδια που εδειραν τους ΧΑτες επειδη την επεσαν τους Τσιγγανους αλλα το τερας που σχεδον σκοτωσε μια 15χρονη ας το κρινει η δικαιοσυνη

Οταν καποιος εγραψε
"Εμφυλιος ρε γαμωτο... Εμφυλιος...
Η ιστορια επαναλαμβανεται" απαντησες
Why not....
Πηγάδια έχει η χώρα άπλετα....
Προφανως για να παμε τους φασιστες βολτα να δουν το πηγαδι και να πιουμε καφε εννοουσες ε?

Ειναι ξεκαθαρο οτι υποστηριζεις την βια μονο εκει που σε βολευει ιδεολογικα, ανεξαρτητων συνθηκων, αλλα μιας και ειμαι ψευτης ας σε "κρινουν" οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και οχι εγω, η κριση ενω ψευτη δεν εχει αξια.
Προσωπικα πεφτω απο τα συννεφα που δεν εχεις υποστηριξει ακομα ανοικτα τον δραστη.
Και τελος σε παρακαλω μη μου κανεις υποδειξεις περι προσβολων οταν το εχεις αναγαγει σε επιστημη και χαρακτηριζεις φασιστα αδεκαστα τον οποιοδηποτε.

Last edited:

Δωράκι.....(τι να κάνω τώρα το βρήκα...)...

Για όσους σκεφτούν να αντιτείνουν “μα πώς η Ελλάδα θα κάνει μεταναστευτική πολιτική εν μέσω κρίσης και χωρίς πόρους;”, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι – αλλά κι αυτοί δε χωρούν στα θεαματικά πλάνα των δελτίων. Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, από τα 12.250.000 που της χορηγούσε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων για το 2010, η Ελλάδα απορρόφησε μόνο 196.000 ευρώ [2]. Γιατί; Διότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κέντρα φιλοξενίας, και όχι για στρατόπεδα κράτησης ανθρώπινου φορτίου προς απέλαση, σαν αυτά που έχει κατά νου ο κύριος Δένδιας και οι συν αυτώ. Τα χρήματα αυτά προορίζονται, με άλλα λόγια, για μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, και όχι για την υλοποίηση των φαντασιώσεων της ακροδεξιάς, που ανέλαβαν φιλότιμα αυτοί ακριβώς που ευθύνονται για τον ξενιτεμό τόσων και τόσων ελλήνων την τελευταία διετία.

http://www.alterthess.gr/content/po...zeys-toy-dimostheni-papadatoy-anagnostopoyloy

Υ.Γ Αντε γειά......

Ε,και;
Μπορείς να μου πεις που χρειάζονται οι μετανάστες στην Ελλάδα;
Εχουμε καμμια βαριά βιομηχανία που να χρειάζεται ανθρωπινο δυναμικό και δε το καλύπτει η εγχώρια προσφορά;
Να απασχοληθούν που,οταν οι ιδιοι οι νεοι Ελληνες δεν ξέρουν αν σε λίγο θα μπορούν να στηρίξουν μια οικογένεια;
Που θα απασχοληθούν πές μου..και μετα παρέθεσε οσα λινκ θέλεις

Αλλα μιας και δεν εφυγες να σου θυμισω και 2-3 ακομα γραπτα σου μιας και ξεχνας.

Μπραβο στα παιδια που εδειραν τους ΧΑτες επειδη την επεσαν τους Τσιγγανους αλλα το τερας που σχεδον σκοτωσε μια 15χρονη ας το κρινει η δικαιοσυνη

Οταν καποιος εγραψε
Η ιστορια επαναλαμβανεται απαντησες "

Προφανως για να παμε τους φασιστες βολτα να δουν το πηγαδι και να πιουμε καφε εννοουσες ε?

Ειναι ξεκαθαρο οτι υποστηριζεις την βια μονο εκει που σε βολευει ιδεολογικα, ανεξαρτητων συνθηκων, αλλα μιας και ειμαι ψευτης ας σε "κρινουν" οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και οχι εγω, η κριση ενω ψευτη δεν εχει αξια.
Και τελος σε παρακαλω μη μου κανεις υποδειξεις περι προσβολων οταν το εχεις αναγαγει σε επιστημη και χαρακτηριζεις φασιστα αδεκαστα τον οποιοδηποτε.

Επαναστατούλης μας βγήκε πάντως..δε το περίμενα!!!!!!

Εσυ δεν εισαι αυτος που με θερμη υποστηριζεις οτι οι φασιστες θελουν ξυλο επειδη ριχνουν ξυλο και απο την αλλη της λες στο Tzimisce επειδη υποστηριζει οτι σε εναν δολοφονο και μονο κατ'ευφημισμο ανθρωπο θα πρεπει να φερθεις με τακτ?

20 σελιδες με εκραζες και με ελεγες πασιφιστη

Μηπως τοτε φυσαγε νοτιας ομως ?

Γιατι τελικα οπως φυσαει ο ανεμος αλλαζουν οι αποψεις.

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Νομιζω ειρώνικα σχόλια και προσβολές προσάπτεις κι εσυ σε όσους δε συμφωνούν με τα λεγόμενά σου.
Μη με κάνεις να τα ψάξω απ την αρχή του νήματος..νυχτιάτικα(φιλικά πάντα)

Για προσβολές ψάξε όσο θες......

Καλα κι εγω αν πω καποιον μαλακα αν παρεξηγηθει θα πω οτι δεν ειναι βρισια αλλα γενετικος προσδιορισμος.

Απο κωλοτουμπες εχουμε χορτασει. Λιγη αξιοπρεπεια μας λειπει.

Οταν καποιος εγραψε
Η ιστορια επαναλαμβανεται" απαντησες

Προσωπικα πεφτω απο τα συννεφα που δεν εχεις υποστηριξει ακομα ανοικτα τον δραστη.

Χαίρομαι που με έχεις "φακελώσει" τιμή μου.... όπως και το σχόλιο του Σάκη...περί επαναστατικότητας....

Δεν ήξερα να πάω στους Χρυσαυγίτες και να τους πω...

"Ρε παιδιά μην τον βαράτε ρε τον κακομοίρη...αφήστε τον"... Και αυτοί αμέσως θα τον άφηναν ε???

Με πείσατε παιδιά... Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον φασισμό να παρελαύνει και εσείς να τους παρακαλάτε μην σας πειράξουν....χαχαχαχ

Έχετε πλάκα τελικά...

Υ.Γ Προφανώς και απο Ιστορία δεν έχεις και άμεση σχέση ε?? Ξέρεις τι έγινε στον Εμφύλιο?? Ποιοι ήταν απο την μία και ποιοι απο την άλλη??? Πάντως πολλοί ταγματασφαλίτες είναι πρόγονοι πολλών χ.α.......

Υ.Γ Ξαναλέω ότι όταν με βαρέσουν θα τους βαρέσω.... Εσύ κάτσε και παρακάλα.....

Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, από τα 12.250.000 που της χορηγούσε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων για το 2010, η Ελλάδα απορρόφησε μόνο 196.000 ευρώ [2]. Γιατί; Διότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κέντρα φιλοξενίας, και όχι για στρατόπεδα κράτησης ανθρώπινου φορτίου προς απέλαση, σαν αυτά που έχει κατά νου ο κύριος Δένδιας και οι συν αυτώ.

Αυτό γιατί;
Είχαν βάλει κάποιες προδιαγραφές οι Ευρωπαίοι και οι δικοί μας δεν τις τήρησαν;
Έλειπαν κάποια κομφορ; Κάποιες διαδικασίες;
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κονδύλια για επαναπατρισμό;

Μωρε κάνε οτι θες.....No pro απο εμένα.... Και ο φασίστας δεν είναι βρισιά.... ή μάλλον είναι όσο βρισιά είναι να λέτε εμένα Αριστερό....

Στη συνείδησή μου ο φασίστας είναι κάτι πολύ κακό. Κι ό φασισμός δεν είναι πια πολιτικό ρεύμα, αλλα νοοτροπία. Ουσιαστικά η νοοτροπία της αυθαιρεσίας, της επιβολής και του ετσιθελισμού. Κι εσύ, παρά την θέλησή σου, δεν είσαι αριστερός. Κάποιος σου είπε οτι είσαι, και τον πίστεψες... Στερείσαι της χαρακτηριστικής αριστερής "πρακτικής οφέλιμης προς όλους σκέψης"... Κατ'επανάληψη φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί τα έχεις μπερδεμένα μέσα σου - λίγο απ´όλα - σε μια μακαρονάδα απο -ισμούς... Χρειάζεσαι δουλειά ακόμα... :)

Στη συνείδησή μου ο φασίστας είναι κάτι πολύ κακό. Κι ό φασισμός δεν είναι πια πολιτικό ρεύμα, αλλα νοοτροπία. Ουσιαστικά η νοοτροπία της αυθαιρεσίας, της επιβολής και του ετσιθελισμού. Κι εσύ, παρά την θέλησή σου, δεν είσαι αριστερός. Κάποιος σου είπε οτι είσαι, και τον πίστεψες... Στερείσαι της χαρακτηριστικής αριστερής "πρακτικής οφέλιμης προς όλους σκέψης"... Τα έχεις μπερδεμένα μέσα σου - λίγο απ´όλα - σε μια μακαρονάδα απο -ισμούς... Χρειάζεσαι δουλειά ακόμα... :)

Πρέπει να το σπουδάσεις αυτό μην το αφήσεις.....

Αυτό γιατί;
Είχαν βάλει κάποιες προδιαγραφές οι Ευρωπαίοι και οι δικοί μας δεν τις τήρησαν;
Έλειπαν κάποια κομφορ; Κάποιες διαδικασίες;
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κονδύλια για επαναπατρισμό;

Καλα και εκει τωρα...

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=321131

Παντως απο κει που το προβλημα ειναι παγκοσμιο , γιγαντιαιο , καπιταλιστικο , ιμπεριαλιστικο κλπ κλπ , τα 12 εκ μερικοι θελουν να τα παρουσιασουν ως υπερτατη σωτηρια.Ξαφνικα οι Ευρωπαιοι θελουν να βοηθησουν και να, αν εμεις παιρναμε τα κονδυλια το προβλημα θα ειχε λυθει..Τοσο απλα , τοσο ευκολα ...

Mπορεί να μας εξηγήσεις Αιμίλιε,πως φαντάζεσαι τα κέντρα φιλοξενίας που αναφέρεις;
Και η διαφορά τους απο τα κέντρα κράτησης;(η στρατόπεδα οπως τα ονομάζεις)

Υ.Γ Ξαναλέω ότι όταν με βαρέσουν θα τους βαρέσω...εαν ειναι φασιστες.... Εσύ κάτσε και παρακάλα.....

Στο εφτιαξα γιατι μαλλον αυτο ηθελες να πεις, γιατι αν δεν ειναι Ελληνες φασιστες ειπαμε δεν τους βαραμε αλλα
Υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να το κρίνουν... Πιστεύω συμφωνείς σε αυτό έτσι???ή μήπως θέλεις να κρίνουμε και την τύχη του εν είδη λαϊκού δικαστηρίου, πολιτισμένα???

Καλα εφυγα, καληνυχτα γιατι προφανως δεν βγαζεις ακρη με τον εαυτο σου δεν ειναι δυνατον να βγαλουν οι αλλοι ακρη με'σενα.

Last edited: