Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε πραξη τα γραπτα σου
Σε πείραξε το +1??? χαχαχχααχ... όσο θα με προσβάλλεις τόσο θα απαντώ...(μέχρι του σημείου βέβαια που δεν θα ανεχτώ άλλη προσβολή)... Υποθέτω μου επιτρέπεις έτσι???
Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κανε πραξη τα γραπτα σου
Εγώ πάντος πλακωνόμουν με τους ΧΑυγήτες από μικρό παιδί...
Στους πόσους ΧΑυγήτες παίρνουμε δώρο έναν Πακιστανό;
![]()
Και στο γήπεδο φωνάζουν συνθήματα, ενίοτε σπάνε και καίνε. Λυντσάρισμα είδες; Εγώ όχι...
Σε πείραξε το +1??? χαχαχχααχ... όσο θα με προσβάλλεις τόσο θα απαντώ...(μέχρι του σημείου βέβαια που δεν θα ανεχτώ άλλη προσβολή)... Υποθέτω μου επιτρέπεις έτσι???
Ε δεν μπορεί κάνεις πλάκα....τώρα...
Αν τον αφήσουν ελεύθερο στα χέρια τους, νομίζεις θα μείνει τίποτα.... ήδη κάποια μέλη θα ήταν πρόθυμα.....
Μπραβο στα παιδια που εδειραν τους ΧΑτες επειδη την επεσαν τους Τσιγγανους αλλα το τερας που σχεδον σκοτωσε μια 15χρονη ας το κρινει η δικαιοσυνηΗ αντιβία ως απάντηση στην βία(και η μοναδική) είναι το μοναδικό ανθρώπινο στοιχείο που απομένει σε τέτοιες "απάνθρωπες" στιγμές......
Μπράβο στα παιδιά.....
Προφανως για να παμε τους φασιστες βολτα να δουν το πηγαδι και να πιουμε καφε εννοουσες ε?Why not....
Πηγάδια έχει η χώρα άπλετα....
Δωράκι.....(τι να κάνω τώρα το βρήκα...)...
Για όσους σκεφτούν να αντιτείνουν “μα πώς η Ελλάδα θα κάνει μεταναστευτική πολιτική εν μέσω κρίσης και χωρίς πόρους;”, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι – αλλά κι αυτοί δε χωρούν στα θεαματικά πλάνα των δελτίων. Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, από τα 12.250.000 που της χορηγούσε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων για το 2010, η Ελλάδα απορρόφησε μόνο 196.000 ευρώ [2]. Γιατί; Διότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κέντρα φιλοξενίας, και όχι για στρατόπεδα κράτησης ανθρώπινου φορτίου προς απέλαση, σαν αυτά που έχει κατά νου ο κύριος Δένδιας και οι συν αυτώ. Τα χρήματα αυτά προορίζονται, με άλλα λόγια, για μια σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, και όχι για την υλοποίηση των φαντασιώσεων της ακροδεξιάς, που ανέλαβαν φιλότιμα αυτοί ακριβώς που ευθύνονται για τον ξενιτεμό τόσων και τόσων ελλήνων την τελευταία διετία.
http://www.alterthess.gr/content/po...zeys-toy-dimostheni-papadatoy-anagnostopoyloy
Υ.Γ Αντε γειά......
Oχι τι να με πειραξει απλα νομιζα οτι θα εφευγες.
Αλλα μιας και δεν εφυγες να σου θυμισω και 2-3 ακομα γραπτα σου μιας και ξεχνας.
Για το περιστατικο που ΧΑτες την επεσαν σε τσιγγανους
Μπραβο στα παιδια που εδειραν τους ΧΑτες επειδη την επεσαν τους Τσιγγανους αλλα το τερας που σχεδον σκοτωσε μια 15χρονη ας το κρινει η δικαιοσυνη
Οταν καποιος εγραψε
"Εμφυλιος ρε γαμωτο... Εμφυλιος...
Η ιστορια επαναλαμβανεται απαντησες "
Προφανως για να παμε τους φασιστες βολτα να δουν το πηγαδι και να πιουμε καφε εννοουσες ε?
Ειναι ξεκαθαρο οτι υποστηριζεις την βια μονο εκει που σε βολευει ιδεολογικα, ανεξαρτητων συνθηκων, αλλα μιας και ειμαι ψευτης ας σε "κρινουν" οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και οχι εγω, η κριση ενω ψευτη δεν εχει αξια.
Και τελος σε παρακαλω μη μου κανεις υποδειξεις περι προσβολων οταν το εχεις αναγαγει σε επιστημη και χαρακτηριζεις φασιστα αδεκαστα τον οποιοδηποτε.
Εσυ δεν εισαι αυτος που με θερμη υποστηριζεις οτι οι φασιστες θελουν ξυλο επειδη ριχνουν ξυλο και απο την αλλη της λες στο Tzimisce επειδη υποστηριζει οτι σε εναν δολοφονο και μονο κατ'ευφημισμο ανθρωπο θα πρεπει να φερθεις με τακτ?
20 σελιδες με εκραζες και με ελεγες πασιφιστη
Νομιζω ειρώνικα σχόλια και προσβολές προσάπτεις κι εσυ σε όσους δε συμφωνούν με τα λεγόμενά σου.
Μη με κάνεις να τα ψάξω απ την αρχή του νήματος..νυχτιάτικα(φιλικά πάντα)
Oχι τι να με πειραξει απλα νομιζα οτι θα εφευγες.
Αλλα μιας και δεν εφυγες να σου θυμισω και 2-3 ακομα γραπτα σου μιας και ξεχνας.
Για το περιστατικο που ΧΑτες την επεσαν σε τσιγγανους
Μπραβο στα παιδια που εδειραν τους ΧΑτες επειδη την επεσαν τους Τσιγγανους αλλα το τερας που σχεδον σκοτωσε μια 15χρονη ας το κρινει η δικαιοσυνη
Οταν καποιος εγραψε
"Εμφυλιος ρε γαμωτο... Εμφυλιος...
Η ιστορια επαναλαμβανεται" απαντησες
Προφανως για να παμε τους φασιστες βολτα να δουν το πηγαδι και να πιουμε καφε εννοουσες ε?
Ειναι ξεκαθαρο οτι υποστηριζεις την βια μονο εκει που σε βολευει ιδεολογικα, ανεξαρτητων συνθηκων, αλλα μιας και ειμαι ψευτης ας σε "κρινουν" οι αλλοι απο αυτα που γραφεις και οχι εγω, η κριση ενω ψευτη δεν εχει αξια.
Προσωπικα πεφτω απο τα συννεφα που δεν εχεις υποστηριξει ακομα ανοικτα τον δραστη.
Και τελος σε παρακαλω μη μου κανεις υποδειξεις περι προσβολων οταν το εχεις αναγαγει σε επιστημη και χαρακτηριζεις φασιστα αδεκαστα τον οποιοδηποτε.
Απο κωλοτουμπες εχουμε χορτασει. Λιγη αξιοπρεπεια μας λειπει.
Σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ, από τα 12.250.000 που της χορηγούσε το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων για το 2010, η Ελλάδα απορρόφησε μόνο 196.000 ευρώ [2]. Γιατί; Διότι τα χρήματα αυτά προορίζονταν για κέντρα φιλοξενίας, και όχι για στρατόπεδα κράτησης ανθρώπινου φορτίου προς απέλαση, σαν αυτά που έχει κατά νου ο κύριος Δένδιας και οι συν αυτώ.
Μωρε κάνε οτι θες.....No pro απο εμένα.... Και ο φασίστας δεν είναι βρισιά.... ή μάλλον είναι όσο βρισιά είναι να λέτε εμένα Αριστερό....
Στη συνείδησή μου ο φασίστας είναι κάτι πολύ κακό. Κι ό φασισμός δεν είναι πια πολιτικό ρεύμα, αλλα νοοτροπία. Ουσιαστικά η νοοτροπία της αυθαιρεσίας, της επιβολής και του ετσιθελισμού. Κι εσύ, παρά την θέλησή σου, δεν είσαι αριστερός. Κάποιος σου είπε οτι είσαι, και τον πίστεψες... Στερείσαι της χαρακτηριστικής αριστερής "πρακτικής οφέλιμης προς όλους σκέψης"... Τα έχεις μπερδεμένα μέσα σου - λίγο απ´όλα - σε μια μακαρονάδα απο -ισμούς... Χρειάζεσαι δουλειά ακόμα...![]()
Αυτό γιατί;
Είχαν βάλει κάποιες προδιαγραφές οι Ευρωπαίοι και οι δικοί μας δεν τις τήρησαν;
Έλειπαν κάποια κομφορ; Κάποιες διαδικασίες;
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κονδύλια για επαναπατρισμό;
Υ.Γ Ξαναλέω ότι όταν με βαρέσουν θα τους βαρέσω...εαν ειναι φασιστες.... Εσύ κάτσε και παρακάλα.....
Υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να το κρίνουν... Πιστεύω συμφωνείς σε αυτό έτσι???ή μήπως θέλεις να κρίνουμε και την τύχη του εν είδη λαϊκού δικαστηρίου, πολιτισμένα???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.