Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Εμιλ..... αναλογίσου....

Καλά ρε Βασίλη, θα αναλογιστώ.....τι να κάνω..... Αν δεν μπορείς να μου το πεις εδώ στείλε ένα pm....

Δεν κρατάω κακίες σε τέτοια θέματα, πάω παρακάτω στην ζωή μου..... Εκτός απο ορισμένα που τα έχω πολύ ψηλά στην αξιοπρέπεια μου.... Και με τον Ντίνο χτες πλακωθήκαμε, και???? Σήμερα τα λέγαμε..... (ακόμη δεν τον έχω αποκληρώσει, χιχι)....

Τεσπά, πάμε παρακάτω αν θέλουν και άλλοι....

Κάτσε γιατί στράβωσα λιγουλάκι ,,,

λίγο ...

πές μου για τα παραμύθια ,,,

που ειναι τα παραμύθια και που ο δράκος ?

χαχαχα!! Τώρα το είδες ε??? (λέω και εγώ)....

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλά ρε Βασίλη, θα αναλογιστώ.....τι να κάνω..... Αν δεν μπορείς να μου το πεις εδώ στείλε ένα pm....

Δεν κρατάω κακίες σε τέτοια θέματα, πάω παρακάτω στην ζωή μου..... Εκτός απο ορισμένα που τα έχω πολύ ψηλά στην αξιοπρέπεια μου.... Και με τον Ντίνο χτες πλακωθήκαμε, και???? Σήμερα τα λέγαμε..... (ακόμη δεν τον έχω αποκληρώσει, χιχι)....

Τεσπά, πάμε παρακάτω αν θέλουν και άλλοι....

Έτσι βρε, αυτό έλειπε να κρατάμε κακίες μεταξύ μας!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Καλά δεν πειράζει.... είναι σύνηθες γενικώς αλλά και ειδικώς εδώ μέσα όταν δεν συμφωνούμε με την πραγματικότητα και με ορισμένα επιστημονικά δεδομένα, να λεμε δεν το πιστεύω. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι....-bye-

Γιατι υποθετεις ότι αυτοι που συμμετειχαν γνωριζαν ποια είναι η θανατηφορα δοση ρευματος για τον ανθρωπο. Γιατι αν δε γνωριζαν, το περισσοτερο πιθανο για το μεσο αμερικανο, σκοτωναν εν αγνοια τους κατι που οδηγει σε εντελως διαφορετικη ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφορας. Με αναλογο τροπο εφοσον ο πονος δεν εχει μοναδα μετρησης ειναι υποκειμενικη η αντιληψη της αισθησης του.

Το πειραμα παρουσιαζει μια προκαταληψη η οποια οφειλεται καθαρα στο γνωστικο επιπεδο των επιπτωσεων της ληψης ρευματος στον ανθρωπο.

Είναι επικινδυνο να αναπαραγει καποιος γνωση που αδυνατει να εμπεδωσει (ο ορισμος της παπαγαλιας). Συνηθες φαινομενο οχι μονο εδω μεσα αλλα και στη ζωη γενικοτερα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Experimenter's_bias

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Γιατι υποθετεις ότι αυτοι που συμμετειχαν γνωριζαν ποια είναι η θανατηφορα δοση ρευματος για τον ανθρωπο. Γιατι αν δε γνωριζαν, το περισσοτερο πιθανο για το μεσο αμερικανο, σκοτωναν εν αγνοια τους κατι που οδηγει σε εντελως διαφορετικη ερμηνεια της ανθρωπινης συμπεριφορας. Με αναλογο τροπο εφοσον ο πονος δεν εχει μοναδα μετρησης ειναι υποκειμενικη η αντιληψη της αισθησης του.

Το πειραμα παρουσιαζει μια προκαταληψη η οποια οφειλεται καθαρα στο γνωστικο επιπεδο των επιπτωσεων της ληψης ρευματος στον ανθρωπο.

Είναι επικινδυνο να αναπαραγει καποιος γνωση που αδυνατει να εμπεδωσει (ο ορισμος της παπαγαλιας). Συνηθες φαινομενο οχι μονο εδω μεσα αλλα και στη ζωη γενικοτερα.

Τεχνικά μιλώντας και εγώ τέινω να συμφωνήσω ως ένα σημείο με το πρακτικό θέμα στο πείραμα ,,

δεν κατάλαβαν οι περισότεροι τι συμβαίνει με την ηλεκτροπληξία ( αόρατη θανατηφόρο δύναμη με λίγες εως καμία εμπειρία πολύς κόσμος ,,) ,, και συνάμα καλυμένο όλλο αυτό με σοβαροφανή επιστημονικά μανδία που σε κάνει να νομίζεις ότι υπερέχει η ασφάλεια ,,η αν μη τι άλλο δεν πιστέυεις σε καμία περίπτωση οτι θα σκοτώσεις κάποιον ,,,

βέβαια ,, υπάρχει στην μέση η εμβολή της δραματικής φωνής ,, που παρακαλει σταματήστε ,,,

αλλα γενικά κάπου χάσκει όλο αυτό απο την δική μου πλευρά ως αναφορά , και παλι λέω το τεχνικό θέμα ,,,

απο τα 50-60 βόλτ και πάνω παντως είναι απλά τρελός πόνος ...

εάν εναλασόμενο ,, ψιλοπαλέυεται ,, εάν συνεχές ,,, απλά κάνεις τρύπα στην επιδερμίδα απο το εγκαυμα ... βλέπεις και καπνό δλδ ..

οφ τόπικ

δεν πειράζει να πέσουν λίγο οι τόνοι ,, να μην λέτε ότι δεν είμαστε τεχνικό φόρουμ ..

600 βόλτ συνεχές ,,, ευτυχώς ,, ελαφρά ένταση ,, κατι μιλιαμπέρ κανα 150αρι 200 ,,,,

εκτίναξη 3 μετρα μακριά με σταμάτησε το ντουβάρι πίσω ,, και μικρή λυποθυμία ,,

απορώ πως ζώ ακόμα ,,, σε πείσμα μερικών εντέλει ,,,

δεν σας κάνω την χάρη ρε ,,,

:flipout::jester::eviltongue:

Έγινε εριστικός και ο Χατζηγεωργίου!
Το ακούσαμε κι αυτό!
Who's next?

Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Που βγήκες να υποστηρίξεις τον συνάδελφο διαχειριστή.

Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Κάτσε γιατί στράβωσα λιγουλάκι ,,,

λίγο ...

πές μου για τα παραμύθια ,,,

που ειναι τα παραμύθια και που ο δράκος ?

Να μην στραβωνεις

Μυθοπλαστη χαρακτηρησα αυτον που ελεγε για ενα παιδακι εναμιση μετρο που τον βαραγε και τον εβριζε καποιος πανηψυλος, οταν εκεινος ο πανηψυλος βρηκε ενα περιοδικο "ακαταλληλο" στην τσαντα που ηταν κατω απο μια σελα. Δεν εγινε ουτε καταγγελια απο τον πατερα που πηγε στο ΑΤ, ουτε τιποτα. Δλδ ο ΠΑΤΕΡΑΣ εκεινου του παιδιου που ηταν εναμιση μετρο δεν εκανε τιποτα.
Εμενα πρωσοπικα δεν μου ειναι πιστευτη αυτη η ιστορια, για αυτο και την χαρακτηρισα σαν παραμυθι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελ

Ααααα έτσι είναι...... Μην το χαλάς τώρα.... Εδώ βάζουν βίντεο με Μουσουλμάνους που κοπανάνε τις γυναίκες τους και αναρωτιούνται γιατί θυμώνουμε......ή οτι την είδαμε ιδιοκτησία το thread...άλλη σκορδοκαΐλα δεν είχα....

Την κοροϊδία όμως δεν την ανέχομαι....

Γιατι σε ενοχλει η αληθεια Αιμιλιε ; Η εικονα δεν λεει ψεμματα ,γιατι σε ενοχλει η παρουσιαση ενος γεγονοτος που συμβαινει στα αληθεια ;
Μιλας για ρατσισμο και δεν εχεις ιδεα τι ειναι ρατσισμος ,προσωπικα θεωρω την συμπεριφορα σου φασιστικη και ρατσιστικη μεσα εδω ,το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να μιλας ειρωνικα να κανεις διαχωρισμους να βαζεις ταμπελες στους συνομιλιτες σου ανευ λογου και αιτιας ,απλα γιατι δεν συμφωνουν με την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ , αααα και να δινεις τιτλους στον εαυτο σου .

Δες λοιπον πως φερονται οι ρατσιστες ,Ινδοι στην εικονα που βλεπεις κατα μουσουλμανων .

http://www.youtube.com/watch?v=5YWRLCPD7DQ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Οκ αφου τα λέει και η βικιπίντια και μάλιστα σε ένα άρθρο που ως προμετωπίδα του λέει "This article may require cleanup to meet Wikipedia's quality standards" δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτι

Γιατι σε ενοχλει η αληθεια Αιμιλιε ; Η εικονα δεν λεει ψεμματα ,γιατι σε ενοχλει η παρουσιαση ενος γεγονοτος που συμβαινει στα αληθεια ;
Μιλας για ρατσισμο και δεν εχεις ιδεα τι ειναι ρατσισμος ,προσωπικα θεωρω την συμπεριφορα σου φασιστικη και ρατσιστικη μεσα εδω ,το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να μιλας ειρωνικα να κανεις διαχωρισμους να βαζεις ταμπελες στους συνομιλιτες σου ανευ λογου και αιτιας ,απλα γιατι δεν συμφωνουν με την γραμμη του ΣΥΡΙΖΑ , αααα και να δινεις τιτλους στον εαυτο σου .

Δες λοιπον πως φερονται οι ρατσιστες ,Ινδοι στην εικονα που βλεπεις κατα μουσουλμανων .

fake είναι Αιμίλιε!!!!
Μη δίνεις βάση...:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελ

Δες λοιπον πως φερονται οι ρατσιστες ,Ινδοι στην εικονας που βλεπεις κατα μουσουλμανων .

Το μη χειρον βελτιστον δηλαδη αγαπητε;Θα πρεπει να αισθανομαστε οτι ανηκουμε στα ανωτερα κλιμακια της ανθρωπινης υπαρξης εξ'αιτιας της φρικης που μας παρουσιαζεις στα βιντεο που παραθετεις;Και να πω οτι αυτα τα βιντεο δε θα επρεπε να ανεβαινουν αβασανιστα,ισως να ιδωθουν και απο ανηλικους,δεν ειναι και οτι καλυτερο..Την προσωπικη μου θεση εκφραζω,δεν αποτελει επισημη θεση της ΔΟ.

Και μου την λέτε οτι ανεβάζω photos απο facebook με τα φασισταριά να λένε χύμα παρτίδα ότι συμμετείχαν σε εγκληματικές ενέργειες...... Και απο την άλλη ο καθένας δηλώνει "ανωτέρα" φυλή και δεν λέτε τίποτα....

Οκ.....

Budda αγόρι μου όταν συνέλθεις απο το σοκ της "πολυπολιτισμικότητας" έλα να μου τα πεις ξανά.... Με υποστηρικτές φασιστικών αντιλήψεων(ανωτερότητας φυλής ή έθνους) δεν είχα σχέσεις ποτέ και μάλιστα όσους γνώρισα στην ζωή μου τους έστειλα εις τον διάολο νωρίς.....

Άντε γεια και συνέχισε....μην σταματήσεις τώρα που πήρες και φόρα....(να ξέρες πόσοι Χριστιανοί Ελληναράδες κάνουν τα ίδια......κακομοίρη).....

Η κατασταση κλιμακωνεται πολυ επικινδυνα,θα συμφωνησω με το Βασιλη που μερικα ποστ πριν λεει οτι τελικα θα τη βρουμε ως χωρα απο εκει που δεν το περιμεναμε,απο το φασισμο.Καμαρωστε και προβληματιστειτε στ'αληθεια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157084&catid=3

Η κατασταση κλιμακωνεται πολυ επικινδυνα,θα συμφωνησω με το Βασιλη που μερικα ποστ πριν λεει οτι τελικα θα τη βρουμε ως χωρα απο εκει που δεν το περιμεναμε,απο το φασισμο.Καμαρωστε και προβληματιστειτε στ'αληθεια.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=157084&catid=3

http://www.avclub.gr/forum/showthre...Ελλάδα?p=1056534771&viewfull=1#post1056534771

Έτσι πρέπει, αφού δεν τους θέλουμε εδώ... Να πάνε στις χώρες τους..... Δεν σέβονται τον τόπο μας....γιατί εμείς να σεβαστούμε αυτούς?? κ.ο.κ......