- 19 June 2006
- 15,781
Τι ψάχνεις δεν έχω καταλάβει…
Γιατί δε ρωτάς όλα αυτά για τους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό σήμερα ?
Ή δε μας νοιάζει
Ξενιτεμένους έχουμε πολλούς, μήπως να τους φέρουμε πίσω με το στανιό – πριν κάνουν καμία ‛ζημιά’ σε άλλος κράτος ?
Το ένα χέρι νίβει το άλλο που λέμε
Γιατί να ‛κατηγορούμε’ μόνο τους μετανάστες από άλλες χώρες που ήρθαν στην Ελλάδα. Και να αγνοούμε τους Έλληνες που είναι μετανάστες?
Γενικά, μη ξεχνάς, τα αδέρφια μας που έχουν ξενιτευτεί, αντιμετωπίζουν με τη σειρά τους ρατσιστικά προβλήματα από κάποιους που θεωρούν και κηρύττουν ότι βλάπτονται – οικονομικά / κοινωνικά / κ.ο.κ.
Μα δεν ψάχνω τίποτα... κριτική στο άρθρο του unfollow έκανα... Είπα την άποψή μου και την υπερασπίστηκα, tmjuju... Βέβαια, κατόπιν κάποια ποστς μου έφεραν στο μυαλό την Σαπφώ Νοταρά να σκούζει, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο απο άτομα που δεν έχουν μάθει να συζητούν αλλά μόνο να μιλούν... κι αυτό το αφήνω στους υπόλοιπους αναγνώστες να το κρίνουν... Αν δεν έπρεπε να κάνω κριτική στις όποιες μπαρούφες του άρθρου, ας μην ανέβαινε στο site - δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε όλοι με την γραμμή κάποιων...
Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τους νόμιμους μετανάστες. Πληρούν τις προυποθέσεις, είναι νόμιμοι, παραμένουν δικαιωματικά. Το ίδιο και οι μητέρες και τα παιδιά που βρίσκονται παράνομα στην χώρα - πρέπει να προστατευθούν. Και επι τη ευκαιρία, κι εγώ στο σοι μου έχω πάνω απο 6 συγγενείς μόνιμους μετανάστες με τις οικογένειές τους σε Γερμανία Ηπα Καναδά και Αγγλία και έχω ακούσει τις εμπειρίες τους - δεν δηλώνω άγνοια.