Emilot said:Ο Ιρανός συνελήφθη για παρακώλυση συγκοινωνιών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.
Εθνικό Μέτωπο.2000.Βορίδης .
Ενας μετανάστης ίσον ένας έλληνας άνεργος..
Αυτή είναι η πολιτική της ακροδεξιάς αθλιότητας που επικρατεί σήμερα και ενισχύει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία..
Τι λες ρε, ξέρεις πόσοι φίλοι μου πωλητές (σειρές μου) έχασαν την δουλειά τους απ τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς που ήρθαν εδώ μόνο και μόνο να μας φάνε την δουλειά μας? Εγώ την γλίτωσα, είμαι σκουρόχρωμος και δεν μου έφαγαν την δουλειά.
Ανάπτυξη δεν θέλουμε όλοι? Ας την κάνει το κράτος... ας φτιάξει "μαγαζιά" για να παράγει όσα τώρα εισάγουμε.
Το μοίρασμα της πίτας δεν ειναι θέμα ρατσισμού αλλα επιβίωσης.
Τα παιδιά σου δλδ είναι ανώτερα ή αξίζουν κάτι καλύτερο απ τα άλλα? Ωραίος πατέρας (αν είσαι), είσαι ρε συ. Εύχομαι να μην βρεθείς στην θέση των άλλων, μιας και η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει.Αν έχεις παιδιά, και φτάσεις στο σημείο να έχεις αυτό το δίλλημα, η απάντηση έρχεται μόνη της... Εσύ πως το βλέπεις?
Τα παιδιά σου δλδ είναι ανώτερα ή αξίζουν κάτι καλύτερο απ τα άλλα? Ωραίος πατέρας (αν είσαι), είσαι ρε συ. Εύχομαι να μην βρεθείς στην θέση των άλλων, μιας και η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει.
Αυτά για τις δουλειές που μας παίρνουν ειναι βλακείες.
Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορεί να γίνει η ελλαδιτσα το καταφύγιο των απανταχού κατατρεγμένων. Ούτε καν ολόκληρη η Ευρώπη τους χωράει.
Δυστυχώς μέσα στην ιδεοληψία κάποιοι αρνούνται να δουν το προφανές, ότι άσυλο του πλανήτη δεν μπορεί να γίνει η χώρα μας. Οποτε πρέπει να ελέγχεται ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα ανάλογα με τις δυνατότητες και τις υποδομές μας.
Αυτά για τις δουλειές που μας παίρνουν ειναι βλακείες.
Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορεί να γίνει η ελλαδιτσα το καταφύγιο των απανταχού κατατρεγμένων. Ούτε καν ολόκληρη η Ευρώπη τους χωράει.
Δυστυχώς μέσα στην ιδεοληψία κάποιοι αρνούνται να δουν το προφανές, ότι άσυλο του πλανήτη δεν μπορεί να γίνει η χώρα μας. Οποτε πρέπει να ελέγχεται ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα ανάλογα με τις δυνατότητες και τις υποδομές μας.
Αν έχω εγώ παιδιά δεν ξέρω, το DNA μόνο μπορεί να το αποδείξει. (με την κτητική έννοια)Εχω 2 παιδιά και τα λατρεύω. Εσύ έχεις παιδιά? Δεν απάντησες - τι θα έκανες εσύ? Αυτά ή οι άλλοι ?
Αν έχω εγώ παιδιά δεν ξέρω, το DNA μόνο μπορεί να το αποδείξει. (με την κτητική έννοια)
Δεν είναι κακό να λατρεύεις τα παιδιά σου (αυτά που νομίζεις ότι είναι δικά σου, λες και είναι χτήμα σου).
Απάντησε μου αν θες (δεν απαιτώ βλέπεις), τι σημαίνει παιδιά σου? Τι σημαίνει παιδιά των άλλων?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.