Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Το θέμα είναι να αφήσουμε τα σύνορα ανοιχτά όπως είναι και να διαολοστείλουμε όλα τα φασισταριά και ρατσιστόμουτρα της χώρας.....Και μπαίνει το μέγα ερώτημα...

και πόσοι θα μείνουν??

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός βρίσκεται στην Ελλάδα με εξάμηνη άδεια παραμονής. Μένει πολύ κοντά στη ΓΑΔΑ με αποτέλεσμα να προσάγεται τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, ανέβηκε στη γέφυρα του προαστιακού στην Παλλήνη και απειλούσε να πέσει. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Τελικά μετά απο διαπραγματεύσεις μέσω μιας φωτορεπόρτερ κι ενός διαπραγματευτή της αστυνομίας ο άνδρας κατέβηκε από τη γέφυρα.

Ο Ιρανός συνελήφθη για παρακώλυση συγκοινωνιών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.

- See more at: http://left.gr/news/prosfygas-apo-i...i-gefyra-toy-proastiakoy#sthash.4ZQ948xf.dpuf

Υ.Γ Μιας και αναφέρθηκαν μερικοί στο θέμα "ανθρωπισμός"...."παρανομία"....και νομιμότητα....

Εθνικό Μέτωπο.2000.Βορίδης .

Ενας μετανάστης ίσον ένας έλληνας άνεργος..

Αυτή είναι η πολιτική της ακροδεξιάς αθλιότητας που επικρατεί σήμερα και ενισχύει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία..

Emilot said:
Ο Ιρανός συνελήφθη για παρακώλυση συγκοινωνιών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε αυτοτραυματιστεί.

Ωραιοι οι εισαγγελεις. Τσεκαραν αν πήγε πεζη στο σημείο, μήπως τον πήγαιναν και για παράνομο παρκαρισμα.

Εθνικό Μέτωπο.2000.Βορίδης .

Ενας μετανάστης ίσον ένας έλληνας άνεργος..

Αυτή είναι η πολιτική της ακροδεξιάς αθλιότητας που επικρατεί σήμερα και ενισχύει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία..

Τι λες ρε, ξέρεις πόσοι φίλοι μου πωλητές (σειρές μου) έχασαν την δουλειά τους απ τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς που ήρθαν εδώ μόνο και μόνο να μας φάνε την δουλειά μας? Εγώ την γλίτωσα, είμαι σκουρόχρωμος και δεν μου έφαγαν την δουλειά.

Re: Απάντηση: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Τι λες ρε, ξέρεις πόσοι φίλοι μου πωλητές (σειρές μου) έχασαν την δουλειά τους απ τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς που ήρθαν εδώ μόνο και μόνο να μας φάνε την δουλειά μας? Εγώ την γλίτωσα, είμαι σκουρόχρωμος και δεν μου έφαγαν την δουλειά.

Στους ιατρούς να δεις και στους λογιστές... αλλά τι να λέμε τώρα εδώ μας πήραν ακόμα και τα καλύτερα επαγγέλματα.... τα φανάρια...

Γιατί ρε σείς ,μήπως επιτρέπουν οι πάκις στους δικούς μας,να δουλέψουν στην συλλογή της φράουλας;

Πέρσυ κυνήγησαν με ρόπαλα και μαχαίρες,μερικές εκατοντάδες ηρωϊκούς ντόπιους που το αποτόλμησαν.

:fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:

ΑντΑΙ ρε ΚΟΜΜΟΎΝΕΙΑ...Αυτοί μονω τα λαινε καλός!
Τι να μας πουνε οι ημιτασειον.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την ανάγκη εκδιωγμού όλων των μεταναστών, που όπως υποστηρίζει επηρεάζουν τις θέσεις εργασίας των Ελλήνων.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα εξής:
"Τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, οι δημεύσεις κατοικιών και η ανεργία θα επιφέρουν την οριστική διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και τη μαζική φυγή της ελληνικής νεολαίας στο εξωτερικό".
Και συνεχίζει: "Αντί να διώχνουμε τους Έλληνες πρέπει άμεσα να διώξουμε τους λαθρομετανάστες από τη χώρα ώστε να απελευθερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και να ανασάνει η ελληνική κοινωνία".

http://news247.gr/eidiseis/politiki...airnoyn_tis_doyleies_twn_ellhnwn.1889541.html

Αυτά για τις δουλειές που μας παίρνουν ειναι βλακείες.

Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορεί να γίνει η ελλαδιτσα το καταφύγιο των απανταχού κατατρεγμένων. Ούτε καν ολόκληρη η Ευρώπη τους χωράει.

Δυστυχώς μέσα στην ιδεοληψία κάποιοι αρνούνται να δουν το προφανές, ότι άσυλο του πλανήτη δεν μπορεί να γίνει η χώρα μας. Οποτε πρέπει να ελέγχεται ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα ανάλογα με τις δυνατότητες και τις υποδομές μας.

Το μοίρασμα της πίτας δεν ειναι θέμα ρατσισμού αλλα επιβίωσης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Ανάπτυξη δεν θέλουμε όλοι? Ας την κάνει το κράτος... ας φτιάξει "μαγαζιά" για να παράγει όσα τώρα εισάγουμε.

Εκτός από αυτό όμως θα πρέπει να αναγκάσεις και τον κόσμο να τα καταναλώνει τα "προϊόντα" που παράγεις.

Δηλαδή άντε και φτιάχνεις κινητά. Θα πρέπει να αναγκάσεις τον άλλο να πάρει το κρατικό κινητό και όχι της Samsung. Αλλιώς παράγεις σκουπίδια που πάνε στις χωματερές. Καλύτερα δηλαδή άνεργοι με επίδομα, τουλάχιστον γλυτώνεις τις πρώτες ύλες.

Δηλαδή ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας. Πρέπει να γίνεις Αλβανία του Χότζα για να επιβάλεις κάτι τέτοιο.

Απάντηση: Re: Το μεταναστευτικό στην Ελλάδα...

Να ψοφήσουν οι άλλοι, αρκεί να ζήσουν τα παιδιά μου ε?
Τουλάχιστον οι ύαινες έχουν δικαιολογία, εσύ?

Αν έχεις παιδιά, και φτάσεις στο σημείο να έχεις αυτό το δίλλημα, η απάντηση έρχεται μόνη της... Εσύ πως το βλέπεις? Ποιά απάντηση θα ερχόταν σε σένα?

Last edited:
Αν έχεις παιδιά, και φτάσεις στο σημείο να έχεις αυτό το δίλλημα, η απάντηση έρχεται μόνη της... Εσύ πως το βλέπεις?
Τα παιδιά σου δλδ είναι ανώτερα ή αξίζουν κάτι καλύτερο απ τα άλλα? Ωραίος πατέρας (αν είσαι), είσαι ρε συ. Εύχομαι να μην βρεθείς στην θέση των άλλων, μιας και η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει.

Τα παιδιά σου δλδ είναι ανώτερα ή αξίζουν κάτι καλύτερο απ τα άλλα? Ωραίος πατέρας (αν είσαι), είσαι ρε συ. Εύχομαι να μην βρεθείς στην θέση των άλλων, μιας και η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει.

Εχω 2 παιδιά και τα λατρεύω. Εσύ έχεις παιδιά? Δεν απάντησες - τι θα έκανες εσύ? Αυτά ή οι άλλοι ?

Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορεί να γίνει η ελλαδιτσα το καταφύγιο των απανταχού κατατρεγμένων. Ούτε καν ολόκληρη η Ευρώπη τους χωράει.

Δυστυχώς μέσα στην ιδεοληψία κάποιοι αρνούνται να δουν το προφανές, ότι άσυλο του πλανήτη δεν μπορεί να γίνει η χώρα μας. Οποτε πρέπει να ελέγχεται ο αριθμός των μεταναστών που εισέρχονται στην χώρα ανάλογα με τις δυνατότητες και τις υποδομές μας.

Οτι να ναι....

Παραλήρημα πραγματικά.....

"ότι άσυλο του πλανήτη δεν μπορεί να γίνει η χώρα μας"

"Το πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορεί να γίνει η ελλαδιτσα το καταφύγιο των απανταχού κατατρεγμένων. Ούτε καν ολόκληρη η Ευρώπη τους χωράει."

Τι λέτε?

για πόσους μιλάτε? Για 100δις ανθρώπων που θα σηκωθούν απο τις χώρες τους, να έρθουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη?? Τι βλέπετε βιντεοπαιχνίδι???

Το Αυτονόητο της ορθής Μεταναστευτικής Πολιτικής σε οποιαδήποτε χώρα με σεβασμό των διεθνών κανόνων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λέμε..... Ούτε αυτά δεν ισχύουν και εδω μας λέτε για "πολιορκία" των "ξένων", εναντίον της χώρας μας??? Ο Καρατζαφύρερ και τα Χρυσαύγουλα τα λένε αυτά.......

Αυτή η γελοία λογική τόσους χωράει τόσους δεν χωράει κρύβει μέσα της την απόλυτη ταύτιση με το υπάρχον σύστημα. Και μάλιστα όσοι την ενστερνίζονται ούτε καν μπορούν να σκεφτούν δίχως αυτό. Διότι πολύ απλά με διαφορετικό σύστημα μπορούν να χωρέσουν και 10 και 20 και 50 εκατομμύρια στην Ελλάδα. Είναι κάτι που θα μπορούσε να καθορίζεται από την πυκνότητα του πληθυσμού και τον διαθέσιμο χώρο.

Όμως οι περισσότεροι που αναφέρουν δεν έχουν αυτό στο μυαλό τους. Έχουν στο μυαλό τους ότι το ελληνικό κεφάλαιο δεν μπορεί να "δώσει" δουλειά σε περισσότερο κόσμο λόγω του μεγέθους του .Κάτι το οποίο μέσες άκρες είναι αληθές σε αυτό το σύστημα άλλα κρύβει την αυτή την παραδοχή. Με λίγα λόγια μπαίνουν στην θέση του βιομήχανου και αρχίζουν τις υποθέσεις, πόσοι χωράνε πόσοι είναι υπεράριθμοι, πόσοι είναι άχρηστοι κτλ κτλ...

Όταν οι αριστεροί λένε ότι χωράνε όλοι οι καλοί μετανάστες δεν εννοούν σε αυτό το σύστημα..

Last edited:
Εχω 2 παιδιά και τα λατρεύω. Εσύ έχεις παιδιά? Δεν απάντησες - τι θα έκανες εσύ? Αυτά ή οι άλλοι ?
Αν έχω εγώ παιδιά δεν ξέρω, το DNA μόνο μπορεί να το αποδείξει. (με την κτητική έννοια)
Δεν είναι κακό να λατρεύεις τα παιδιά σου (αυτά που νομίζεις ότι είναι δικά σου, λες και είναι χτήμα σου).
Απάντησε μου αν θες (δεν απαιτώ βλέπεις), τι σημαίνει παιδιά σου? Τι σημαίνει παιδιά των άλλων?

Αν έχω εγώ παιδιά δεν ξέρω, το DNA μόνο μπορεί να το αποδείξει. (με την κτητική έννοια)
Δεν είναι κακό να λατρεύεις τα παιδιά σου (αυτά που νομίζεις ότι είναι δικά σου, λες και είναι χτήμα σου).
Απάντησε μου αν θες (δεν απαιτώ βλέπεις), τι σημαίνει παιδιά σου? Τι σημαίνει παιδιά των άλλων?

ΟΚ σου ζητώ συγνώμη... Ακούγοντάς σε να μιλάς για dna και χτήμα, καταλαβαίνω οτι η σχέση γονιού και παιδιού είναι αχαρτογράφητα νερά για σένα. Η έλλειψη αυτής της συγκλονιστικά ανεπανάληπτης εμπειρίας και ψυχικού δεσίματος, καθιστά το αρχικό σου ποστ, ας το πω... ανούσιο.

edit... δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι σημαίνει "παιδιά μου" και "παιδιά των άλλων" Πρέπει να το νοιώσεις, δεν περιγράφεται. Αγαπημένες έννοιες και οι δύο με κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις όμως που θα πάρει τόμους και μήνες συζήτησης...

Last edited:
Όσο ανούσιο κι αν είναι το ποστ μου, μπήκες στην διαδικασία να πεις περί της σχέσης γονιού κ παιδιού και περί συγκλονιστικών εμπειριών κλπ. Απλά δεν απάντησες. Τι διαφορά έχει το "παιδί σου" απ το "παιδί μου"?

Δεν πρόλαβα το edit. Τι σημαίνει να το "νοιώσω"? Να νιώσω (έτσι γράφεται) πχ όπως νιώθει ποιος? Ο γονιός που έθαψε το παιδί του επειδή δεν μπόρεσε να του παρέχει αυτά που έπρεπε? Ή να νιώσω όπως ο μάγκας που το παιδί του τα είχε όλα αυτά?