>>> total gain FSP: 57 dB. Σωστά?
Δεν ξερω τι αποψη εχεις ο Σαλας για τα SUT..
Γιά μένα ή καλύτερη λύση είναι 57dB FSP+Frog+υπόλοιπο σύστημα πού μπορεί νά δώσει όλα του τά Watt από 450mV RMS έξοδο phono. Μπορείς νά ξεκινήσεις έτσι καί άν τό "γέμισμα" δέν είναι ικανοποιητικό στό δικό σου σύστημα, ή αμέσως καλύτερη λύση είναι μπουστάρισμα μέ SUT. Δύο αντιστάσεις αλλαγή είναι γιά νά πέσει στά 43dB τό FSP. Γιά λεπτομέρειες συνδεσμολογίας καί φόρτισης SUT ρώτα τήν K&K ή κάπου αλλού πού νά ξέρουν καλά τούς Lundahl. Εγώ μπορεί νά τά υπολόγισα λάθος κάπου έτσι στά γρήγορα.Άρα με ένα μπάτζετ + $150 περίπου και Rin=18k (ή ανάλογη για φόρτιση 200 Ω) και mm υλοποίηση στο FSP θεωρείται σαν η καλύτερη λύση για Frog?
Γιά μένα ή καλύτερη λύση είναι 57dB FSP+Frog+υπόλοιπο σύστημα πού μπορεί νά δώσει όλα του τά Watt από 450mV RMS έξοδο phono. Μπορείς νά ξεκινήσεις έτσι καί άν τό "γέμισμα" δέν είναι ικανοποιητικό στό δικό σου σύστημα, ή αμέσως καλύτερη λύση είναι μπουστάρισμα μέ SUT. Δύο αντιστάσεις αλλαγή είναι γιά νά πέσει στά 43dB τό FSP. Γιά λεπτομέρειες συνδεσμολογίας καί φόρτισης SUT ρώτα τήν K&K ή κάπου αλλού πού νά ξέρουν καλά τούς Lundahl. Εγώ μπορεί νά τά υπολόγισα λάθος κάπου έτσι στά γρήγορα.
Σου θυμίζω οτι το δικό μου δεν είναι το FSP, είναι το παλαιότερο. Απλά θά πάρεις μια ιδέα περίπου για τον χαρακτήρα μιας τέτοιας υλοποίησης πώς ακούγεται στο σύστημα σου.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.