Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Περιμένω προσφορά για laser engraving σε πρόσοψη αλουμινίου από step-cut (Αθηναϊκή εταιρεία χάραξης).

Ελπίζω να μην απαντήσουν με κανένα εξωφρενικό ποσό...

Καλά νέα μάλλον! Η χάραξη με CNC κοστίζει γύρω στα 20 . Μένει τώρα το δείγμα χάραξης και όταν έρθει το κουτί το προχωράμε.

Να ικανοποιήσουμε και τον ντόκτορ (DrPanK) που δεν κάνει ακρόαση συσκευής αν δεν έχει χάραξη στη πρόσοψη. :)

Πολύ ξηγημένος ο τύπος της step-cut. Για να δούμε!!

Περιμένω προσφορά για laser engraving σε πρόσοψη αλουμινίου από step-cut (Αθηναϊκή εταιρεία χάραξης).

Ελπίζω να μην απαντήσουν με κανένα εξωφρενικό ποσό...

Πολύ ενδιαφέρον. Εχει περιορισμούς στο τι μπορεί να χαράξει? Μπορεί να κόψει και τελείως ή απλά επιφανειακά μιλάμε?

Για προτείνετε lettering στη πρόσοψη. Προτείνω το ακόλουθο σε μεγάλη γραμματοσειρά:

"Salas Folded Simplistic Phono"

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κάτσε να δούμε πως θα μας δελεάσει (του είπα ότι υπάρχουν πολλοί χομπίστες που ενδιαφέρονται). Μπορεί να μπεις στο σάιτ του πάντως (γούγλαρέ το).

Πολύ ενδιαφέρον. Εχει περιορισμούς στο τι μπορεί να χαράξει? Μπορεί να κόψει και τελείως ή απλά επιφανειακά μιλάμε?

Γίνεται όλο και πιο ενδαφέρον. :)

Κοιτάξτε τι μου λέει ο τύπος σχετικά με τις λεπτομέρειες χάραξης: :)

"Παρακαλώ εγκαταστήστε το λογισμικό "TeamViewer" στον υπολογιστή σας. Κατόπιν θα κανονίσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού μπροστά στους υπολογιστές μας και εσείς θα καθορίστε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το font, το μέγεθος και τη θέση της γραφής που επιθυμείτε πάνω στο αντικείμενό σας, σε πραγματικό χρόνο".

Μπορείς να μου ανεβάσεις φώτο την πρόσοψη?
Εντελώς "φάτσα" φωτογραφημένη...

Βρές μου ένα παρόμοιο από το net, και βάλτο να το... "κανιβαλίσουμε" λιγουλάκι... :2thumb22sup:

Πάντως διαφωνώ οριζοντιοκαθέτως με το "μεγάλα" και "μπολντ" και άλλα τέτοια γκουμουτσοειδή...
Πρέπει να είναι ελεγκαντ, μικρό, διακριτικό... :2thumb22sup:

Με σειρά προτίμησης...

(1)

Logo_01_01.jpg

(2)

Logo_01_02.jpg

(3)

Logo_01_03.jpg

Fumeur_1.gif

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αντώνη σε θέλω δυναμικό :)

I hear ya... :ears:

Νομίζω θα προτιμούσα κάτι σημαντικά πιο minimal.

Του στύλ μικρά γραμματάκια κάτω αριστερά

Αμέλησα να αναφέρω πως η σειρά προτίμησής μου ήταν (1) low, (2) medium, (3) highly recommended...

Ευτυχώς όλοι συμφωνήσαμε... :BDGBGDB55:

Αύριο μπορώ να σου στείλω το σχέδιο να το μεταβιβάσεις στον κατασκευαστή...
Ενδεχομένως όμως να χρειαστεί να επέμβει ο άνθρωπος ώστε να καλύψει τα specifications που χρειάζεται για τη χάραξη...

Καλορίζικο :)