Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

Οπότε πρώτα "κούτιασμα" και μετά ψάξιμο?

Στο παλιό μου (point-to-point) phono πάντως είχα έντονο πρόβλημα θορύβου το οποίο λύθηκε βάζοντας ένα γειωμένο κομμάτι αλουμίνιο 5 mm κάτω από τη πλακέτα.

Μήν βιάζεσαι. Μέ Μ/Τ μέσα, άς είναι καί θωρακισμένος, υπάρχουν AC 230V & 34V καλώδια... Θά πάρεις μέτρα ανάλογα τί θέματα θά συναντήσεις.

Η τελική διάταξη εντός του κουτιού θα είναι ως εξής:

Salas, πιστεύεις ότι θα έχω πρόβλημα καλωδίων AC - εγώ πιστεύω ότι όχι:

Attachments

• DSC_1150.jpg
    DSC_1150.jpg
    196.3 KB · Views: 200
Last edited:
Ή διάταξη τών στοιχείων είναι καλή αλλά τά 230VAC δέν θά είναι στό ίδιο πίσω πάνελ πού θά είναι καί τά RCA, ή θά βάλεις τά RCA πλάι;

Σταύρο μόλις παρέλαβα τα κουτακια :)

Δυστυχώς δεν έχω ακόμα τροφοδοσίες και κάποιες αντιστάσεις... μέσ' τη βδομάδα όμως :)

Απάντηση: Re: Το νέο παιχνίδι του Νίκου... Salas Folded Simplistic Phono

θα ειναι στο πλαι δεξια.

Εντάξει μήν έχεις αγωνία, τότε βόλεψες πολύ χειρότερο hum μέ μία πλακίτσα αλουμίνιο, δέν θά βολέψεις τό τέρμα φωνή μέ ολόκληρο κούταρο;

Με βλέπω τελικά να κλείνω την κατασκευή στο κουτί και να γυρνάω το πλατώ με το χέρι. :)

Εν αναμονή από analogReduction να απαντήσει (αν και) πότε θα πάρω το μοτέρ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν έχω αγωνία, νεύρα έχω (βλέπε analogReduction).
:)

Εντάξει μήν έχεις αγωνία, τότε βόλεψες πολύ χειρότερο hum μέ μία πλακίτσα αλουμίνιο, δέν θά βολέψεις τό τέρμα φωνή μέ ολόκληρο κούταρο;

Εμενα παλι εχθες μου ηρθε ενα κουτι απο Κινα με DHL μεσα σε 2 μερες για κατι που τελειώνω και δεν πέρασε τελωνείο. Και ο Κινεζος δεν εγραφε πουθενά για τροπο αποστολής, το περιμενα Οκτ..

Κανονικό κουτί κατασκευών είναι ή σπιρτόκουτο?
:)

Τέτοια λέγε μου και εκνευρίζομαι περισσότερο...

Ξερεις οτι οι κατασκευές μου δεν χωράνε σε σπιρτόκουτα ;-) Το κουτι ειναι 3 κιλα αλουμίνιο και περνει ενα προενισχυτη με μονομπαντη ψήκτρα. Θα το παρουσιάσω σε λιγες μερες οταν θα εχω τελειώσει τα τρυπήματα. (δεν ειναι προενισχυτης..)

Τελικά είναι λίγο μεγαλύτερα απ' ό,τι υπολόγιζα...

Ξανασκέφτομαι τη διαρύθμιση για πιό εύκολη πρόσβαση, μιας και ξέρω ότι δεν θα κάθομαι στ´ αυγά μου...'

Ορίστε και τα κουτάκια έτοιμα να δεχτούν τους νέους ενοίκους.
Τις προσόψεις τις έχω ακόμα μέσα στα "νάυλα"

DSCF0815.jpg

Εντωμεταξύ τα VUμετρα έχουν διάμετρο 35mm τρύπα, ενώ το βηματικό τρυπάνι μου φτάνει μέχρι 32mmm.... πόσο γκαντέμης πια...